shopify
analytics tool

„Cel mai iubit dintre tecuceni”, Daniel Ţuchel a fost umilit prin vot

Daniel-Gerhard-Ţuchel-a-pierdut-alegerile-la-Tecuci-2016

La alegerile din 5 iunie Daniel Ţuchel a fost sancţionat prin vot pentru toate derapajele din ultimii 4 ani. Furia şi teama au făcut ca PSD şi candidatul acestora să obţină peste 40% din voturile tecucenilor.

Fostul primar, încă din noaptea alegerilor a dat bir cu fugiţii. Este de negăsit. A fost unul dintre personajele sinistre care a crezut că este de neînlocuit. A uitat de vechiul dicton „cimitirul e plin de oameni de neînlocuit”. Daniel Ţuchel s-a „sinucis” online.  A şters domeniul www.tuchel.ro, conturile de pe Facebook şi a încetat orice comunicare cu tecucenii. Asta ne demonstrează încă odată, cât de onest şi transparent a fost. Ziarul Tecuceanul, care are zilele numărate, face deja gesturi care ne provoaca silă. Crede Nina Popa şi acoliţii că mai pot pacăli tecucenii? EXCLUS.   

Patru ani de zile personajul de la Ţepu a minţit, manipulat şi dezinformat. A înfiinţat ziare, blog-uri şi conturi de Facebook pentru a intimida şi lovi pe oricine a avut o atitudine critică la adresa puterii locale. Proprietarului ziarului online Protecuci.ro i-a fost hărţuită familia şi afacerea. A afirmat, de-a lungul celor 4 ani de mandat, că publicaţia a fost susţinută de grupuri de interese, dar a fost în acelaşi timp, un lup singuratic. Şi la ce ia folosit?

Echipa de la protecuci.ro este mândră că a reusit să facă opoziţie acestui personaj malefic şi dacă a reuşit ca cel putin 1-2 mii de tecuceni să-l cunoască şi să nu-l voteze, considera că şi-a îndeplinit menirea de publicaţie de opoziţie. Protecuci avertizează că oricine va acţiona în acelaşi mod, se va lovi de opoziţia făcută de noi.

Mulţumim tuturor celor care, în pofida măsurilor dictatoriale, ne-au susţinut, ne-au trimis documente şi au participat cu comentarii relevante. Avem acum un Consiliu local „colorat” şi care ar trebui să reprezinte cu responsabilitate şi transparenţă interesele tecucenilor, într-o atmosferă civică, degajată. Speram ca tecucenii, după aceste experienţe traumatizante de dezbinare, să fie mai curajoşi şi mai uniţi.

Tecucenii sunt interesaţi de ce se va întâmpla în continuare în PNL Tecuci. În mod firesc vechea conducere ar trebui să demisioneze şi adevăraţii liberali să-şi numească un nou lider, un adevărat liberal care să-i reprezinte cu onoare şi responsabilitate. Un tecucean dintre tecuceni, „care să iubească Tecuciul şi pe tecuceni„. Să nu fie doar o simplă declaraţie politicianistă.

Protecuci felicită candidatul PSD pentru rezultatul obţinut în alegerile din 5 iunie şi speră ca acesta nu va mai dezamăgi ca şi predecesorul său. Acesta se va bucura de o perioadă de graţie din partea noastră pentru a putea prelua mandatul de la proaspătul „decapitat”. Cu siguranţă că va trebui să ia măsurile ce se impun pentru a găsi vinovaţii pentru aşa-zisele „abateri calitative” care au prejudiciat bugetul local cu multe miliarde de lei şi mai ales să recupereze rapid aceste sume.

Ne întrebăm de asemenea, dacă Daniel Ţuchel va avea bărbăţia de a rămâne în consiliul local pentru a face opoziţie aşa cum ar fi firesc. E o chestiune de zile până o să aflăm.

Până atunci transmitem din suflet o urare: Goodbye Ţuchel!

12 Comments on "„Cel mai iubit dintre tecuceni”, Daniel Ţuchel a fost umilit prin vot"

 1. Valter Dorian | 8 iunie 2016 at 10:13 | Răspunde

  Foarte interesant, cat timp a fost Tuchel la putere rar comenta cineva pe aici, acum toti isi dau cu parerea, cum sa zic au devenit parareologi, ca de au scapat de teroare, nu mai sunt urmariti, filati, fotografiati, nu le mai sunt controlate conturile de facebook, au devenit liberi si numai au de ce sa se teama. Din pacate, 4 ani de zile le-a lipsit curajul, doar o mana de oameni au luptat cu adevarat, printre care si adminul acestui sait, altfel am fi scapat de tepean mult mai devreme. Si apoi, dupa ce taci patru ani, nu stiu daca poti, sau mai bine zis ai dreptul moral sa atragi atentia, ca vezi Doamne, noul primar ar putea fi o marioneta. Dar, asa se intampla dupa razboi, apar vitejii, mai bine intrati inapoi in scorburi, sa nu va ia curentul.

  • vali ionescu | 8 iunie 2016 at 11:37 | Răspunde

   traiesti pe alta planeta, ori e prima data cand intri si citesti comentariile

   • Valter Dorian | 8 iunie 2016 at 21:23 | Răspunde

    Ce inseamna ,,ai avut ocazia sa stai in banca ta, dar nu incetezi, te mananca”? Dumneata intri aici sa ameninti lumea? Domnule admin va rog sa moderati comentariile care contin amenintari si jigniri. Eu unul sunt satul de astfel de specimene, care vad ca s-au mutat de pe Tecuceanul si Sindromul aici.

    • In ultimele zile numarul celor care comenteaza virulent la adresa mea si a altor comentatori s-au inmultit. Atunci cand nu aprob comentariile se plang ca-i cenzurez. O sa-mi asum acest risc pentru a tine comentariile echilibrate.

 2. Foarte pe scrut Țuchel se alătură aceor dictatori de sorgintă militară, deși nu este un om la fel de rafinat ca Pichot, eu îl compar cu dictatorul din Chile. Acesta a fost țuchelismul, o ideologie de extremă dreaptă, pentru că avea multe elemente radicale, profund coruptă inspirată de la toate dicaturile militare sud-americane (probabil că a citit foarte multe cărți, sau a văzut documentare, deoarece cine știe ce a însemnat Pinochet, știe ce sa petrecut și la Tecuci). Și mai apropriat de figura lui Manuel Noriega dicatorul militar al statului PANAMA între 1983-1989, cine știe despre ce vorbesc cunoaște, următiți câteva documentare pe youtube și vă ve-ți da seama. În schimb un act distinctiv a lui Țuchel a fost luxul care nu a ajuns nici măcar la acești dictori, doar dictatorii noștri mioritici apreaciau luxul, și să nu îl compar cu Ceaușescu, mă refac la Voronin sau la Smirnov. Pe scurt istoria va consemna despre Țuchel că a fost un dictator la nivel local susținut de sintagma : „Somnul rațiunii naște monstri”.

  • E putin cam fortata comparatia cu toti acesti dictatori. Tuchel a fost,este (daca iese din vizuina) si va fi un om mic ,fara caracter ,cu o educatie precara si o cultura ambigua, un om care nu a inteles lectia de baza a democratiei si anume dialogul. Si nu, nu va ramane in istorie decat ca cel mai slab primar al Tecuciului. Atat. Uitat fie numele lui pe veci!

  • D.D.,…ai foarte mare dreptate in ceea ce afirmi, insa Tuchel nu va ramane si nu trebuie sa ramana in istoria acestui oras asa cum sunt Pinochet sau Noriega pentru Chile si Panama. Tuchel trebuie dat uitarii impreuna cu cei 4 ani in care a condus Tecuciul. Aroganta, tupeul, santajul si nepotismul instaurat de acesta l-au costat increderea tecucenilor care l-au sanctionat prin votul lor. In aceeasi masura nu sunt de acord nici cu sintagma ”Pleaca ai vostri, vin ai nostri…”, dar sunt increzator ca din acest moment angajarile se vor face doar pe criterii de competenta si profesionalism, ca libertatea de exprimare nu va mai fi suprimata si ca Tecuciul va prospera. Avem nevoie de investitii la spital, policlinica, unitati de invatamant, infrastructura stradala (canalizare, apa, gaz, asfalt). Sunt multiple nevoi si administratia locala trebuie sustinuta pentru a indeplini cat mai multe dintre acestea. Daca nu exista unitate si incepe sa ”faultam” cu siguranta nu putem progresa.

 3. Cu prisosință felicitări pentru Protecuci! Adăugați aici și Radio 1 și mai ales pe Viorel Burlacu, care i-au mai demolat multe procente din cele pierdute de Țuchel! Felicitări pentru exemplul de jurnalism demonstrat!

 4. Părerologul de Tecuci | 7 iunie 2016 at 19:06 | Răspunde

  DA, domnilor comentatori !Tecuciul a avut curajul şi determinarea necesare şi s-a eliberat de Ţuchel!Ceea ce nu este rău, atâta timp cât ar fi şi adevărat…Că Ţuchel a fost un zbir infatuat, este de necontestat…Că nu a lăsat nimic edilitar în urma lui „marca Ţuchel” cu excepţia scandalurilor şi unor fişe ale posturilor în Primăria Tecuciului împănată cu naşi, cumetri, verişori şi alţi penelişti, este indiscutabil. Regula „extremelor” se va confirma, oare, la Tecuci ?! Adică, după excesul de personalitate, să urmeze un primar-marionetă ?! Nu ştim încă…dar de va fi aşa, s-ar putea să fie chiar mai rău…dar, zău că prestaţia lui Ţuchel nu lasă decât un gust amar cu iz de mucegai de grajd…

 5. Tecuceanul revoltat | 7 iunie 2016 at 15:18 | Răspunde

  Este adevărat am scăpat de Țuchel, dar rețeaua țepeană a rămas, și ea trebuie destructurată, fiind vinovata de teorarea instituită în acești 4 ani în oraș, și de sifonarea banilor publici, care trebuiesc recuperați de la cei vinovați. din comuna Ţepu beneficiare de posturi de stat degeaba la oraş: Iată doar câțiva dintre membri rețelei țepene din primaria Tecuci -Staicu Iuliana (fostă secretară la comuna Ţepu, actuala secretară a Primăriei Tecuci), Niţă Angelica (fostă contabilă-şefă la comuna Ţepu, actualmente contabilă-şefă la Primăria Tecuci), Munteanu Adriana (şefă Birou Relaţii cu Publicul), Dima Ramona (sora contabilei-şefe, Referent la Administrarea Domeniului Public şi Privat), Mândru Maricica (naşa lui Ţuchel, referent la Poliţia Comunitară), Mândru Trandafir (naşul lui Ţuchel, Şef Birou SC Zone Verzi), Niţă Daniel (soţul contabilei-şefe, Şef Birou SC Ecoprest), Poroşnicu Carmen (verişoara lui Ţuchel, secretară SC Pieţe Tecuci), Ţuchel Viorel (verişorul primarului, numit Şef peste bunurile şi terenurile de la Unitatea Militară Tecuci), Panfile Maria (secretară la Primăria Tecuci), Mândru Maricel (Departamentul Situaţii de Urgenţă), Nina Popa (responsabil cu ziarul de propagandă Tecuceanul şi referent la Biroul de Fonduri Europene), Munteanu Toader (Şef Birou Monitorizare) etc. La aceștia trebuiesc amintiți directorii celor 7 societăți aflate în subordinea CL, instituțiilor de cultură, precum Hulea Angelo, Lupașcu Mircea, Doru Parascan, Căloian,Grigoraș,Maftei ș.s.m.d. Da, toți aceștia au fost aduși de Țuchel și trebuie să plece odată cu el. Tecuciul trebuie sa redevină un oraș liber de țepeni.

  • vali ionescu | 7 iunie 2016 at 16:39 | Răspunde

   dar tu, tecuceanca revoltata, care i-ai pupat in cur pana acum pe liberali, si acum cochetezi cu psd-ul, dinainte de alegeri cu 1 saptamana, tu nu trebuie sa pleci?
   tu si „familia ta” care ati avut nenumarate beneficii de pe urma lui tuchel si ii bagai limba in ureche, tu nu trebuie sa pleci?
   crezi ca psd nu te cunoaste? poate ca te-a iertat, dar nu a uitat….
   crezi ca mult iti mai merge?
   ai avut ocazia sa stai in banca ta, dar nu incetezi, te mananca…

 6. O fi plecat sa-si termine masteratul ala inceput in 2007.Sau poate cauta diploma de economist.S-o fi retras in munti cu Robin.Oriunde ar fi ,acolo sa ramana iar tuchelismul sa dispara de oriunde.

  Pentru Protecuci felicitari.Pentru rezistenta.Pentru civism.Si pentru victorie care vi se datoreaza in mare parte.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!