Comunicat de presă al Primarului Daniel Ţuchel

Ca urmare a dezinformarilor PSD privitoare la activitatea Consiliului Local Municipal Tecuci, Biroul de presa al Municipiului Tecuci, face următoarele precizări:

PRIMARUL, autoritate constitutionala locală, împreuna cu aparatul sau de specialitate, veghează la respectarea si aplicarea legilor întocmai, potrivit competentelor specifice. Neîntrunirea de către asa-zisa „majoritate” formată din consilierii locali PSD-PC-UNPR-PP-DD in ședințe ordinare, extraordinare sau de orice fel demonstrează, fara tăgadă, neputinta, nepriceperea in a-si urmari îndatoririle legale asumate in fata cetățenilor Tecuciului, primarul având, potrivit legii, doar statutul de invitat la sedintele Consiliului Local (nu coordonator si îndrumător). Lipsa de implicare, profesionalism, responsabilitate si respect fata de cetățean prin neinitierea de către nici un consilier local PSD a vreunui Proiect de hotarâre in cei doi ani de mandat, neprezentarea Rapoartelor de activitate de catre aceștia, neimplicarea in activități comunitare specifice (ci doar in interes personal) nu a reprezentat insa un impediment, toate proiectele fiind asumate, inițiate si urmărite de către Primarul Municipiului, potrivit competentelor prevăzute de lege.

Santajul, abuzul si amenintarile sunt atributele reprezentanților PSD in ultimele luni, iar abandonarea proiectelor asumate in vara si toamna anului 2012 si dezicerea de la nevoile orașului reprezintă o palma grea data de catre aceștia electoratului tecucean, in total dispreț fata de votul acordat! Dorind sa-si conserve pozitiile cu orice preț dupa esecul din alegerile europarlamentare, aleșii PSD încearcă sistematic, prin orice mijloace, sa blocheze activitatea instituțiilor administrative ale Tecuciului.

Primarul Daniel Tuchel nu va putea fi atras in jocurile politicianiste, fara miza, ale reprezentanților PSD, care se bucura inca de privilegii atat la nivel local cat si la nivel central, fara a-si asuma proiecte viabile de dezvoltare pentru Tecuci, care isi vad periclitate pozitiile si nu va răspunde nici la atacurile de tip suburban din recenta campanie, proliferate de catre PSD-isti.

Urgent-curier-2 RECLAMA

Transmitem insa, senatorului Butunoi, ca intimidarile, amenintarile la adresa functionarilor publici in exercitulul functiunii, care au ocupat funcțiile prin concurs (nu ca dumnealui), care sunt plătiți sa vegheze la respectarea legii si care se bucura de stabilitate in funcție, sunt infracțiuni prevăzute de lege, chiar daca „vremelnic” acesta se bucura de imunitate parlamentara. Dorim, de asemenea, mult mai multe „Comunicate de presa” cu realizări si pentru noi, tecucenii, cei ce v-am ales in Parlamentul României, pentru ca guvernați tara, teoretic!

Primarul Municipiului Tecuci Daniel Gerhardt Tuchel

28 Comments on "Comunicat de presă al Primarului Daniel Ţuchel"

1. Nita Angelica casatorita cu Nita Daniel, sora lui Dima Ramona, ,, Nita Angelica si Daniel Nita sunt cununati de Tuchel. Nita Angelica si Daniel Nita au firma ce lucreaza cu Primaria Tepu si Primaria Tecuci.

2. Pai daca Primarul recunoaste ca are statutul de invitat la sedintele consiliului local, tragem noi concluzia ca Oanca Samir avea dreptate in sedinte din 31 decembrie 2012 cand spunea sa nu mai prezideze sedintele domnul Primar fiindca are doar statutul de invitat, iar atunci domnul Primar a chemat politia locala ca sa fie evacuat consilierul oanca samir din sala de sedinte. Pai domnilor consilieri PSD isti atunci de ce nu ati fost de acord cu Oanca Samir?

3. pentru admin, eu completasem la site dar nu apare linkul catre siteul meu, cum aparea de obicei.
    la ce mai exista rubrica pentru site ? Oricum, va invit sa vizitati http://www.tecuci.ro

• Sa fac doua precizari:
      1. Daca unele formulari sau afirmatii apar sau nu pe acest site este decizia administratorilor. Am mai spus-o: cine doreste sa spuna ce vrea si cum doreste sa-si construiasca un blog/site personal. Pe Protecuci.ro noi stabilim regulile.
      2. Din informatiile noastre tecuci.ro este de ani de zile achizitionat dar neutilizat. Faptul ca proprietarul a decis sa-l faca cunoscut cu ajutorul website-ului Protecuci prin redirectionare este de bine. Dar, cred ca era corect sa fim si noi anuntati. Asa este fair-play si legal.

4. mandru ca nu-s tapean | 17 iunie 2014 at 17:02 | Răspunde

in locul „lui” de fapt…

5. De ce nu ati publicat si restul comentariului?Am spus ceva neadevarat?.Am dat idei cumva?Bai „mandru ca sunt tapean”dute ma dracu la tine la Tepu! Ce o sa va mai doara cand pleaca Herr Tuchel.O sa zburati cu totii de pe scaune.Urmatorul primar o sa faca cu voi ce a facut Tuchel cu ceilalti dinaintea voastra adica va zboara afara pentru INCOMPETENTA in servici.

6. In acest articol se vorbeste ca Primarul se cearata cu PSD ul pentru ca ambii fura banii tecucenilor, iar articolul de mai jos este intitulat: Un tecucean s-a spanzurat. Tecuceni o sa ajungeti sa va spanzurati daca nu iesiti in strada sa va puneti treburile la punct.

7. mandru ca sunt tapean | 17 iunie 2014 at 09:40 | Răspunde

V-am facut fraierilor! Herr Tuchel o sa va lase in curul gol. O sa va stoarca lovelele, isi umple sacii cu bani, iar peste doi ani va fi pus pe listele de Parlamentari si va avea imunitate. Va luam agoniseala si plecam…. Bucuresti, Ibiza, Tenerife…. bai, tu asta care stai si citesti acum comentariul: MARS LA MUNCA!

• mandru ca nu-s tapean | 17 iunie 2014 at 17:01 | Răspunde

ca bine le mai zici tu, mandrule.
      tuchel poate sa plece parlamentar, dar eu mi-as dori sa o aduca in locul ei pe nevasta-sa. in acest fel va exista continuitate la primaria tecuci.
      totusi, tin sa-ti amintesc ca au fost parlamentari care cu tot cu imunitate au s… …a, cum ar fi: voicu, fenechiu, bekali, solomon, chiuariu, si multi altii., si c…, crede-ma astia erau bazati.

• Si tu unde mucesti? Cumva esti unul din ,,competentii” adusi de la Tepu?
      Deja s-au creeat puternice sentimente impotriva tepenilor, in oras, incat o ,, revolta” este oricand posibila, si nu stiu pe unde o sa va scoateti camasa, ca si rabdarea tecucenilor are o limita.

8. Sper sa citeasca si domnul primar aceste comentarii. Merita sa stie cat de tare il dorim la carma Tecuciului. Acum ramane de vazut daca scapam de el sau nu. Cei din Psd si celelalte partide ce inca nu sunt cumparate de Tuchel, treziti-va si faceti cele necesare sa scapam de el odata! […]

9. PSD ul sa depuna copie de pe adresa cu numarul de inregistrare catre consiliulul local prin care a solicitat convocarea consiliului iar daca doamna secretar staicu de la tepu nu a convocat sedinta tot psd ul are posibilitatea sa sesiseze comisia de disciplina de la prefectura pentru a se vedea motivul pentru care doamna staicu de la tepu nu a dat curs cererii de convocare. Sau poate psd ul nu stie cine este prefect ori unde se afla prefectura? convocarea consiliului o face secretarul conform legii 215 la cererea a 1/3 din consilieri. Daca secretarul nu isi exercita atributiile atunci comisia de discipplina de la prefectura ia masuri cu secretarul. Asa cum s-a intamplat si cu Mitrut la cererea USL ului. (sau poate ati uitat?)

10. Sesizati DNA sau procuratura. Nu va fie teama fiindca trebuie sa scapati si de PSD si de PNL. In conditiile in care voua vi se scumpeste pretul la apa si canalizare, cei doi se cearta pentru miliardele furate. Aveti posibilitatea sa formulati sesizari si pe internet.

11. in aceasta poveste singura solutie pentru dezamorsare este DNA. Este o cearta intre doi hoti. Butunoiu striga in gura mare ca Tuchel a furat, iar Tuchel striga ca a furat Butunoiu. Stimati tecuceni tot voi aveti solutia sa dezamorsati conflictul. Sesizati DNA

12. Ne-am prins neamtule cu onoare de doi bani, spui ca nu te-ai dus in calitate de „invitat” pentru ca cei de la psd-unpr-pur nu ti-au asigurat majoritatea, desi acest lucru trebuie sa te preocupe, daca vrei sa ai trecere la proiecte. Sa facem o socoteala simpla. Deci cei de la psd unpr pc erau 8, toti prezenti, ai tai erau 10. Aici apare parsivenia ta, caci esti expert la asa ceva. I-si anunta lipsa de la sedinta d-l Scorta si d-na Petrascu, deci ai tai 8… bun egalitate.Acum apare hotia. Toti ai tai urca cu o ora inainte de sedinta la camera 23, unde constati egalitatea. De aici incolo numai de onoare si responsabilitate de primar si consilier local nu mai poate fi vorba, la ordinul tau nu mai coboara niciunul in sala. Vorbesti de legea 215, nerespecta de catre cine? Nu ai citit-o pe toata legea spune orice consilier local i-si anunta neprezenta la secretar sau presedintele de sedinta.Presedintele de sedinta P. PAPUC (nu vreau sa-l caracterizez pe acest idivid din motive lesne de inteles) inchis in birou si el. Ce spune legea 215 cu privire la presedinte, primarule asta nu ai citit, secretarul si procesul verbal confirma ca papucu nu si-a anuntat lipsa, incalcare grava alegii. A-ti inteles smecheria made in germania. DOMNUL PRIMAR SPUNE CA EL ARE CALITATEA DE INVITAT. INTREB: IN CE CALITATE A ZAVORAT USA NETRBNICILOR DE CONSILIERI PNL-PDL.DA TUCHELE TE TREZESTI PE MOSIA TATALUI DE LA TEPU .II SUBESTIMEZI PREA MULT PE TECUCENI SA AUZIM NUMAI DE BINE DESI NU CRED CA VA MAI CAT ESTI IN FRUNTEA ACESTUI ORAS

• Trebuie spus ca acest Papuc a fost presedinte de sedinta si cu o luna in urma, cand a amenintat cu amendarea pe ziaristii prezenti la sedinta, desi aceastea sunt publice, chipurile pentru faptul ca ,, este nevoie de bani la buget”. Speram ca acum indemnizatia de consilier sa îi fie oprita si facuta venit la buget pentru plata persoanelor cu handicap, ca tot a anulat Tuchel 40 de astfel de indemnizatii. Lucru valabil pentru toti consilieri PDL,PNL, PPDD care au lipsit de la sedinta.

13. Din punctul meu de vedere acest comunicat al primarului Tuchel dezinformeaza grav opinia publica. Pana in luna mai, primarul se instala cu de la sine putere la pupitru si conducea sedintele de consiliu local, cu grava incalcare a legii. Mai mult dadea afara ziaristii de la aceste sedinte, care in conf. cu prev. legale sunt publice, ameninta consilierii cu ANI, il suspenda ilegal pe Samir Oanca, dupa ce a falsificat procesul verbal al sedintei, etc. Cand i se atragea atentia ca incalca legea, ne spunea ca acum legea este el. Si acum vine si ne vorbeste de legalitate si amenintarea functionarilor publici, bla, bla, si iar bla, bla. Dar cand îi ameninta si teroriza pe angajatii primariei sa isi de-a demisia pentru ai aduce pe tepenii lui era legal? El spune ca cei adusi au dat concurs. Puteti crede asa ceva? Iata cateva nume; Nita Angelica, Staicu Iuliana, Munteanu Adriana, Dima Ramona, Mandru Maricica, Mandru Trandafir, Nita Daniel, Popa Nina, Panfile Maria, Tuchel Viorel, s.a.m.d. Ce au in comun totate aceste persoane? Sunt din Tepu. In total, spun unii, ar fi peste 100. La o adica sa spunem ca au dat concurs, dar cum se face ca toti cei care au castigat sunt din Tepu? Si vine acum primarul si incearca sa ne prosteasca.

• 1. Unde și când a publicat Țucal anunțurile de concurs?
      2. Care au fost condițile legale de studii, vechime, proiecte manageriale, specializare pentru
      fiecare post;
      3. Să publice câte persoane au participat la concurs pentru fiecare post.
      4. Care au fost condițiile legale pentru înscrierile la concursurile de la bibliotecă, muzeu, casa
      de cultură,piață, gunoiul lui hulea, școli, licee,…etc
      5. cum de au intrat în aceste funcții toate ciocănelele, ,,grecii” care au suflat până mai ieri în
      goarna pesedistă, pedelistă și acum și-au băgat în traisata de informatician/matematician,
      muștiucul liberal, manelistele, penalii cu dosare, semidocții școliți prin gările ,,spiru haret”,
      croitoresele interlopilor care acum au fugit la țucalul penelist???

14. Si unde era esecul PSD de la alegerile europarlamentare domnule Primar ? Eu stiu ca intr-o competitie doar locul 1 e castigator. Dezinformarile pe care doriti sa le faceti sunt de domeniul trecutului si nu-si mai au rostul. Nu mai incercati sa va bateti joc de cetatenii acestui municipiu ca nu mai merge. Lasati-va la mana dumneavoastra si recunoasteti adevarul chiar daca doare groaznic. Cu acest comunicat nu puteti crea decat amuzament.

15. Cei de la primarie nici macar nu stiu sa minta corect: „Biroul de presa al Municipiului Tecuci, face următoarele precizări: ” asa incepe articolul si se incheie cu semnatarul „Primarul Municipiului Tecuci Daniel Gerhardt Tuchel”……

Concluzie: mai au nevoie de ceva personal in cadrul aparatului UAT Tecuci – eventual cu specializari in „litere”….. nu doar cu 8 si 12 clase….

16. competent ion | 16 iunie 2014 at 11:18 | Răspunde

PSD a pierdut alegerile europarlamentare iesind pe primul loc la tecuci? cat de obraznic poate fi primarul asta?

17. ,,…primarul având, potrivit legii, doar statutul de invitat la sedintele Consiliului Local (nu coordonator si îndrumător).”… Auzi tupeu…la musiu țucal…păi așa este, țepeanul nu-i coordonator și îndrumător…este bolnav de putere peste o armată de consilieri aproape în majoritate niște slugi cocoșate…!

18. :)))))))))) UUUU dar ce ma distrez caterinca la maxim. Fratii se injura, Butunoi si Tuchel dau comunicate, iar in spate se intalnesc si aranjeaza cartile. PSD Tecuci e praf si in urmatoarele sedinte de CL cativa consilieri se vor vinde, cum au facut si pana acum. Vreti lupta in CL? De ce nu se introduce votul secret asa nimeni nu va mai putea afecta „democratia tecuceana”. Primare esti in minoritate acum, daca lucrurile stau la singur vot e grav. Apropo Butunoi vorbeste si el de corectitudine, dar ce au facut membri sai la sediul de partid al adversarilor liberali? Batalia e crunta si e momente sa ma distrez si sa rad copios. Sa se lasa cu plangeri penale, cu sesizari de abuzuri cu stiri calde si acuzatii grave, e randul sa mai plateasca si consilieri locali pentru inactivitatea lor de doi ani de zile.

19. Mai lasatine cu teorii de astea domnule primar vad ca lucrarile pe tecuci au stagnat total ce era euforia aia inaintea alegerilor?ne puteti explica vom ramane cu gropile si bordurile neterminate in zona ind cu pavajul nou pus si gazonul scos dupa ce sa muncit odata la punerea lor cu strada 1dec neterminata .eu cred ca singurul lucru care va caracterizeaza este incompetenta asa ca mai bine ne lasati .nu ati fost in stare nici macar sa continuati proiectele fostului primar RUSINE

20. A vegheat si a respectat primarul legea pe dracu.Vrea sa scape de cei din Psd ca au inceput sa-l incurce.Are de gand sa i dea afara pe toti si sa ii aduca pe altii care vor fi de partea lui.Dar prefectul de judet nu este informat de modul in care isi indeplineste primarul sarcinile?

• ,,functionari publici in exercitulul functiunii, care au ocupat funcțiile prin concurs,,…
      Nene țucal este curată nesimțire să susții așa ceva…care concurs, unde ai ținut tu concurs cu toate slugile tale aduse de la Țepu, unde s-au comunicat datele de concurs, s-a respectat legea în acele jonglerii ascunse numite concursuri? Serviciul resurse umane a fost ,,dizolvat” prin demisii, plecări și pensionări al salariaților care nu au acceptat ordinele nelegale venite de la tine, prin ,,doamna cu ștampila” …Ce lege ai respectat nene când ai băgat croitoreasa aia șefă la bibliotecă și manelista șefă la una din cele mai mari școli din oraș? Dar la celelalte instituții unde nu ai ținut seama de condiții de studii, vechime, specializare…? nimic din toate astea nu a contat, și ai tupeul să dai comunicate de presă în care vorbești de respectarea legii în ocuparea posturilor umplute cu tot felul de incompetenți, cercetați penal… Domnule senator, dacă chiar crezi și vrei să arăți că ești la putere cu PSD-ul tău, solicită verificarea tuturor angajărilor, numirilor și prostirilor făcute în instituțiile publice din Tecuci.

21. Asta-i chiar caterinca.

• Alina Popovici | 16 iunie 2014 at 23:33 | Răspunde

Nu, nu este caterinca. Daca veti citi cu atentie, printre randuri, din acest comunicat se observa FRICA care l-a cuprins pe primarul Tuchel. Incoltit de Curtea de Conturi si DNA, parasit de PSD, incerca sa isi gaseasca scuze si alibiuri, unele insotite de articole de lege, pe care in cei doi ani de mandat nu a respectat-o , dar pe care acum o invoca, si incerca sa se spele pe maini, si sa arunce magareata pe consilieri -,, eu am fost doar invitat, consilierii sunt de vina”- etc.
      In afara de cei 3000 de tecuceni care ,,l-au votat” la recentele alegeri, si care reprezinta nucleul dur al PNL-ului, nu stiu daca il mai crede cineva.
      Va rog sa observati cum isi apara gasca de tepeni adusa in primarie, spunand ca sunt functionari publici angajati prin concurs, pe cand cei care sunt din alte partide sunt incompetenti, terorizati si santajati, fortati sa demisioneze, iar atunci cand nu reuseste initiaza hotarari de consiliu prin care sa fie dati afara. Si el ne vorbeste de lege.
      In sedinta de consiliu care nu a avut loc, trebuiau sa fie aprobate si niste hotarari prin care sa fie aprobate niste cheltuieli,cu lucrarile din parcul central, facute de primar prin incredintare directa, la firme clientelare PNL, unele retroactiv. Desi aceste lucrari sunt facute fara aprobari legale, in continuare in parc se monteaza mobilier, instalatii de iluminat la statuii etc.
      Un consilier PDL, pe nume Tudor, raspunea nu de mult pe acest site, la o intrebare referitor la aceste cheltuieli, spanand ca ele au fost aprobate prin bugetul local. Ceea ce evident era o minciuna. Nu altfel spune si Curtea de Conturi.
      Daca adminul are la dispozitie ultimul raport al acestei institutii poate publica acel capitol referitor la cheltuielile cu patinoarul si parcul.Se stie ca in timpul acelui control s-a declansat un scandal monstru, cand contabila sefa a primariei Nita Angelica a intrat in biroul unde se facea controlul si a amenintato pe contabila de la piata, care era venita cu documentele la control.

Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.