shopify
analytics tool

Călin Popescu Tăriceanu anunţă o nouă alianţă politică

Calin-Popescu-Tariceanu-Galati-2016
Co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că îşi doreşte refacerea USL printr-o alianţă PSD – ALDE, care să câştige alegerile parlamentare şi să revină la guvernare. „Aşteptarea mea şi aşteptarea dumneavoastră, bănuiesc, este ca alianţa solidă dintre social-democraţi şi liberali pe care cu toţii aţi votat-o, USL, să se refacă între PSD şi ALDE şi să câştigăm alegerile parlamentare de la finele acestui an pentru a relua cursul bun al guvernării din ultimii trei ani, întrerupt din păcate de guvernarea Cioloş – Iohannis”, a spus Tăriceanu, într-un discurs susţinut în faţa a circa 3.000 de membri şi susţinători ALDE Galaţi.

Tăriceanu a precizat că revenirea la guvernare a alianţei PSD – ALDE este necesară mai ales că oamenii s-au lămurit ce înseamnă guvern tehnocrat.

„Eu cred că românii s-au lămurit pe deplin ce înseamnă guvern tehnocrat şi nu vor mai dori să refacă această experienţă. De aceea cred şi privesc cu optimism alegerile locale şi consider că alegerile locale vor fi o pregătire cum e şi firesc pentru alegerile generale de la finele acestui an, iar eu cred că formula care s-a dovedit a fi eficientă pentru cetăţeni şi în planul politicilor economice şi în planul politicilor sociale, alianţa dintre PSD şi liberali, să revină la putere; sigur că acum liberalii suntem noi”, a susţinut Tăriceanu, scrie agerpres.ro.

Copreşedinţii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, au participat, sâmbătă, la Galaţi, la evenimentul de lansare a candidaţilor ALDE Galaţi la alegerile locale.

Vasile Diaconu Candidatul ALDE la functia de primar al municipiului Tecuci

Publicitate electorală                                                          ing. Vasile Diaconu – ALDE

10 Comments on "Călin Popescu Tăriceanu anunţă o nouă alianţă politică"

 1. victor paul dobre | 10 mai 2016 at 11:02 | Răspunde

  Tuchel apare primul? In sondaje? Hai sa fim seriosi! Poate in PNL! Sustinerea electorala a acestuia se afla in jurul procentului de 10 %! MAXIM!

 2. Mare bucurie in randurile propagandistilor de la tecuceanul, sindromul, tecucenii s.a, ca in sondaje Tuchel apare primul. Sa spunem ca va iesi primar, dar cu 26-27%, cu cat este creditat nu va avea majoritate in Consiliu Local si nu va putea face nimic. Asa cum de mai bine de 2 luni nu se mai tin sedinte de consiliu, doarece proiectele de hotarare propuse de Tuchel sunt ilegale, si consilieri nu vor sa faca puscarie pentru el, asa se va intampla si dupa alegeri. Deci Tuchel trebuie sa se retraga, nu mai are nici o sansa sa continue.

  • Puscarie tot vor face domnii consilieri. Pentru dumnealor oricum este mai tarziu. Asa ca locurile domnilor Mitilici, Tudor Spiridon, Vasiliului si altii vor fi libere. dumnealor candideaza acum pe niste locuri de consilieri care cat de curand fara vointa lor va trebui sa le lase libere.

 3. victor paul dobre | 8 mai 2016 at 22:09 | Răspunde

  Si ce-i aia nivel micro?

 4. victor paul dobre | 8 mai 2016 at 22:08 | Răspunde

  Cine si ce mai este etic in momemtul de fata? Ar trebui sa ne punem o bomba-fund si sa lasam lucrurile la voia intamplarii! Rezultaul? Zero aspiratii.

 5. Tu pe cine vrei sa pacalesti Nica si Durbaca sunt 2 hoti ,sa se inteleaga la ce ?Doctrina,nu?Aiurea in tramvai nu au nimic in cap decat banul public ,in rest totul e vrajeala .Am vazut ce poate Tariceanu si nu mai vreau .Dan Nica dupa alegerile din 2012 si-a bagat toti colaboratorii si copii acestora ,rude si alte neamuri in functii publice ,au facut praf tot ,nu cumva faci parte din staff-ul de campanie si visezi si tu la o functie publica?
  Trebuie scihimbata constitutia si legea functionarilor publici si totul sa se faca transparent si in mod real fara scenete de teatru.
  Puneam benzina de la benzinaria lui si aveam impresia ca s-a modificat consumul masinii pana intr-o zi in care am pus benzina in bidon dupa care i-am cerut vanzatoarei sa aduca etalonul si surpriza 5 litri de la pompa erau 4 la etalon ,pompa sigilata ,dupa care vanzatoarea mi-a spus ca asa le-a intsruit Durbaca iar daca zice cineva ceva sa-l sune imediat,el era presedinte CJ,oare intre timp doctrina lui s-a schimbat?

 6. PSD +ALDE =alta otrava (Grosu face cartile )

  • Cristi, aceasta alianta pe care o vrea Tariceanu vine din dorinta sa de a se afirma iar la palatul Victoria, dorinta care se bazeaza pe prietenia cu Ponta. Momentan este pueril sa anticipezi o astfel de alianta pentru ca pana la parlamentare sunt n piese in miscare ce nu pot fi anticipate nici de el, o fosila a politicii post decembriste. Daca e s-o luam la nivel micro, variantele ar fi aceastea: Nica, seful pe Galati, sa se inteleaga cu omologul sau din ALDE, Durbaca. Lucru pe care nu-l vad din cauza bagajelor pe care ei le au si intereselor pe care le au. Daca e s-o luam pe nivelul municipiului nostru, nu prea vad, din punct de vedere etic, o alianta cu PSD-ul condus de Butunoi, care l-a adus si pe Grosu(1+1=2 oameni care au colaborat cu Tuchel si sunt compromisi).
   Constituirea unei aliante intre doua partide fundamental opuse, este imposibil sa tina pe termen lung, chiar mediu, vezi exemplul psd-pnl. Din pacate interesele unora primeaza peste interesele noastre, ale cetatenilor de rand.
   Noi putem acum doar sa ne amuzam pe seama prostiilor spune de un om in toata firea, care se considera politician de top, si sa incercam sa rezolvam mizeria pe care Tuchel si acolitii sai(care s-au infiltrat aproape in toate formatiunile) au creat-o. Putem face asta? Da, cu vointa si informandu-ne pentru o lua cea mai buna decizie, dintr-un amalgam de decizii proaste, pe care Tuchel si cativa bagatori in seama ni le ofera! Succes, dragi tecuceni!

  • Cristi,gandesti ca un tuchelist sadea. Copilule, PNL Tecuci nu inseamna PNL ci tuchelism. Dupa data de 5 iunie acesti asa zisi pnl-isti de la Tecuci nu vor mai exista. Iar PNL-ul actual este de fapt si de drept o alianta PNL-PDL. Somn usor copilule.

   • MIHAI,nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu PNL ca eu unul nu-i simpatizez ,pe Tuschel , nici atat ,mi-au ajuns 4 ani in care m-am umplut de nervi .
    Totusi cei care au fost consilieri 4 ani si nu au zis nimis si au bagat bani in buzunare ar trebui sa se retraga!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!