shopify
analytics tool

CNA declară război stirilor de la ora 5

foto: dcnews.ro

Desigur CNA-ul e o institutie de toată jena, dar de data asta trebuie să recunosc că au luat o măsură bună. Recent CNA a introdus o prevedere legală în Monitorul Oficial prin care interzice difuzarea de imagini de la locul crimelor, sinuciderilor si mutilărilor, între orele 6.00 si 22.00. Mai mult, sînt interzise imagini cu rudele aflate în suferintă ca urmare a unor tragedii.  Adică adio babe violate în direct, perversuni sexuale descrise cu lux de amănunte, bocete, topoare înfipte în teste, etc.  În aceste conditii televiziunile au cam intrat în fibrilatii si au început să depună tot felul de memorii pe la CNA în speranta că vor putea în continuare să facă raiting pe suferinta unor nefericiti. Iată cum arată articolul 17 din codul audiovizualului:
1) În intervalul orar 6,00 – 22,00 nu pot fi difuzate programe, altele decât producţiile audiovizuale de ficţiune, care conţin descrieri ori reconstituiri ale unor omucideri/sinucideri, mutilări/automutilări sau tehnici criminale ori practici oculte.
2) În cazul acestor drame, radiodifuzorii nu pot difuza imagini de la locul tragediei sau imagini care arată suferinţele prin care trec membrii familiei ori ale altor persoane apropiate victimei sau familiei acesteia.

Autor: Răzvan Postolache
Sursa: Antidotul.ro

Fii tu primul care comentează on "CNA declară război stirilor de la ora 5"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!