shopify
analytics tool

Cască ochii când votezi!

La împlinirea celor doi ani de domnie ţuchelistă, parvenitul de la Ţepu se laudă către tecuceni cu proiectele fostului primar Eduard Finkelstain.

Este ştiut faptul că lucrările de introducere a  utilităţilor (apă şi canalizare) în cartierele oraşului sunt  finanţate din fonduri europene şi se datorează proiectelor întocmite şi câştigate de către administraţia Finkelstain. În schimb, valoroasa moştenire de la fostul primar este speculată cu tupeu de către falsul neamţ  Gerhardt Ţuchel. Acesta a împânzit Tecuciul cu panouri gigant-megalomanice prin care încearcă să-şi atribuie merite necuvenite legate de investiţiile în cartierele municipiului nostru. În realitate, (este bine de ştiut), investiţiile privind introducerea utilităţilor de apă şi canalizare aparţin celor de la Apă-Canal Galaţi.

Obrăznicia ţăpeanului îngrijorează şi când vine vorba despre Parcul Central. După ce a lăsat în mod deliberat doi ani la rând vegetaţia din Parc  fără apă şi îngrijire (datorită răzbunării politice asupra lui Pazvante), în prezent Ţuchel se erijează în salvatorul şi restauratorul Parcului Central. Bineînţeles, tot prin amplasarea de panouri uriaşe …citeste intreg articolul

sursa: favor.ro

2 Comments on "Cască ochii când votezi!"

 1. Huligani – Analfabeti, nici nu stiam ca exista si specia asta!

 2. In mod clar cu cât o maimuță se urcă mai sus în copac, cu atât mai tare i se vede fundul.
  Cocoțarea fundului sus-sus în copac ne ajută eventual ca prin buna vedere pe care o avem să ne ferim si sa nu ne murdarim de excrementele politice si sociale definite ca fiind mana cereasca.
  Minte cu un tupeu și o nonșalanță care îl fac de-a dreptul credibil în ochii mulțimii și nu uită să folosească întotdeauna două cuvinte: “facem treaba”……urat mirositoare.
  Dar oare in raport cu mizeria morală, este suficient să duci batista la nas. Ce poţi face în această situaţie? Un apel la decenţă, la bun simţ şi echilibru? Ignorarea nesimţirii?

  Analizati, ganditi si judecati.

  Responsabilitatea pentru înțelegerea textului într-un mod sau altul (și eventualele analogii cu personaje reale), îi revine în întregime cititorului!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!