shopify
analytics tool

Cocoaşa Tecuceanului

Cocoasa-Tecuceanului

Reacţia onestă a oricărui  lector avizat după citirea  articolelor din “Tecuceanul” (website sau print, totuna) este aceea de… râsu-plânsu! Dincolo de schimonoselile şi scălâmbăielile limbii române, făr’ nici un pic de veleitate sau tehnică literară, dincolo de mutatul statuii lui Ţuchel dintr-un articol în altul („Edilul a spus…”, Edilul a făcut…” „Primarul a dres…” etc), dincolo de caricaturizarea instituţiilor care, umile şi nevolnice, trimit rapoarte de activitate sau informaţii de-aiurea… problema este mult mai gravă: depravarea limbii române şi a profesiei jurnalistice serioase se întâmplă şi sunt făcute posibile pe BANI PUBLICI.

Costuri serioase, cheltuieli exagerate. Salarii, tipografie, hârtie etc. Staţi să dau sonorul mai tare: „Eternitatea în activităţi” – titlu al unui articol în care ni se spunea că se dă cu var la cimitir!
Deci, eternitatea face activităţi, monşer! Băi, fraţilor, nu e glumă, nu e doar un ghebos care trece pe stradă, e ditamai monstruozitatea crescută din coşmarul lui 10 iunie 2012, hrănita cu bani publici, cunoscută sub porecla „Buletin oficial de informaţii al Primăriei Tecuci”, şi culcată la Primărie! Este ditamai cocoaşa, tecuceni! Sau…

Citeşte întreg articolul în ediţia tiparită a ziarului OBSERVATOR – ProTecuci
pe care-l poti procura de la chioşcuri sau la distribuitorii volanţi.

2 Comments on "Cocoaşa Tecuceanului"

  1. compulsivo-pedantul gramatical al II-lea | 16 noiembrie 2013 at 15:44 | Răspunde

    Stimată redacție, dacă se poate preluați articolul din ”cocoașa tecuceanului” intitulat ”sunt bolnav(era să scriu timid, adică forma corectă, dar nu e cazul, se vede treaba că/i obraznic de înfipt Florin Nae ăsta!)dar mă tratez”. Sunt multe și mult de spus/scris și pe site-ul lor este interzis a critica, deoarece suntem acuzați de OCD!!!!!!

  2. Dane,acum ai muschi pe tine,scuze,am fost prea obturat.Daca o faci,atunci,fa-o! Asta ti-o spune un marinar.Te-am acuzat gresit,mii de scuze .Succes!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*