shopify
analytics tool

Cine mai are grijă de Parcul Central

  Primarul Municipiului Tecuci, Daniel Ţuchel, ne-a explicat la solicitarea noastră situaţia actuală a Parcului Central. <<Contractul dintre Sc Vivas şi municipalitate e reziliat de drept deoarece . În momentul în care o societate intră în faliment se numeşte de către judecător un lichidator care să preia bunurile active şi pasive ale societăţii în vederea valorificării acestora şi a recuperării creanţelor. Sc Vivas figurează la noi cu creanţe de câteva miliarde de lei vechi. Nu e vorba numai de apă şi curent ci şi de alte creanţe pentru că Pazvante a fost un favorizat al fostei administraţii. În urma evaluărilor pe care le facem acum vom stabili exact creanţele şi le vom comunica lichidatorului. Construcţiile lui Vasile Dănăilă Pazvante ar putea fi scoase la licitaţie. Lichidatorul nu a putut intra în imobile din cauza presiunii exercitate de Pazvante. Dacă discutăm de iluminatul public în parc există racordare la reţeaua municipalităţii celelalte deschideri nu ştiu de cine sunt plătite. Pazvante încă întreţine parcul, ce-i drept nu cum o făcea altădată, dar faptul în sine mă bucură. Unde constatăm nereguli intervenim cu echipele Ecotec (actualmente Sc Zone Verzi Tec Srl) aşa cum am făcut acum două săptămâni. Cât despre masă (n.n. copia după lucrarea Masa Tăcerii a lui Brâncuşi) probabil aceasta nu era înregistrată în evidenţele contabile din această cauză domnul Pazvante a putut s-o ridice.>>

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

6 Comments on "Cine mai are grijă de Parcul Central"

 1. Am plecat din Tecuci acum 6 ani într-un oraș Beiuș unde am găsit două epave de parcuri care ulterior au fost”Reamenajate” cu fonduri UE de primărie .Aceste parcuri ”loc de accidentat copii”arată jalnic față de ceea ce a făcut Pazvante din parcul central Tecuci.Domnule Primar Țuchel vă rog din suflet lăsați-l în continuare pe Vasile Dănăilă să întrețină parcul pentru a se bucura tecucenii și nu numai, de el.

 2. Mai pupaciosule(Marian),tu chiar nu traiesti in acest oras? Sau vii numai duminica in targ, de la Tepu? Da acest primar nu a facut nimic, in interesul celor care l-au ales.A bulversat toata primaria cu mutarile lui,a ascuns salariatii de cetateni,a cumparat doua usi care au costat cat asfaltarea unui kilometru de strazi,a marit impozitele cu 16%,a numit 12 directori care iau salarii cat 50 de salariati ai primariei,etc. Tu chiar nu vezi?

 3. supravietuitor | 16 martie 2013 at 15:30 | Răspunde

  Vasile Danaila sa nu mai ia nimic pina nu-si achita datoriile enorme fata de locuitorii tecuceni care nu stiu nimic despre smenariile acestui”om de onoare”.Parcul este al orasului si nimeni nu o sa-i schimbe destinatia.Nu mai puneti botul la golaneli si la birfele de la coltul strazii.

 4. dragi tecuceni nu v-ati saturat de acest domn primar care tot invoca fosta conducere(specific celor de la usl). concret:CE A FACUT DUMNEALUI DE CAND ESTE LA CONDUCERE? NIMIC……..pentru oras. toti cei care il judecati pe D-L Pazvante sunt convins ca macar o data intr-o vara v-ati odihnit pe o banca in parc si ati admirat curatenia, daca stau bine si imi amntesc am vazut multe „personaje” care acum sunt cu actualul.
  sa va fie rusine prefacutilor!
  de fapt acest primar vrea sa puna monopol pe tot orasul, sa fie el stapan pe toate spatiile si sa controleze tot ca la tepu.
  SA IESIM IN STRADA OAMENI BUNI!

  • Cum poti instiga oamenii sa iasa in strada?Cum poti acuza un primar care are 8 luni in functie ca nu a facut nimic?Dar fostul ce naiba a facut?Ca tot ce facea era la sfarsit de mandat doar doar il voteaza lumea…
   Omul are memoria scurta si tu esti dovada vie a acestui fapt…Daca tot iti este asa drag pazvante dute la el vezi ca are nevoie de (cenzurat) ca tine…nu zic,parcul este o minunatie dar asta nu inseamna ca tre’ sa se infrupte din banul public domnul (cenzurat) pazvante…mi se pare corect ce a facut actualul primar…nu ai platit…afara!!!

   • esti un (cenzurat), DAR JIGNESC (cenzurat), cred ca nu stii sa judeci si te trezesti scriind prostii. Cum poti sa spui ca in mandatele vechi nu s-a facut nimic? Ce s-a facut de 9 luni de cand e (cenzurat) asta la conducerea orasului, ca municipiu nu mai e?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!