shopify
analytics tool

100 de euro pentru cărţile de specialitate

Tribunalul Galaţi a hotărât că MECTS trebuie să plătească mai multor profesori din judeţ, reprezentaţi în procese de cei din Sindicatul Învăţământului Preuniversitar Galaţi (SIP), ajutorul de 100 de euro pe 2009, destinat achiziţionării de cărţi de specialitate şi materiale didactice. Liderul de sindicat de la nivelul unităţii educaţionale ”Calistrat Hogaş”, din Tecuci, profesorul Adriana Ciocănel, ne-a informat că şi membrii SIP din cadrul colegiului au câştigat procesul. Plângerea a fost depusă la 15 decembrie 2011 şi a fost soluţionată în mai puţin de o lună (12 ianuarie 2012). SIP Galaţi intenţionează să depună în luna februarie dosare privind acelaşi drept pe anul 2010.

2 Comments on "100 de euro pentru cărţile de specialitate"

  1. Se pare ca exista purtatori inflacarati ai politicii de invrajbire dintre categoriile profesionale, politica dusa de actualii guvernanti! Nimeni nu a zis ca nu e nevoie de normalitate in toate sectoarele de activitate! Bucura-te ca undeva, ca in cazul de mai sus, s-a ajuns la situatie de normalitate, chiar daca a fost necesar apelul la justitie.

  2. Dumnezeule, oare numai la scoala e nevoie de carti ??? de materiale de lucru ??? Ce ne facem cu zona culturala ??? Ei nu fac educatie ???
    IN DISPRETUL GENERAL, asta e inca un mod de a ne arata poponeata si a crede ca ne-am invins calaii, indiferent cat rau ar fi dincolo de profesori si scoala…
    E strigator la cer !
    Iata inca un mod stupid de a crea privilegii si privilegiati, cu „carte” ! Pentru ca a tine cont doar de unele aspecte si situatii, inseamna sa nu tii cont de nimic in rest, nici macar ca muma-ta are pensie de 300 lei… E incredibil !
    Atat mai stim: SA FIE, DAR SA FIE PENTRU NOI !

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!