shopify
analytics tool

Competiţia de fotbal – Cupa „FaceSport” ediţia a-II-a

cupa-facesport-tecuci-2016-premiere

În perioada 13-16 sptembrie a avut loc competiţia de fotbal, Cupa „FaceSport”, organizată de Asociaţia Tinerilor Tecuceni, reprezentată de Andrei Petică. Au fost invitaţi tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani. Echipele fiind  formate din 6 jucători + două rezerve, durata de joc: două repreze a câte 20 de minute + 5 minute pauză.

Au participat 20 de echipe, iar meciurile s-au disputat în fiecare zi, în intervalul orar 10-18 la Şcoala Sportivă din Tecuci. În finala competiţiei, desfăşurată pe 16 septembrie la orele 16:00, s-au confruntat echipele CS Juniorii vs. F**k Juniorii. După un meci intens, plin de faze de joc, demne de fotbalul de ce-a mai înaltă calitate, rezultatul a fost de 7-3 pentru CS Juniorii.

La sfârşitul evenimentului a avut loc festivitatea de premiere a finaliştilor, într-o atmosferă de cupa-facesport-tecuci-20162adevărat fair play şi prietenie. Premiile au fost înmânate de reprezentanţii autorităţilor locale, Viceprimarul Dănuţ Pintilie, consilierii locali Buliga Bogdan şi Mihai Martin, care i-au felicitat pe tineri pentru frumoasa iniţiativă şi i-au asigurat de tot sprijinul în toate activităţile lor. Premiile au fost acordate echipelor dar şi fotbaliștilor remarcați pe posturile lor : „Cel mai bun jucător” – Roşu Maricel; „Cel mai bun portar” – Ganea Teodor şi „Golgheter” – Crihană Bogdan. Toţi participanţi i-au acordat lui Andrei Petică titlul de „Cel mai buna organizator”.

  Preşedintele Asociaţiei Tinerilor Tecuceni ne-a declarat: „Desfăşurarea evenimentului a fost una foarte bună, toţi tinerii au venit la timp şi nu au fost incidente, doar două echipe s-au retras. Îi felicit pe câştigători, ei au participat şi la prima ediţiei dar nu s-au calificat pentru finală, acum prin bunul antrenament şi ambiţie şi-au meritat primul loc. Sunt mulţumit de rezultatul evenimentului, am muncit împreună toţi membri Asociaţiei: Mărmureanu Alexandru, Costel Dănăilă, Roxana Nazare, Vasile Răducan şi toţi ceilalţi. Le mulţumesc tuturor celor care au participat dar şi celor care ne-au sprijinit şi au făcut posibilă desfăşurarea acestui eveniment.”

cupa-facesport-tecuci-2016Acţiunea aceasta dar şi altele, unde tinerii tecuceni s-au mobilizat, au fost un prilej pentru a demonstra că generaţia tânăra poate să se dedice unor acţiuni deosebite, care să dezvolte abilităţile sportive şi să ocupe timpul liber cu acţiuni care sunt plăcute dar şi de folos, trupului şi sufletului.

Îi felicităm pe tineri şi le urăm cât mai multe acţiuni, prin care să demonstreze că oraşul nostru este viu, are o activitate intensă şi nu este terenul de luptă al politicienilor şi a intereselor obscure. Tecuciul este un oraş care iubeste, cultura şi sportul, având oameni valoroşi, iar Asociaţia Tinerilor Tecuceni ne-a putut demonstra acest lucru.

Fii tu primul care comentează on "Competiţia de fotbal – Cupa „FaceSport” ediţia a-II-a"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!