shopify
analytics tool

Campania electorală se acutizează

Parcul-central_protecuci.ro

USL-UL ŞI ŢUCHEL VOR SĂ DEMOLEZE PARCUL LUI PAZVANTE !
Samsarii de terenuri din USL şi Ţuchel au pus ochii şi pe cele 2 hectare din centrul Tecuciului unde se află Parcul lui Pazvante ! „Imediat după 10 iunie vom intra cu buldozerele în Parcul lui Pazvante !” – aceasta este una dintre cele mai frecvente declaraţii pe care Ţuchel le face pe străzile Tecuciului, prin cartiere la aşa-zisele întîlniri electorale cu cetăţenii oraşului. Astfel, din 10 iunie Tecuciul ar putea să rămână fără singurul „colţ de rai” din oraşul nostru , locul cel mai frumos şi mai drag pentru noi şi pentru copiii noştri !
Ne-am făcut datoria să vă informăm !

Sursa:  infotecuci.ro

14 Comments on "Campania electorală se acutizează"

 1. A intrat frica in hotii astia de la PD, mai aveti citeva zile hotilor si scapam de voi, ati distrus tot ati furat numai pentru voi nesimtitilor, mergeti pina in comuna tepu sa vedeti cum arata o localitate condusa de un gospodar adevarat, si apoi sa aveti curajul sa vorbiti despre un om. Parcul nu va fi desfintat ci va fi ingrijit de primarie ca asa e normal. afara cu PD

  • am fost . povesti de adormit copii , ar fi bine sa te te duci si tu sa vezi ce ai auzit . e vb unii nu mai crede c

 2. In sfarsit, oricine poate vedea adevarata fata a PDL-ului si a membrilor sai. Aruncarea unor astfel de acuzatii mincinoase reflecta frica care a cuprins acest partid in intreaga tara. Purtam pacatul de a-i fi lasat sa sa agate de putere atat de mult incat nu pot accepta ca a venit randul altora. Vor ramane in istorie ca o pata neagra!

 3. Doamne,mare-i a ta gradina si multi mai sunt in ea.Oare cei ce fac campanie pentru dl Finkenstein nu-si dau seama ca de fapt fac niste prostii de neiertat?Cum naiba sa crezi o asa minciuna frate?Cum doamne iarta-ma sa poata spune un candidat la primarie ca va demola parcul?Fratilor,fara suparare,ori sunteti prea prosti,ori sunteti pro Tuchel.Ori ne credeti pe noi,electoratul prea idioti.Apropo,eu sunt decolorat politic,nu tin cu nimeni,doar cu mine.

 4. Nu tin cu Tuchel, dar nu-mi vine sa cred ca daca ar castiga primaria ar distruge parcul…in cel mai rau caz cred ca l-ar administra Consiliul Local…asa ar fi normal…Multumiri d-lui Pazvante, dar cred ca imaginea Tecuciului ar putea fi alta…sunt atatia oameni valorosi in acest oras incat sunt convins ca, cu D-l Tuchel primar, n-ar mai fi orice interlop cetatean de onoare…

  • Irina ai si tu dreptatea ta , el nu l ar distruge si nici nu va dori sa l cumpere , ci doar sa si l ATRIBUIE , uita te in Tepu mai ai ceva pe care nu scrie proprietate privata TUCHEL ? oare ce ne dorim , inca un stapan al orasului , sint vreo doi vare se considera stapanii orasului si flancheaza pe asa zisul viitor primar al tecuciului

 5. Lasati-ne cu Frankenstain asta si cu PD-leul lui cu tot , o molie, cum e Basescu,așa-i si Frankenstain, bun de pus la rana, da la munca ba.

 6. Daca vin aceste gulere albe (de fapt sunt rosii) dornice de furat si pacalit multimea o sa curga lapte si miere, asa ca lasativa pacaliti!

 7. zambaretul!!!!! | 24 mai 2012 at 15:30 | Răspunde

  Prin asa ceva nu v-ati facut datoria sa ne informati, ci sa ne dezinformati,…pt. ca toata lumea stie ca orice primar va veni nu va putea sa distruga parcul (99 de ani) , doar ca se vor taia ceva fonduri alocate pt. intretinerea acesuia, inclusiv forta de munca de la social de care beneficiati gratuit.

  • esti in eroare, cand vei vedea pe cineva de la ,,social” prin parc si fac cate ceva faci mata o pozulita si o trimiti la site-ul asta ca sa fie afisata. Asa sa dai din gura pentru Tuchel e usor.Si apropos, cate parcuri sunt in TEPU? Sau confunzi parcul cu imasul ?

   • Cred ca si tu esti in eroare draga gigel…Pazvante la cate datorii are pe la camatari nici nu concepe sa piarda influenta la primarie si la Consiliul Local…toata lumea stie ca el a fost si va fi aliatul PDl-ului ( actualmente APP) … de aceea va face tot posibilul sa “rupa ceva” din voturile USL-ului..Imagineaza-ti un scenariu cu Finkelstain primar in conflict cu Consiliul Judetean USL, Prefect USL, Consiliu Local in majoritate USL..Cine ar pierde? Sigur tecucenii…

 8. Voi cititori de buna credinta a acestor site-uri, ce parere aveti?
  Nu cumva sunt ultimele zile de agonie ale PD-ului , ale ACOLITILOR PD-ului ,ale lui BASESCU ,ale lui FINKELSTAIN ?????
  Isi pierd tronul si isi arunca sagetile otravite in toti cei care le opozitie, si o prin acesti reprezentanti ai presei scrise datori vinduti PD -ului si lui FINKELSTAIN….
  Nu vi se pare ca prea si-au indreptat tirul cu dejectii murdare catre un singur contracandidat(TUCHEL)??????
  Ca demoleaza , ca minte , ca ……., iar ceilalti candidatii la primarie sunt FETE MARI.
  Hai domnilor ca e cusuta cu ata alba, va este frica ca va ia locsorul cald , si inventati minciuni sfruntate pt a-l discredita.
  Sunteti PENIBILI SI PATETICI DRAGI CRONICARI AI PENELULUI TECUCEAN ,prea scrieti la comanda politica ,este prea evident acest lucru, AVETI GRIJA PD-UL ESTE PE MOARTE IAR FINKELSTAIN PE DUCA.
  LASATI-O MOARTA!!!!!
  PS: VA ROG SA NU CENZURATI MESAJUL.

  • De ce as cenzura comentariul DV? E parerea Dv exprimata deschis si liber. Dar, incercati sa vedeti ambele fete ale problemei. Nu doar una. Noi am observat in timp ca inregimentatii in partide judeca aprig si vad lucrurile in jurul lor aproape paranoic. Si, din cand in cand, partidele nu mai sunt prietenoase, cand au de indeplinit obiective clare si precise. Si de acesti “galagiosi” nu mai e nevoie si sunt debarcati. Vedem atunci adevarata fata a acestor partizani fanatici de partid. Cred ca o sa revenim cu un profil al fanaticului de partid…
   In rest numai de bine!

  • cainele moare de drum lung si…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*