Comunicat de presă – Daniel Butunoi (PSD)

Daniel Butunoi - Presedintele PSD Tecuci

26 mai 2014, Tecuci, senator Daniel Butunoi: suntem mândri că avem încrederea tecucenilor!

Preşedintele PSD Tecuci, senatorul Daniel Butunoi, salută cel mai bun scor înregistrat în municipiul nostru la alegerile europarlamentare de către organizaţia pe care o conduce (33,3%) şi le mulţumeşte tecucenilor pentru că au răspuns în număr atât de mare mesajului PSD de a se prezenta la vot.

Prin votul de ieri, alegătorii au aratat că sunt mândri că sunt tecuceni şi că au încredere în PSD Tecuci. Filiala noastră a luat act de faptul că are cel mai puternic sprijin politic din partea tecucenilor. Votul acordat ieri ne-a arătat că acum câteva luni în urmă am luat decizia corectă de a nu-l mai sprijini pe primarul liberal Ţuchel, considerând că acesta, prin politicile sale defectuoase, conduce destinele oraşului într-o direcţie greşită.

Totodată, ţin să dezaprob modul incorect în care actualul primar al Tecuciului, liberalul Ţuchel Gerhardt-Daniel, a înţeles să folosească în această campanie ilegal resursele publice ale primăriei Tecuci. Mă refer la resurse publice materiale, financiare şi umane pe care le-a pus în slujba intereselor de partid, şi anume, PNL.

Mulţumesc tecucenilor pentru încrederea acordată PSD şi îi asigur că voi trata cu maximă seriozitate şi responsabilitate acest vot.

Daniel Butunoi,

Preşedinte PSD Tecuci

Urgent-curier-2

20 Comments on "Comunicat de presă – Daniel Butunoi (PSD)"

1. Politicienilor si sustinatorilor lor inclusiv urmasilor lui Goethe din Tzepu le ofer hartie igienica pentru a se sterge la gurita dupa o runda de sustinere electorala precum si traditionalul ” D.N.A. sa va binecuvanteze “!

2. in perioada 1990 -2000 PDSR actualmente PSD a reusit sa vandalizeze 3700 intreprinderi din romania sa vanda la fier vechi peste 25000 de vagoane si 4200 de locomotive. Va felicit pe toti ca votati PSD. Se observa ca este o tara de ratardati. De fapt ce sa voteze cel care are doar 2 dinti in fata, ori cel care nu se trezeste din bautura? Spuneati ca Basescu a furat flota? Sa va ia naiba de prosti.

3. Felicitari PSD ! Au dat ocazia romanilor sa-si reafirme inteligenta. Acum nu mai am dubii. Nu mai avem nici o sansa de redresare. Trebuie doar sa dam posibilitate psd-istilor sa vanda ce a mai ramas si sa ne caram pe Marte .

• Pai PSD -istii adica PDSR istii daca ati uitat au furat 3700 intreprinderi, 25 mii vagoane ale CFR, 4800 locomotive si restul mai spuneti voi

4. cei si cu aliantele astea politice !
    in 2012 a fost USL ( PSD+PNL+PC) acum este USD ( PSD+PC+UNPR)
    se aude ca se face alianta PNL+PDL+FC ……azi discuta Blaga cu Crin

SI CONCLUZIA ACUM :
    daca se uneste USL din nou cum spune Ponta????????

Logic ar iesi urmatoarea alianta : PSD – PC -UNPR + PNL – PDL – FC – PMP

Acum intrebarea pentru TOTI:

Noi cu cine mai votam ?

5. Si inca ceva,Tecuciul nu e condus de Grosu ! mai invata politica,ca o sa dispara cat de curand culoarea galbena de pe harta politica

6. Nenea care e mandru cai tapean,in curand (daca nu o sa avem un candidat suficient de puternic din PSD) o sa fim condusi probabil de Pazvante,care isi anunta candidatura prin intermediul Facebook,sau mai rau de s…i…..pe care ii […]…daca esti mandru ca esti tapean,dute frate la Tepu la tine…

7. cârcotașul | 28 mai 2014 at 07:43 | Răspunde

Reacția promptă și vehementă a majorității comentatorilor vizavi de fățărnicia, fanfaronada, ipocrizia și lipsa de anvergură politică și umană a personajului Daniel Butunoi din comunicatul de presă mi se pare perfect îndreptățită, având în vedere felul în care sus numitul s-a manifestat în timp față de ”j…a” politică ce o reprezintă primarul Țuchel. Totuși, cred că în cazul unuia dintre comentatori educația și minima moralitate ar trebui să-i impună o anumită limitare în exprimare și voi argumenta de ce :
    Pe ansamblu, dacă comentariul ar fi fost făcut de cineva care ”nici usturoi n-ar fi mâncat, nici gura nu i-ar fi puțit” era mai credibil decât atunci când el este făcut de cineva care a viețuit în acest ”insectar”, care s-a dedulcit din același ”nectar” și care a plecat din ”stup” critică ceea ce practica în trecut. Domnule @ATITUDINE, în 2003-2004 PD-ul ce v-a făcut demnitar din președinte de partid și patron de SRL era înscris în rândul socialiștilor europeni, ulterior trecând peste noapte la popularii de dreapta europeni și la fel ca cel pe care-l critici ai renunțat la o activitate liberală și ai îmbrățișat doctrina social-europeană democrată, trecând ulterior la populari, tot peste noapte, că așa a hotărât Băsescu.
    Ai dreptate să-l critici pe Daniel Butunoi, dar te întreb dacă acum, după ce Butunoi a părăsit ”căminul conjugal”(USL) și locul îi va fi luat de un alt Butunoi(u) dar de la PDL-ul tău, îl vei critica la fel de aspru pentru că-i va asigura platforma necesară ca Țuchel să-și continue abuzurile și ilegalitățile (ambele sunt constatările organelor de control și-s consemnate în raporturile Curții de Conturi Galați în urma verificărilor din 2013-2014) în Primărie? Dacă-mi aduc bine aminte înaintea USL a mai existat o alianță (D.A.) în care ai fost ”partener de căsnicie” cu liberalii domnului Țuchel. Cine-i ”nașul”, cine-i ”finul”, cine-i ”amanta”, cine-i ”curva” în toată aceasta ”combinăreală” politică? — cetățenii sunt în măsură să cântărească!
    Ai dreptate, pavelele și bordurile sunt ”piatra de moară” pe care Daniel Butunoi o trage după sine în relația cu Țuchel, așa cum dumneata ai atârnată de gât ”piatra de moară” numită Petrea Constantin zis și ”asfalt” , sau ajutoarele în materiale de construcții de la inundațiile din 2007, sau afacerea cu vânzarea terenului ce a aparținut fostului tău SRL vândut supraevaluat, cică către ”Edy Construct” SRL și pe care acum tronează un bloc în care fosta conducere a Primăriei a cumpărat, așa din întâmplare apartamente de servici și multe altele, care dacă va fi nevoie vor putea fi menționate. La fel ca dumneata te-aș îndemna să gândești, să analizezi și să judeci, căci atunci când ”toate manetele” erau la dumneata, când erai ”deținătorul inelelor”, când împreună cu ”onestul” deputat Mircea Toader, Petrea Constantin și Carmen Axenie promiteai timp de două mandate că faci bazinul de înot (măcar atât!) șoseaua de centură, fabrica de pește de la Movileni, etc…să revin, deci când promiteai atâtea n-ai reușit să aduci banii necesari de la București, așa că fii la fel de îngăduitor și acum cu domnul Daniel Butunoi, care oricum nu are anvergura politică a celor trei enumerați mai sus și care în mod sigur nu va reuși să puncteze decisiv în viața politică tecuceană, având în vedere ”infantilismul” cu care își arogă o victorie ce nu-i aparține formației sale politice pe care a vândut-o din 2012 încoace, în campania de care ai adus aminte ”pavela și bordura”. În momentul în care, ca și dumneata ai promovat în viața politică tecuceană ca mâna dreaptă a ta, ca lider de organizație un Cazacu, iar celălalt a promovat un Radovei…rezultatele sunt previzibile! Anvergura e clară și viitoru-i sumbru.Este bine că avem opinii, atitutudini dar în același timp cred că e bine să încercăm în viață să ne ghidăm și după bunul simț și să nu ne lăsăm pradă frustrărilor acumulate atunci când ”bărbăția” politică ne-a scăzut semnificativ în fața majorității cetățenilor pe care i-am condus.
    Cred că marele câștig al campaniei din care tocmai s-a ieșit este faptul că românii au redescoperit curățenia onestității mesajului direct, franc și simplu pe care individul ce se reprezintă pe sine îl transmite societății, rugând-o să-l cântărească și să-i acorde sau nu votul pentru el, nu pentru gașca politică pe care o reprezintă.

8. Baieti destepti,se prostituiaza in public.

9. mandru ca sunt tapean | 27 mai 2014 at 18:12 | Răspunde

Scorul de 26% al PNL l-a obtinut Grosu. Un strateg si politician desavarsit. Sunt mandru ca traiesc intr-un oras condus de Tuchel si Grosu. Felicitari! Nu va lasati intimidati de PSD.

• Cetateanul turmentat | 28 mai 2014 at 00:39 | Răspunde

Frate numai glumeți pe site-ul ăsta. Măi nea admin vrei să iei locul lui Kamikaze!?!

• Auzi dar cum a obtinut Grosu scorul de 26%, trimitand in ziua votul masini si carand oameni le vot? Dandu-le bani oameni si cerand proba foto a votului? Facand liste si amenintant oameni daca nu voteaza cu PNL isi pierd locurile de munca sau privilegiile obtinute?
      Asta e doar o ipoteza nu ca PSD nu ar fi facut la fel doar au si eu un viceprimar numir Danut cel mic si neinsemnat.

10. Ionut Pohodnicaru | 27 mai 2014 at 16:42 | Răspunde

Felicitari PSD !!!. Ati demonstrat din nou ca sunteti cei mai puternici. Drept dovada sunt rezultatele acestor alegeri la nivel local ca sa nu mai vorbim de rezultatele la nivel national.

Multa bafta in continuare !!!

11. Frumos caracter! Cand partidul o cerea, erau prieteni. Daca partidele nu se ma iubesc, gata cu prietenia, i-a devenit cel mai mare dusman. Mai mult decat atat, fiindca Tuchel ne-a exasperat cu prostiile lui, profita de supararea noastra si se grabeste sa-i ia locul. Ca sa ramana in “famiglia”. Cat de generos!

12. voi precis sunteti angajati ai primariei 100% ,bravo voua,vad ca va e frica de amenintarile facute de Dl.Primar in legatura cu pierderea locului de munca,ati scos toate rudele la vot? 🙂 apropo,ati platit 50 lei de persoana pentru vot si acestia tot cu noi au votat,si sa nu uit felicitari pentru noul sediu reamenajat de la PNL banuiesc ca ati FURAT un pic din banii publici pentru chestia asta,sunteti de tot rasul,si sa nu uitam ca noi PSD am adus primarul care este prin munca noastra si sudoarea noastra,daca el a intors spatele la nevoi,nu pot zice decat ca e un pervers ,a preferat sa angajeze in primarie tapenii lui si nu tinerii din tecuci care au investit munca si bani in facultati si stau degeaba pe banii parintilor pentru ca nu au un loc de munca,daca va amintiti a promis foarte multe chestii primarul……….va doresc sedere placuta ca si colegi de celula a lui BASESCU ,hotilor !!!!!!!!!!!!!!!1

13. Senatorul melcilor trebuie sa intelega ca aceasta campanie a fost o lupta doar intre memebrii de partid. S-a dovedint ca psd are in continuare mai multi membri activi decat pnl. Tecucenii nu au iesit la vot, iar domnul senator mai bine sa taca. La ce campanie au facut ei iti vine sa razi. Pot sa le transmit celor de la pdsr ca ei pot sa nu faca nici o miscare in campanie ca tot acelasi scor l-ar obtine. Membrii de partid (Iliescienii cum li se mai spune) care au fost disciplinati de Lazar vor iesi la vot mereu asa cum ieseau si de 23 august. In cntre membrii de partid ai fiecarui partid.

14. Trandafir de Tecuci | 27 mai 2014 at 07:50 | Răspunde

Daca e asa cum spui adica “a folosit ILEGAL resursele publice ale municipiului” de ce nu-i faci plangere la Procuratura sau DNA? Asa pare ca sunteti intelesi. Din nou. Pe spatele nostru. Mai lasa si tu metafizica si intra in problematica Tecuciului!

15. Draga Butunoi, când ai fost alaturi de Tuchel si ati împartit orasul frateste si ai participat direct la jaful local nu ai scos un cuvânt. Când presa era suprimata si în Consiliu Local consilieri opozitiei încercau sa spuna ceva si li se baga pumnul în gura de asemeni nu ai spus nimic. Când oameni tai din PSD Tecuci jigneau, amenintau si manipulau tecuceni nu ai scos o vorba. Când ai votat legea rusinoasa a amnistiei si a super imunitati nu ai scos nici un comunicat. Iar acum te dai mare opozant, ai dreptul sa taci si atât. Tuchel e un nemernic, dar nici dumneata nu esti departe si daca e sa aleg între voi doi, sincer merg pe partea dreapta. De aceea Tecuciul si Romania piere pentru ca in momentul in care dreapta scoate un monstru gen Tuchel, credem ca alternativa e pesedista gen Butunoi, cand aceasta nu e o alternativa. E un pic cam asa treaba sa ma spanzur sau sa imi tai venele, ambele duc tot la moarte. Dar din 2016 sper ca orasul Tecuci sa scape de voi si sa avem un primar responsabil.

16. Domnule senator, demnitar, parlamentar, președinte si patron, care ai renunțat matale la o activitate liberală si ai îmbrățișat doctrina social-democrată care are la bază protecția socială a categoriilor de cetațeni defavorizați, prin limitarea puterii claselor sociale avute, ar trebui să știi că, un om mândru este asemănător cocoșului care își închipuie că, în fiecare dimineață, soarele se trezește devreme și răsare doar ca să-l audă pe el cum cântă.
    Deci, mătăluță zici amu că ai/ați luat o decizie corectă de a nu-l mai sprijini pe Țuchel dar când ți-a cumpărat pavelele si bordurile, fu bună decizia risipitorului de bani publici. Să te mândrești și să fii mândru matale când vei reuși să aduci de la București banii necesari terminării bazinului de înot (măcar atăt), că de multe alte lucruri nu mai vorbim.
    Iar dacă vrei să vezi cât ești de important, bagă-ti degetul în apă, iar când îl scoți, uită-te să vezi cât de mare este gaura în urma lui. Nu trebuie să te superi stimabile, dar prin implicare ai putea să le dovedești celor mulți că întradevăr ai greșit atunci când stăteai de-a dreapta lui Țuchel. Că ai fost și matale credul și mințit de cel pe care l-ai sprijinit să ajungă risipitor de bani publici și care “prin politicile sale defectuoase, conduce destinele oraşului într-o direcţie greşită”. Dacă atunci tecucenii te-au crezut cine știe poate te cred și acum. Ce zici stimabile?
    Vorba aia – “Trădare să fie dacă o cer interesele partidului, dar s-o știm și noi!”

Analizează, gândește si judecă.