shopify
analytics tool

Candidatii la Primaria Tecuci – astazi Livia Chirilă – Video

Livia Chirila_protecuci.ro

Livia Chirila_protecuci.ro  Livia Chirilă s-a născut la Timişoara în 1954, tatăl său fiind repartizat ca grănicer în acea zonă. Familia s-a reîntors la Tecuci în 1959. 22 de ani mai târziu Livia Chirilă termină Facultatea de Chimizare a Petrolului şi Gazelor din cadrul Institutului de Petrol şi Gaze Ploieşti. A lucrat în mai multe sectoare printre care industria petrolieră, fiind de profesie inginer petrolist, sănătate, industria celulozei şi a hârtiei. Din 2007 este comisar la Garda Naţională de Mediu (Comisariatul Judeţean Brăila şi în prezent la Comisariatul Judeţean Galaţi). De circa un an de zile este membru PRM.

Măsurile avute în vedere de Livia Chirilă
1. Transparenţa cheltuirii banilor publici
2. Luarea deciziilor de interes local numai după consultarea populaţiei
3. Realizarea lucrărilor în oraş cu resurse şi investitori locali cu scopul de a crea locuri de muncă pentru tecuceni
4. Realizarea lucrărilor de canalizare şi apă în cartierele care nu deţin aceste utilităţi
5. Construirea unui depozit ecologic de deşeuri
6. Amenajarea unui pieţe de gros pentru fermierii locali
7. Reabilitarea termică a blocurilor
8. Rezolvarea pe plan local a problemei câinilor fără stăpâne

—————–[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=dlmQ3Nw-6G4′]

1 Comment on "Candidatii la Primaria Tecuci – astazi Livia Chirilă – Video"

  1. Nici nu puteam sa-mi inchipui ca poate fi atat de slaba, atat de lipsita de directie si fara vocabular minim la purtator. Poate a avut un moment prost!? Sau poate ca pana nu demult initiativa sau “nebunia” apartinea partenerului si ex doamna Ganea era doar prin preajma? Greu de zis.
    E clar ca nu poti face politica la 20, dar poti sa o incepi, poti urmari din umbra, poti invata… si este si mai clar ca nu poti intra in haina, in mintea, in gandirea politica la batranete (nu mai zic ca incepusem sa cred ca scapam de babornite) nici daca intentiile sunt mai nobile decat ale acestei doame careia de o vreme ii liseste domeniul de la 7 VACI. Sigur Livia Chirila vizeaza un post de consilier pe care desi nu-l va putea tine departe de grupurile de interese, il va putea vinde la fiecare sedinta de consiliu. Voturile in Consiliul local vor fi importante! Iar noi, ca prostii, votam inca o data o idee de bine pe care doamna Chirila o vrea doar pentru sine. Ne da cu “gaz” in ochi si cu “petrol” pe rana pana urca in caruta pentru ca oricum in viata nu a facut niciodata altaceva decat sa urmareasca CALUL, CALESCA sau VIZITIUL.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*