shopify
analytics tool

Ce a răsărit de Paşte în mijlocul oraşului Tecuci. Primarii care fac risipă de imaginaţie şi de bani ca „să fie frumos de sărbători” – video

Primăria din Tecuci a decis, la rândul său, să decoreze oraşul cu ornamente de sărbători în forma unor lumânări, a unor iepuraşi uriaşi sau a tradiţionalelor ouă de Paşte.
„Calitatea” decoraţiunilor i-a dezamăgit însă pe locuitorii din Tecuci. Numeroşi internauţi s-au revoltat faţă de ornamentul din imagine, amplasat în faţa catedralei din localitate.
„Ornament de Paşte în Tecuci – pe fundal se zăreşte designerul (Primăria, n.r.)”, a comentat un locuitor al oraşului, în dreptul fotografiei de mai jos.
Postarea a strâns peste 100 de „Like-uri” şi zeci de comentarii ale unor utilizatori care au ironizat iniţiativa primăriei.
„Când sunt bani în buget şi nu ai ce face cu ei… Mai măscăresc un pic oraşul”, a scris un alt locuitor. …citeste intreg articolul

Sursa: www.gandul.info

Fii tu primul care comentează on "Ce a răsărit de Paşte în mijlocul oraşului Tecuci. Primarii care fac risipă de imaginaţie şi de bani ca „să fie frumos de sărbători” – video"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!