shopify
analytics tool

Comercianţi neinteresaţi pentru noile propuneri

  În data de 14 iulie trebuia dezbătut noul Regulament de desfăşurare a activităţilor comerciale Tecuci, care va fi pus în aplicare începând cu data de 1 august a.c. Din păcate niciun tecucean nu a fost interesat de acest Regulament şi nu au existat recomandări, comentarii primite la Primărie . Acest Regulament vizează zonele publice unde se pot desfăşura activităţile comerciale, zonele interzise comercializării, interzicerea vânzării produselor etnobotanice, se vorbeşte despre structura de vânzare, comerţ în zone publice, comerţ ambulant sau  cu amănunul /ridicata /engros, despre autorizaţii de funcţionare si multe alte informaţii utile.” Aşa s-a întâmplat şi cu noua taxa de habitat, nimeni nu a dat importanţă la inceput, pentru ca ulterior tecucenii să fie din ce mai interesaţi, venind cu propuneri după ce a intrat în vigoare taxa. Dacă nimeni nu s-a prezentat astăzi, probabil o vor face după 1 august când regulamentul se va aplica” a precizat consilier principal în cadrul SMSP, Daniel Chiţu.

1 Comment on "Comercianţi neinteresaţi pentru noile propuneri"

  1. Un deja-vu… o să reacţioneze în momenntul în care o să le pună lacăt pe uşă, sau o să le strângă acareturile spre confiscare… c-aşa-i la români, din lipsă de informare (din toate direcţiile: de la legiuitor la executiv, până la ultimul „pârlit” de afacerist „lanţul” este rupt, făcut praf! ) şi interes, că ideea-i să amendăm, să închidem afaceri, nu să-i îndrumăm întâi, apoi să-i controlăm, să-i avertizăm, ca la final, dacă omu-i rău-intenţionat să-l amendăm usturător (excluzând latura penală!…acolo e altă mâncare de peşte!).
    Sunt foarte curios cum se va proceda cu „afacerea comercială de comerţ cu amănuntul!”(sic!) a cetăţeanului nostru de onoare din Parcul central, parc ce este domeniu public. Sau legea-i numai pentru restul, „oamenii de vază” ai oraşului se exclud!?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!