shopify
analytics tool

Cărţile de identitate trebuie eliberate, chiar dacă solicitanţii au impozite şi amenzi neplătite.

Actele-necesare-pentru-buletin

Emiterea buletinelor NU poate fi conditionata de plata taxelor locale

Mai multe primarii din tara conditioneaza eliberarea actelor de identitate de plata taxelor si impozitelor locale, astfel ca cetatenii care vor sa isi reinnoiasca buletinele nu o pot face decat daca isi achita integral impozitele si taxele locale sau eventualele amenzi. Practica este ilegala, dupa cum a confirmat pentru AvocatNet.ro, Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

2 Comments on "Cărţile de identitate trebuie eliberate, chiar dacă solicitanţii au impozite şi amenzi neplătite."

  1. Trebuie sa intelegeti ca omul e venit la Tecuci ca sa fure cat mai mult.Doreste sa lase impresia de omul corect care a venit sa faca ordine, invoca respectarea legii.Buna tactica,Parca lumea nu vede ca este un i…..r ordinar bolnav dupa furat

  2. O alta ilegalitate, intalnita in Tecuci, este acea a obligarii proprietarilor de apartamente, de primar, sa dovedeasca ca fostii proprietarii si familiilor lor care au locuit in respectivul apartament de-a lungul anilor, si care nu si-au schimbat adresa de domiciliu din buletin, nu mai locuiesc in respectivele locuinte. In caz contrar fiind obligate sa plateasca taxa de habitat pentru acestea. Oamenii fiind pusi pe drumuri si obligati sa aduca tot felul de hartii si declaratii date la notar.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!