shopify
analytics tool

Competiţie: ProTecuci.ro versus Tecuci.eu

Protecuci.ro_tecuci-eu

Din pasiune, din ambiţie, din credinţa că nimic nu este insurmontabil, aşa s-au născut Tecuci.eu şi puţin mai târziu ProTecuci.ro. ”Bătrânul” Tecuci.eu i-a informat 4 ani la rând in mod gratuit pe tecuceni, a strâns peste 5.000 mii de articole, o medie de 2.000 cititori pe zi, într-un cuvânt şi-a atins obiectivele. Cu aproape o lună în urmă a fost vândut urmare a unei tranzactii financiare şi are un nou director, specializat în anchete. Echipa care a lucrat pentru a menţine tecuci.eu în top se va ocupa de acum încolo doar de protecuci.ro.

Ziarul online s-a înnoit cu o platformă mai bună, indentifica in prezent resursele financiare necesare pentru imbunatatirea activităţilor specifice, prin urmare produsul jurnalistic ar trebuie să înceapă să iasă la iveală. Structura rămâne în mare parte aceeaşi, însă se pregăteşte şi punerea în aplicare a unor idei noi.


Aşteptăm reacţiile potenţialilor colaboratori şi ne cerem scuze dacă în această perioadă de reinventare nu am putut onora propunerile cititorilor. Protecuci.ro va respecta regula conform căreia presa trebuie să fie întotdeauna în opoziţie. Nu uitaţi că acest drum nu-l putem parcurge singuri ci avem nevoie acum mai mult ca oricând de ajutorul dumneavoastră.

[poll id=”8"]

2 Comments on "Competiţie: ProTecuci.ro versus Tecuci.eu"

  1. Mult succes! Sper sa urmeze linia echilibrata, corecta si sincera cu care ne-a obisnuit dl Topriceanu.
    Totusi, de curiozitate, cine era proprietarul?

  2. o sa mai dureze putin pana vizitatorii pe care ii aveati pe tecuci.eu o sa se obisnuiasca cu schimbarea.
    tecucenii vor stiri noi, stiri impartiale, vor sa-i lasati sa se exprime (liber la comentarii- zero cenzura), sa nu va lasati intimidati, sa nu cedati, sa faceti opozitie oricine ar fi la putere, sa fiti peste tot.
    stiu, toate astea se fac cu bani, eforturi mari, iar acum treceti printr-o perioada nu tocmai fericita, dar doar asa veti ajunge no.1.

    succes.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!