shopify
analytics tool

Comunicat de Presa – Asociatia Tinerilor Tecuceni

Tabara cu ceai cald ATT

Anul 2017 pentru Asociatia Tinerilor Tecuceni  incepe cu proiectul  “Tabara cu ceai cald “ , proiect aparut din dorinta de la “incalzi” zilele friguroase cetatenilor orasului nostru drag.

Tinerii nostril voluntari va vor astepta in centrul orasului pentru a va da un ceai cald si putina voie buna pentru a uita de frigul de afara.

Nu va sfatuim sa iesiti din casa deoarece urmeaza un cod portocaliu de viscol , insa nu ne-am supara daca ne-ati putea vizita.Vom fi de Miercuri pana Duminica in intervalul 10:00-14:00 , in fata Casei de Cultura Tecuci. 

Acest proiect doreste sa arate ca si noua generatie este solidara chiar si in zilele friguroase ale anului, in acest fel , orasul nostru drag prinde contur. Nu uitati , ca daca ati inghetat si treceti prin centru , noi  vom fi acolo.

Va dorim zile cat mai frumoase si pline de voie buna!                                                         

Biroul de Presa al ATT

Comunicat-ATT-Tecuci

3 Comments on "Comunicat de Presa – Asociatia Tinerilor Tecuceni"

  1. Stiati ca exista un program guvernamental de dezvoltare locala? Probabil ca nu. Stiati ca in ultimii 4 ani Tecuciul nu a depus nici un proiect? Probabila ca nu. Stiati ca termenul limita pentru depunerea anuala a acestor programe este de 30 de zile de la adoptarea bugetului? Poate actuala administratie va depune proiecte la guvern pentru a lua bani necesri investitiilor in oras, in conditiile in care accesrea de fondurilor europene in acest an este imposibila, doarece fosta administratie nu a facut nimic in acest sens.

  2. valeriu strehaia | 16 ianuarie 2017 at 09:31 | Răspunde

    Cica este curtea de conturi la Primaria Tecuci. Verifica activitatea lui Hurdubae in ultimele 6 luni.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!