shopify
analytics tool

Casa aruncata in aer la Tecuci.

Vecinii spun ca din cauza lucrarilor la gaz. Oamenii dintr-un cartier din  Tecuci traiesc cu o teama uriasa, dupa ce sambata dimineata o casa a fost zguduita de o explozie.  O femeie este acum in stare grava la spital cu arsuri pe aproape tot corpul, iar familia ei spune ca de vina sunt cei de la Distrigaz care fac lucrari la o conducta chiar langa casa lor. Oamenii spun ca nu  au primit niciun fel avertisment ca exista pericolul unor acumulari de gaze.  Geamuri sparte, pereti fisurati, usi scoase din balamale si un tavan care sta sa cada din clipa in clipa. Asa arata acum casa care dimineata a fost serios zguduita de explozie.

Copiii dormeau cu tatal lor, iar sotia a iesit la aragaz sa faca o cafea, in timpul asta. Cand a dat drumul, a explodat. Barbatul a iesit cu copiii afara iar apoi au scos-o si pe ea. Femeia in varsta de 34 de ani a fost dusa de urgenta la spitalul din Galati. Este in stare grava, cu arsuri pe 85% din suprafata corpului, asa ca a fost adusa cu un elicopter la spitalul de arsi din Bucuresti. Rudele se roaga pentru viata ei.

Familia victimei ii socoteste vinovati pe cei care se ocupa de lucrarile de la conducta de gaze, langa locuinta lor. Gazul scapat din teava ar fi ajuns in casa, sustin oamenii, suparati ca nu i-a anuntat nimeni c-ar putea fi in pericol. Iar muncitorii nu i-ar fi luat in serios.

Imediat dupa explozie, tatal femeii ranite, ajutat de cativa prieteni, a facut un experiment, ca sa arate ca-n zona sunt gaze. Oamenii au aprins o bricheta, la doi metri de locul unde se fac lucrari, iar flacara s-a marit. La fel s-a intamplat si in baie.

Reprezentantii companiei de gaze au anuntat ca vor face o ancheta.

Puteti vedea un scurt reportaj aici

Fii tu primul care comentează on "Casa aruncata in aer la Tecuci."

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!