shopify
analytics tool

Caz incredibil la Tecuci: amenda pentru viol

fetita_violataUn individ care şi-a violat fiica de 10 ani a primit de la judecători o pedeapsă simbolică: 1.800 de lei amendă. Judecătoria Tecuci l-a făcut scăpat pe un bărbat din Tecuci, care şi-a violat fiica, în mod repetat, timp de un an, lăsând-o însărcinată. Prin rechizitoriu, Dănuţ Dragomir a fost trimis în judecată pentru viol în formă continuată, reţinându-se că, în perioada iunie 2008-aprilie 2009, a abuzat sexual de fetiţa sa în vârstă de doar 10 ani. Totul a început după ce frăţiorul ei a fost internat în spital împreună cu mama lor. Profitând că soţia lui era plecată de acasă, Dragomir şi-a îmbătat fiica vitregă şi apoi a convins-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Bărbatul a continuat să întreţină relaţii sexuale cu minora până când aceasta a rămas însărcinată. Fetiţa s-a internat la spitalul din Tecuci pentru întreruperea sarcinii, iar medicii au anunţat Poliţia când au aflat că micuţa gravidă avea doar 10 ani.
Culmea este că, mama fetiţei, Georgeta Ciureanu, a bănuit că ceva nu este în regulă, dar nu a spus nimic autorităţilor.
„În astfel de cazuri, mama ştie ce se întâmplă, dar nu face nimic. Spune apoi că a aflat când fiica a rămas însărcinată şi chiar dacă este autor moral, scapă nepedepsită”, ne-a declarat Veronica Dumitrache, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.
Instanţele de judecată i-au aplicat lui Dănuţ Dragomir nişte banale amenzi însumând 1800 de lei, iar de viol şi raport sexual cu un minor au uitat.
Culmea, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru violare de domiciliu, cu toate că infracţiunea nu fusese reţinută iniţial prin rechizitoriu, iar decizia a fost menţinută şi la Tribunalul Galaţi.
sursa: adevarul.ro

2 Comments on "Caz incredibil la Tecuci: amenda pentru viol"

  1. Uite, de aia nu intram in Schengen: ca avem o Justitie de r…hat!

  2. Conform legii,codului penal,violul de obicei se pedepseste cu inchisoare de la 3-10 ani si interzicerea unor drepturi.Totodata violul se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 18 ani daca a fost savarsit in una din conditiile in care se incadra acest „nenorocit”,respectiv:-victima se afla in ingrijirea ,ocrotorirea,educarea,paza sau tratamentul fapuitorului;-victima este membru al familiei;-s-a cauzat victimei o vatamare grava a integritatii corporale sau sanatatii.Pedeapsa este inchisoarea de la 10-25 ani daca victima nu a implinit varsta de 15 ani.Unde-i justitia oare?Nu mai au habar de legi sau ce motive au sa le ignore total,ei se pare ca incurajeaza aceste animale la faptuiri.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!