Comunicat de presă – Campanie de sterilizare gratuita

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor „Tomiţa” din Tecuci vă anunţă că în perioada 21-28 aprilie Fundaţia România Animal Rescue va susţine o campanie de sterilizări gratuite pentru câini şi pisici cu sau fara stăpân. Echipa de medici veterinari româno-americană va face şi un trening pentru medicii veterinari interesaţi din oraş.

Din experienţa altor tari care s-au confruntat cu prezenţa animalelor fara stâpân pe domeniul public, câini şi pisici, s-a dovedit că singura solutie umană şi eficientă de a tine sub control şi a reduce numărul animalelor de companie nedorite este sterilizarea în masă şi concomitentă atât a celor aflate deja pe domeniul public cât şi a celor din proprietatea privată.

Vă invităm, aşadar, să luaţi ce-a mai bună hotărâre pentru animalele dumneavoastră, având în vedere şi faptul că sterilizarea este benefică şi pentru sănătatea acestora, reducând considerabil riscul de a dezvutta diferite forme de cancer.

Cei care doresc sa-si sterilizeze gratuit cainele si/sau pisica din curte sau de pe langa curte se pot programa la numerele de telefon: 0761-653427 şi 0753-636535. Alte detalii despre campania de sterilizări gratuite găsiţi şi pe site-ul asociaţiei: www.asociatia-tomita.ro şi al fundaţiei www.romaniaanimalrescue.com

Asociatia Pentru Protectia animalelor „Tomita”. – Presedinte Mihaela Raducanu

Date contact: e-mail: mihaelaraducanu09@yahoo.com  tel: 0761-653427  sau 0753-636535

Fii tu primul care comentează on "Comunicat de presă – Campanie de sterilizare gratuita"

Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.