shopify
analytics tool

Caz revoltător la Tecuci – video

TECUCI_Spitalul-Anton-Cincu  Un bărbat de 41 de ani a murit după ce timp de trei zile a fost plimbat între mai multe spitale. Familia acuză medicii de neglijenţă, potrivit România TV. – În urmă cu o săptămână, bărbatul acuza dureri puternice de cap şi a mers la spitalul din Tecuci. Medicii l-au consultat şi i-au recomandat să meargă la fizioterapie. A doua zi însă, bărbatul a revenit la spital cu dureri insuportabile. De data aceasta a fost internat, dar, în aceeaşi zi, a fost trimis la spitalul din Focşani pentru a efectua investigaţii de specialitate.  S-a întors apoi la spitalul din Tecuci cu rezultatele examinărilor. Familia lui susţine, însă, că medicii nici nu s-au uitat la el, întrucât urmăreau meciul naţionalei cu Olanda.  Între timp, bărbatul a suferit un infarct, iar medicii l-au trimis de urgenţă la spitalul din Galaţi. Pe drum, însă, bărbatul de 41 de ani a murit în ambulanţă. Rudele au făcut o plângere la Colegiul Medicilor şi îi acuză pe doctorii din Tecuci de malpraxis.

Urmareste un reportaj despre eveniment AICI

Sursa: romania-TV.ro

3 Comments on "Caz revoltător la Tecuci – video"

  1. care doctori fratilor !?ca astia sunt femei de servici nu doctori ! unde naiba ati vazut voi doctori la tecuci ! acolo e focar de infectie si aia niste termite ! acolo trebuie darmat tot si facut un sital calumea ! e spitalul unde nimeni nu te baga n seama !:))bolnavul vine se odihneste si pleaca cum a venit ca nu se uita nimeni la el ! ba mai rau cu o boala n plus ! si atunci de ce mai mai mir ca intra cutare s au cutare cu bata peste ei si incepe sa i ia la omorpe asa zisii doctori!ca si eu tot asa as face!

  2. Bine ar fi ca doctorilor vonovati sa li se retraga dreptul de practica, in felul acesta ar fi un exemplu pentru altii din sistemul sanitar
    , dar si o sansa in plus pentru ceilalti bolnavi.

  3. Sunt unii medici care nu fac nimic daca nu le dai bani.
    Propun ca in toate saloanele si cabinetele din spitalul din Tecuci sa fie montate camere de luat vederi pentru a putea fi indentificati medici si asistentele care nu isi fac treaba si lasa bolnavi sa moara daca nu primesc bani.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!