shopify
analytics tool

Cine crezi că va fi primar al Municipiului Tecuci din 2016?

Sondaj-online-Tecuci-2016

ProTecuci.ro lansează un sondaj online, privind intenţia de vot a cititorilor publicaţiei noastre, pentru funcţia de primar în localitatea Tecuci. ProTecuci.ro a inclus 5 opţiuni de vot, alese în baza unor anunţuri oficiale sau a unor discuţii privind posibile candidaturi din partea unor partide/independenţi.

Sondajul a fost lansat vineri, 15 aprilie 2016, la ora 00 şi se va putea vota până sambata seara, 30 aprilie 2016, la ora 23.30.

Atenţie: Se poate vota o singură dată! Orice încercare de fraudare va fi depistata, pe baza filtrelor de securitate existente, iar voturile vor fi anulate! De menţionat că voturile cu provenienţa din străinătate (IP în afară României) vor fi anulate automat!

De asemenea, menţionăm că în cazul depistării unor voturi multiple din partea aceleiaşi persoane/user, există şi probabilitatea anularii inclusiv a votului valid (eliminare în bloc), fără să se mai permită un alt vot (având în vedere intenţia de fraudare). Există şi probabilitatea ca, în cazul unei intenţii de fraudare, să apară mesajul că votul a fost înregistrat.

Secţiunea de vot se va regăsit pe banda publicitară din partea dreaptă (desktop/laptop), pe prima pagină sau undeva după ultimele articole publicate (în cazul smartphone-urilor), tot pe prima pagină a siteului, varianta mobil. De asemenea, sondajul este înserat şi la finalul acestui articol.

Pe durata votului, nu se vor putea vizualiza rezultatele. Precizăm încă o dată că sistemul de securizare contra intenţiilor de fraudare este unul performant, care ne permite să depistăm eventualele nereguli, cu consecinţele menţionate mai sus!


__________________________[polldaddy poll=”9385657″]


 

18 Comments on "Cine crezi că va fi primar al Municipiului Tecuci din 2016?"

 1. Foarte ok argumentele voastre, însă observ cu Tristețe ca sunteți mai dezinformați decât erau ai noștri in revoluție.

  Țuchel – un om zero
  Hurdubae – un nimeni
  Diaconu si Balanica niște vânzători si traseisti politici
  Gavril – gospodar si întreprinzător, însă rămâne de văzut cât de bine se pricepe si la administrația orașului.
  Dacă mai exista cineva nu au nici o importantă.

 2. Deși îmi este greu s-o spun , și eu voi vota Tuchel . Motivul pentru care-l voi vota este ca nu am alta alternativa, toți contra candidații sunt kamikaze, săgeți , oameni slab pregătiți fără experiență . Nu văd nici un candidat cu un proiect, toți sunt varză la capitolul administrație. A fi primar nu e o mare bucurie . Dacă nu faci nimic ai șanse mai mari în fata electoratului , gen Fyki, care timp de 8 ani nu a făcut nimic. Asta dacă a făcut și el ceva este acuzat că a furat. Decât să votez un Prost mai bine votez un Hot.

 3. Părerea mea personală e ca Tuchel va câștiga alegerile și va spun si de ce cred asta , independentul Gavrilă votandul , votez Cazacu, Nona, Carmen Axenie care a votat tăierea salariilor si a pensiilor și o întreagă gâscă de interlopi , dar să nu uităm că și Gavrilă a fost membru Psd, unor acum independent dependent de basisti. Hurduboaie e …..cred ca lui nu îi este frică că va pierde , îi este frică să nu câștige , este nu slab ci fff slab șanse 0 , Diaconu cred în opinia mea ca nici nevastasa nu-l va vota , e candidat de profesie și umplutura . Bălănică nu are suflu are vacarii de partea lui și câțiva reclamanții de profesie , Bălănică ar fi bun de procuror acuzator . Foarte mulți vom vota cu Tuchel ca nu avem altă variantă și să fim sinceri o fi el taran dar se cunoaște ceva în oraș . Așa că mâine este luni și trebuie să si muncim ca indiferent cine va fi primar viață noastră nu se va schimba .

  • Cred ca nu stii ce vorbesti. Cum sa votam Tuchel? Care nu numai ca a distrus orasul, dar ne-a facut pe noi pe tecuceni sa ne urâm, sa nu ne mai privim în față, să ne ocolim când ne întâlnim pe stradă, ne-a făcut să ne fie rușine că suntem tecuceni. Las la o parte faptul că nu a făcut absolut nimic pentru orașul nostru, a sifonat banii publici proveniti din taxe si impozite, nu a adus nici un ban din fonduri europene, iar toate proiectele cu care se lauda, spunând că e singurul primar care după 1980 a accesat fonduri europene, este o minciuna ordinara. Oameni buni, toate proiectele sunt facute de fosta administratie, Tuchel nu a obtinut in cei 4 ani de mandat nici un euro. Desi a fost somat public, in repetate randuri sa spuna daca are vre-un proiect depus pt. obtinerea de fonduri europene, a refuzat sa o faca, deoarece nu există. Tot ce spune acest individ este o mare manipulare. Nu a facut nimid pentru Tecuci.

  • Valeria Victrix | 18 aprilie 2016 at 20:14 | Răspunde

   Prietene Adrian, prima mea reacția ar fi fost să-ți spun simplu „ești prost… informat”. Dar se pare că nu ești singurul, spre mirarea mea am început să descopăr (odată cu apropierea campaniei electorale) că cine are o legăură directă cu primăria dpdv financiar s-a trezit la viață și dă cu limba peste program… Bănuiesc că ești un „specialist” sau ocupi „funcţia publică de execuţie consilier superior” – pe aceștia i-a pus teutonu’ unde este cald… Dacă ești mai jos, taci și înghite….

 4. Totusi, intrebarea a derutat. Cerea sa spui cine crezi ca va castiga, nu pe cine ai vota, prefera.

 5. Din pacate Tuchel va iesi din nou primar, desi nu va obtine mai mult de 25% din voturi. Datorita orgoliilor dar si unor jocuri de culise, cei 4 contracanditi isi vor imparti voturile, si cum este un singur tur, tepeanul va castiga. Ne meritam soarta. Doar DNA-ul ne mai poate salva.

 6. De ce este politica așa de grea? În general politica este asemănată unei femei cu moravuri ușoare, de ce este asta relevant? Hai sa vedem…
  Ca să te duci la femei ușoare în primul rând își trebuie bani, corect? Că doar nu plătești din natură pe acea doamna dispusă să îți facă toate poftele :)) Ca să te duci la femei ușoare trebuie să fii dotat, corect? Că doar o să te simți prost dacă tu te zbați acolo și ea citește Cancan.. Ca să te duci la femei ușoare îți trebuie anduranță, exercițiu, experiență. Că dacă termini în 5 minute sau în 40, tot o oră plătești.Ei bine și în politică îți trebuie bani, experiență, răbdare și să ai ceva în cap, adică să fii dotat…
  Hai să privim la o parte din oferta noastră politică: Țuchel Daniel-P.N.L(clar nu), Hurdubae Cătălin(lipsă experiență, slab dotat), Gavril Claudiu(Bani destui,experiență 0, dotare… hai să zicem că e bine că știe măcar să scrie și el 100 de cuvinte fără să se repete), Diaconu Vasile(experiență da, bani da, dotare medie și o mică adăugire: oportunist și traseist politic) Traian Bălănică(experiență da, bani ok, dotare bună spre foarte bună, backround puțin neclar)
  Ce le-aș sugera?
  Încep cu Daniel Țuchel: Confesiune la DNA, măcar așa arată că are și el un gram de demnitate.
  Hurdubae Cătălin: Mai fă politică vreo 5 ani și după vorbim.
  Gavril Claudiu: A avut un start bunicel, profilul unui independent l-a întălnit, dar îl trage în jos slaba pregătire în domeniul politicii, istoricul controversat și anturajul foarte dubios. Sfat: Gândește pentru tine, nu-i lăsa pe alții. E păcat de tinerețea ta.
  Diaconu Vasile: Băiat uns cu toate alifiile, capabil să negocieze și să găsească portițe, capabil să facă compromis, dar fără idei solide. Sfat: Mai citește niște cărți, scapă de accentul de pe deal și adu idei nu lozinci!
  Traian Bălănică: Aici e mai dificil, de ce? Esență bună, ambalaj(partid dubios)prost. Verticalitate bifat, oportunism 0, modestie cât și pentru alții, cunoștințe la fel cum am spus și la modestie. Până aici pare bine, nu? Ei bine avem câteva derapaje, mai exact câțiva oportuniști care se perindează pe la dânsul, deși șansă și notorietate are în comparație cu alți candidați, partidul nu-l ajută. Sugestie? O alianță l-ar ajuta mult. Și nu în ultimul rând se aud povești care trebuiesc clarificare în cel mai scurt timp.
  Pe lângă oferta politică pentru 5 iunie, care este generoasă dar nu și productivă datorită numărului de tururi de scrutin, respectiv 1, avem și câțiva pseudo-analiști politici, care se laudă că știu politică și că sunt foarte bine informați. De fapt aceștia se împart în: oportuniști partinitori(ex: Tudorache Ovidiu, care râvnește de mult să candideze, dar oferte de la alte partide nu primește și culoarul independentului este blocat de Gavril.) și părtinitorii(ex: sindromul tecucean și celelalte pagini de facebook făcute recent și foarte vocale care se regăsesc la o parte din candidați, respectiv 2 dintre ei în mare măsură. Poți ghici la cine?)
  Trăim o perioadă grea… se fac înțelegeri cu ușile închise, alianțe se fac sau se desfac, săgeți sunt trimise să saboteze, transparența dispare.
  Astăzi am vizionat un video care m-a pus pe gânduri, mai exact video-ul postat de Vasile Diaconu care vrea să transmită mesajul că Dan Frâncu, cunoscut avocat, om de casă al lui Țuchel până recent, liberal convins și care are încă la activ contracte cu primăria, respectiv Țuchel, pentru servicii prestate de către dânsul, îi este alături. Acesta dă un speech care normal ar trebui să fie dat de un om cu coloană vertebrală, foarte bun la prima vedere, cu argumente și principii bune. Era totuși mai bine dacă venea din gura altcuiva, dar notorietate fără pată mai rar găsești printre dinozaurii politici. Bănuiala mea este că Dan Frâncu a fost inserat lângă Vasile ca pe termen lung să îi scadă credibilitatea.Curios este că recent în spațiul public se vehicula ca Dan Frâncu și băiatul său,Bogdan, alt „analist”, sunt certați. Oare? Păi și de ce a distribuit video-ul cu tatăl său. Oare „ruptura” de PNL i-a adus împreună? Pss.. scenariu S.F. Ei aveau misiunea următoare: Dezbină și cucerește, n-au fost niciodată certați. E posibil? Eu cred că nu, având în vedere că amândoi papă din aceeași „oală”. De ce oare bietul Vasile? Pentru că ALDE, partidul care-l susține și care îl surclasează ca scor electoral în acest moment, are un anumit electoral, liberali. Ei bine, dacă voturile lui Vasile dispar, la cine se duc? Vă dau un indiciu, nu spre stânga. Vasile e complice sau victimă? A bătut palma cu PNL sau a fost prostit să accepte un cal troian la el in casă din disperarea de a recupera scor electoral? Sigur o să aflam. Anumite voci spun că el dacă ar câștiga vrea să facă majoritate cu liberalii. Da, ai citit bine, liberalii noștri tecuceni. Să îi enumăr? Cap de listă Țuchel și după în ordine aleatorie: Hulea, Papuc, Buchir, Leonte, ș.a.m.d. N-am avut până acum o majoritate liberală? Mai vrem? Cine mai vrea e clar naiv sau sinucigaș…
  Și de asta dragi prieteni politica este grea… multe înțelegeri, vorbe dulci numai în ani electorali, nontransparență și nu în ultimul rând păpuși și păpușari.
  Avem ce face? Clar da… acum ei au nevoie de noi, ei vin să ne ceară voturi. Trebuie doar să fim lucizi și să nu cădem în plasa păpușarilor și pseudo-formatorilor de opinie. Citește, ascultă, gândește și pune piciorul în prag!

  • De ce Hurdubae trebuie sa mai faca politica? La ce ajuta? Noua Tecucenilor ne trebuie un primar gospodar, fara gasca in spate care trebuie hranita, cinstit, corect care sa munceasca si sa faca din orasul Tecuci un oras cu strazi asfaltate , cu iluminat , cu canalizari, gaz si tot ce are nevoie omul modern din secolul 21. Nu politica ne trebuie noua in Tecuci ci mai multa munca si seriozitate. Vorbe mai putine si fapte mai multe.
   Eu cred ca candidatul Hurdubae e pus pe treaba . Sa-i dam sansa sa demonstreze.

   • de ce nu hurdubae? pentru ca e papusa celui care a vandut orasul unui strain in 2012. Ca primar nu trebuie sa stii politica? hurdubae nu a excelat in vreun domeniu ca sa zici ca e bun gospodar sau bun administrator sau orice altceva. este doar avatarul unor oameni care si-ar mai vinde iar orasul daca au de castigat. iti inteleg convingerile de stanga, acest site este un site de opinie, fiecare are dreptul la una, dar la locale se alege omul, care stie din fiecare si care iti poate reprezenta interesul tau ca cetacean nu care sa-ti satisfaca nevoile ideologice.

  • pt. Mihaela – Foarte pertinente observaţiile, cunoştinţe bogate în ceea ce-i priveşte pe candidaţi şi anturajul acestora. Bravo! Părerea mea e că cel mai important e să ne debarasăm de ţăpean, dacă suntem tecuceni tecuceni!

 7. ei hai nu-l lustrui ca se poate spune si altceva despre el.
  DINTRE TOTI MEDIOCRII TREBUIE SA FIE UNUL ALES !

 8. APEL!
  Către toți candidați la funcția de primar a Mun. Tecuci: dl. Cătălin Hurdubae (PSD), Vasile Diaconu (ALDE) și Traian Bălănică (UNPR).
  Tecuciul se află pe marginea prăpastiei și dvs. zi de zi nuanțați acest lucru. Din pricina alegerilor într-un singur tur, prin manevre obscure, dictatorul locala Daniel Țuchel poate fura voturi și poate obține primul loc. Deja o manevra de el a fost făcută, aruncând în cursă un „Independent” ( independenți în politica românească nu exista și nici nu vor exista, ori sunt poli electorali, ori reprezintă interesele cuiva, mai ales că sindromul tot îi face campanie pe net, să arate cât de rupt e el de familia lui) și multe altele. Încercați să vă UNIȚI, toți sunteți oameni serioși și la nivel local nimeni nu vă împedică să faceți o alianța chiar și în al 12-lea ceas. Orașul are nevoie de pace nu de lupte și dvs. chiar vă cunoașteți și aveți experiența administrativă. Dl. Diaconu e fost consilier și cred că îl cunoaște cel mai bine pe țăpean, dl. Bălănică scrie excelent și în zilele aceste a demonstrat capacități mari de comunicare și dl. Hurdubae este un om serios. Nu pot împărții votul meu în 3 deoarece asta vrea țăranul.
  Vreau, și tecuceni vor aprecia, UNIREA, deoarece doar acesta poate ajuta, la nivel de C.L. puteți rămâne cu liste separate dar totuși pentru funcția de primar încercați să vă UNIȚI.
  Sper să aveți responsabilitatea politică de a face acest pas!
  P.S. Țineți cont că acest comment va rămâne pe ProTecuci și voi nuanța poziția după alegeri.

 9. eu cred ca va castiga tuchel, asta se datoreaza contracandidatilor, care sunt nu mai putin de 4.
  acesti 4 minunati cred ei ca au vreo sansa, dar se insala.
  se castiga din primul tur, iar voturile contra lui tuchel (care sunt in jur de 70-80%) se vor imparti la cei 4 destepti.
  daca vor sa-l dea jos pe tuchel, eu cred ca 3 dintre ei vor trebui sa renunte si sa se alieze sa-l sustina pe cel de-al 4-lea.
  dar suntem intr-o perioada in care toti se cred minunati sau vor sa iasa din anonimat, SE CRED DEJA PRIMAR si nu va renunta nici unul.
  ei sunt inconjurati de lingai si profitori dornici de castiguri materiale de moment, le spala creierele zilnic, ii amagesc ca-s cei mai buni si cei mai tari, ca-s primii in sondaje…
  si uite asa, datorita orgoliilor acestora de a se alia si sustine un singur candidat cu sanse reale, vom avea in iunie urmatorul scor:
  tuchel 27%, hurdubae 23%, gavrila 17%, diaconu 14%, balanica 10%, altii restul%.
  iar pe noi, tecucenii, o sa ne mai [….]

 10. Ce faceti praduitorilor? Iar alegeri, iar alegeri… Ca sa scapati de mine chemati DNA, da? Bai praduitorilor, daca va dau coruptia mea va ia DNA-ul razna! Am avut un mandat corespunzator, cu rezultate aferente la spital cu domnul Negru, Dumnezeu sa-i dea gandul cel bun sa nu se faca Ciripitoarea Neagra. V-am adus spectacole corecte, aferente perioadei, daca va dau ideile mele va ia cerebelele razna. Acum mai am inca 24 de praduitori de hranit, pe putin, bagati un vot la baiatul si hraniti cateva zeci de praduitori. Asa sa faca Dumnezeu! V-am pupat si votati cu taticul vostru!

 11. Eu cred ca primar al mun.Tecuci va fi d-l ing.BALANICA TRAIAN si argumentez si de ce:
  -in primul rand este singurul candidat nascut si crescut in orasul nostru.
  -il recomanda experienta manageriala si pregatirea profesionala .
  -a fost un director de piata competent,respectat si apreciat de colegi ,a avut capacitatea de a conduce bine,avand multumirea oamenilor pe care i-a condus.
  – a avut doua mandate de consilier local,mandate in care s-a auzit vocal,a luat pozitie fata de proiectele abuzive propuse de primarii respectivi.
  -are o modestie si un bun simt de remarcat.
  -este un candidat care inspira ceva solid si serios,nu vorbe in vant si promisiunu mincinoase.
  -este o candidatura serioasa de luat in seama si auzind parerea buna a celor din jur vizavi de dansul cred ca are ceva de spus,drept urmare atat eu,familia mea si multi tecuceni vom vota TRAIAN BALANICA.

  • Hmmm…..e greu sa se întâmple asta….cu toate ca la ce oferte sunt din partea opoziției, are șansa lui…totuși…trecutul…închisoare…etc…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!