Comunicat de presa a PSD Tecuci

Daniel-Tuchel-si-Daniel-Butunoi-USL-Tecuci
PODTEC SRL angajeaza sofer profesionist, posesor permis de conducere B,C, E.
Se solicita atestat transport marfa valabil, experienta, seriozitate, vointa de munca.
Relatii la sediul din Tecuci, str. Cuza Voda, nr. 28 sau la telefon 0752299395.

Biroul Permanent al Organizatiei Locale a PSD, intrunit in sedinta extraordinara pe data de 13 martie a.c., a luat prin vot unanim decizia de a se retrage din Uniunea Social Liberala constituita si la nivelul municpiului Tecuci in urma cu aproximativ doi ani.

Decizia Biroului Permanent al Organizatiei Tecuci a PSD, care survine ca urmare a liniei politice generale ale celor doua partide la nivel national, nu inseamna ca membrii PSDTecuci si consilierii locali si judeteni social-democrati nu vor colabora cu fostii lor parteneri liberali in proiectele ample demarate impreuna in privinta modernizarii orasului nostru si a asigurarii prosperitatii locuitorilor sai.

Oranizatia locala a PSD isi rezerva insa dreptul de a analiza si de a actiona punctual si de pe pozitii social-democrate  in toate celelalte chestiuni ce tin de viata sociala, economica si culturala a municipiului Tecuci.

Senator Dan Butunoi,

Presedintele Organizatiei Tecuci a PSD                                  16.03.2014

8 Comments on "Comunicat de presa a PSD Tecuci"

1. Ziarul „Tecuceanul”, platit din bani publici, tocmai a sters comunicatul de presa a dl. Butunoi, dupa ce un alt reprezentant al unui partid politic a atras atentie asupra faptului ca „Tecuceanul” trebuie sa publica comunicatele de presa a tuturor partidelor nu numai al PSD. În replica liberalul Tuchel a ordonat ca articolul legat de comunicatul de presa a PSD Tecuci sa fie sters. Este un abuz!

2. Mai incet cu pianul pe scari, d-le Dan Butunoiu, ca iata ce a spus seful vostru azi:

„Va rog pe toti sa transmiteti in teritoriu ca avem nevoie de toate fortele si de toti aliatii, inclusiv o sa va rog pe cat posibil – pe la Iasi e mai greu – dar in rest cred ca se poate sa ramanem in relatii bune cu liberalii, pentru ca dupa 25 mai eu cred ca vom fi nou impreuna”, a spus Ponta, in debutul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces.

• Da, asa este, dar la Tecuci situatia este exploziva, dictatorul a facut ca viata localnicilor sa fie imposibila si liderii locali ai PSD nu pot sta impasibili. La alegerile din mai PNL nu va lua in Tecuci mai mult de 7%.

• Domnule ,,Tecuceanul” de ce sunteți atât de optimist? PNL va lua datorită omului său, mult mai puțin de 7%….omul acesta este urât de tecuceni, la fel și gașca aia de țepeni/țepence din primărie…peste doi ani vor pleca toți cu lutul în fund…Dacă PSD prin omul său nu primea bani să renunțe la candidatura de primar, mister Țucal se afișa cu pălăria aia de bulibașă doar pe ulițele din satul Toflea…

• Pe 25 mai nu sunt alegeri locale, ci alegeri pentru Parlamentul European, deci trebuie sa conteze calitatea acelor candidati, nu prestatia alesilor locali. Asa ar fi ideal, asa ar fi intr-un oras mai educat.
        La noi, inafara de simpatizantii infocati, inafara acelor grupuri numeroase carora li se cumpara voturile pe bani, alimente, bere, oare cati vor alege pe baza unei aprecieri serioase a calitatii candidatilor?
        Ar fi cazul sa se renunte la imbecilizarea electoratului prin minciuni, cadouri si alte asemenea metode. Nu stiu daca cei care practica acest tip de escrocherie, ca si cei care permit sa se intample in apropierea lor, realizeaza ce rau fac.

3. Doctorul Oprescu | 17 martie 2014 at 08:39 | Răspunde

Interesanta fraza cu ,,a actiona punctual si de pe pozitii social-democrate in toate celelalte chestiuni ce tin de viata sociala, economica si culturala a municipiului Tecuci”.Se zvoneste ca vor sa il repuna in functie pe Viorel Burlacu la Casa de Cultura.

• Si nu ar fie un lucru rau, Calianu are o gramada de figuri pe el si jigneste pe toata lumea. Dl. Burlacu doreste cu adevarat binele culturii tecucene, dar nu stiu daca ar mai accepta,….. cum a fost umilit de Tucal cand la 6 dimineata i-a trimis politia locala acasa sa semneze demisia si cu cateva ore inainte fusese asigurat ca va fi lasat sa isi termine mandatul.

4. Trandafir de Tecuci | 17 martie 2014 at 08:00 | Răspunde

Struto-camila USL afecteaza inca mintile … cum adica „se retrage”? Pai ori sunteti la putere ori in opozitie-ce inseamna „la putere la nivel central si in opozitie in teritoriu (la Tecuci)” ? E complet impotriva mintii – deci aia de sus ,PSD-acii de sus trimit bani PNL-istilor de la Tecuci? WTF (ca sa zis asa …) e asta?Bai treziti-va!!! Ori opozitie ori putere.Pai daca e putere cereti referendum local si haideti sa scapam de mafia tepeana care ne invadeaza teritoriul …azi un parc, maine o unitate militara,poate un local ,doua…faceti referendum acum cu demitere ,alegeri si gata ,sunteti la putere!E greu de facut?Atunci va convine sa stati in opozitie si meritati asta sa faca in rasul vostru bani pe lipsa voastra de atitudine.Dar noi n-o sa uitam ca aveati posibilitatea de a face ceva si n-ati facut!