shopify
analytics tool

Câinii lui Ţuchel

Cainii-lui-Daniel-Tuchel

În totală contradicţie cu atributele fireşti şi oneste ale unui primar, aşa cum s-au conturat în cei 22 de ani de până în 2012, profilul primarului pentru un oraş ca Tecuciul, avea să cunoască o cinică îngroşare a obrazului faţă de cetăţean, o atitudine de ignorare ostentativă a moralei şi a convenienţelor sociale general acceptate în acest spaţiu caracterizat de normalitate.

Obraznic, sfidător, neruşinat cu o atitudine situată permanent în dispreţul bunei cuviinţe, caracterul jalnic a lui Daniel Ţuchel, şi înţelegem să ne referim doar la comportamentul acestuia în interacţiuni publice, avea să se manifeste constant de-a lungul celor 4 ani parcurşi de acesta în calitatea de primar al oraşului.

Una din direcţiile propriului program de subordonare a oraşului l-a constituit cu prioritate desfăşurarea oricărui demers de a-şi asigura obedienta presei locale, a vocilor libere care se manifestau plenar si profesionist în interiorul democraţiei libertăţii de exprimare.

În iunie 2012, în Tecuci, activau publicaţii tipărite ca „Observator-T”, „Semnal”, „Zona press”etc., în eter pe frecvenţa 106,9 emitea Radio Tecuci, iar în spaţiul virtual, publicaţii online dintre care putem aminti: „tecuci.eu„, „protecuci.ro”, „infotecuci.ro” etc. Acţiunile lui Daniel Ţuchel în opoziţie cu acestă realitate media, au avut întotdeauna ca demers şi tendinţă de finalitate, încercarea de subordonare, compromitere, boicot şi desfiinţare pentru edificarea unei prese proprii, obediente şi admirative, subordonate şi manipulatorii, tocmai pentru conturarea megalomană a propriului „EU” cinic.

Acest articol nu-şi propune să epuizeze chiar din primul episod, diversitatea, amploarea, dimensiunile şi parametrii metodei tucheliste de a pune pumnul în gura presei libere. Pentru o primă exemplificare, supunem atenţiei publice, câteva dintre mecanismele, formele şi vectorii, ca şi determinante generale, prin care a încercat acest lucru.

1 – Editarea ziarului „Tecuceanul” din banii bugetului local, aprobat ca şi cheltuiala de un Consiliu local obedient şi nevertebrat, într-un tiraj de peste 10.000 exemplare, policrom şi gratuit. În condiţiile în care presa liberă profesionistă din Tecuci îşi oferea serviciile media contra unor tarife, aparitia gratuită şi într-un tiraj spectaculos, a coroborat la dispariţia înceată a publicaţiilor corecte şi situate în spaţiul privat concurential, prezente pe piaţa în acel moment.

2 – Înfiinţarea de site-uri, bloguri şi pagini Facebook toate subordonate şi manipulate orientate împotriva presei libere tecucene, au coroborat în estomparea şi eliminarea publicatiilor private. Exemple de presă ţuchelistă: „obsesii tecucene”, „bumerangul”, „racheottecuci”, „sindromul tecucean” etc.

3 – Crearea unui cor de lăudători, de „câini credincioşi”, susţinuţi financiar prin diverse canale de scurgere a banului public care au confuzionat spaţiul public.

Orice analiză elaborată şi profesionistă a perioade 2012-2016 din punctul de vedere al elementelor toxice aduse de către Daniel Ţuchel din poziţia de primar al acestui oraş în zona presei şi mediei online ar aduce la suprafaţă cu mult mai mult decât am reuşit să conturăm în câteva fraze. Dar să încercăm să exemplificam…

Câinii din lesa lui Ţuchel

Pentru ilustrarea consideraţiilor generale de mai sus, demonstrăm cum Daniel Ţuchel ca şef al haitei de câini înţelegea să lucreze cu cei care au renunţat la poziţia bipedă şi au intrat în haită ca patrupezi:

Print-screen-mail-Tuchel-1

Print-screen a corespondenţei pe e-mail între Daniel Ţuchel şi mercenarii săi.


În urma acestui trafic de ordine şi indicaţii „Sindromul Tecucean” o monstruozitate a Tecuciului virtual denigrarea ziaristului prezent la un eveniment rutier, care-şi exercita atributele profesionale în beneficiul informării opiniei publice, şi care primea tratamentul punitiv, sancţionatoriu prin unul sau mai multe articole calomniatoare, abjecte, însoţite de informaţii din spaţiul vulnerabilităţii intime ale acestuia.

Print-screen-mail-Tuchel-2

Între două deplasări pe lună la primaria Ţepu, Narcisa Helena Ţuchel filează tecucenii.


Trecere-pietoni-Tecuci

Acesta este apartamentul de unde Narcisa Helena Ţuchel a făcut fotografiile.


Imaginea de mai sus fixează momentul când o întâlnire întâmplătoare în spaţiul public a trei ziarişti se constituie în tratament de sancţiune în acelaşi „sindrom tecucean”.

calmuc-decibel-vita

Facem precizarea că fotografia de pe „sindromul tecucean” a fost facută din apartamentul lui Daniel Ţuchel şi a fost postată în câteva minute, însoţită de text denigrator.(doar pe acest site)


Mesaj-Rache ot Tecuci

Materiale trimise către alt site mizerabil: „racheottecuci” ce trebuia raportat la ŞEF


Avem convingerea că cititorii noştri vor realiza că ordinele erau  emise de Ţuchel către scribii proprii, care, ca executanţi acefali, traduceau în practică mizerabilă, filajul ilegal al presei libere.

Atât deocamdată. Avem pregătite şi alte materiale. Ramâi aproape!

Mesaj-Alina-Popa-atac

Din excces de zel Alina Popa redactor sef al ziarului „Tecuceanul” îmi atacă mizerabil familia, sub pseudonim.

Mesaj-Alina-Popa

Alina Popa lucrează ziua pentru „Tecuceanul” şi noaptea pentru site-urile denigratoare la adresa noastră.

4 Comments on "Câinii lui Ţuchel"

  1. Am fost atacat de presa lui Tuchel. Am fost urmarit la servici, pe strada, pe internet. Am fost ascultat, denigrat, amenintat, parat doar pentru ca mi-am exprimat deschis parerea despre Tuchel si faptele lui. Am avut de suferit din cauza lui Tuchel si a oamenilor lui Tuchel: Aida Zaharia, Alina Popa, Hulea Mitica, Adriana Munteanu, Iuliana Rugina, seful de departament, consilierii locali… In primarie circula o vorba: „Din 10 colegi 9 parasc, dar si eu trebuie sa-mi castig painea…” si deasupra noastra a tuturor sta TUCHEL, jucandu-ne vietile noastre, strambandu-le si pocindu-le cum vrea el. Categoric nu voi uita niciodata acesti 4 ani, in care am ajuns sa-mi urasc serviciul, sa detest oamenii, sa resimt sila fata de propria viata ! SPUNE SI TU DACA AI FOST ATACAT DE PRESA SAU DE OAMENII LUI TUCHEL !

    • Tudorache, las-o balta. Nu te hartuieste nimeni, doar se amuza pe seama ignorantei si dorintei tale de a avea ceva de spus in politica locala. Tot la fel o sa ramai, nestiut, nebagat in seama.

  2. victor paul dobre | 28 martie 2016 at 09:26 | Răspunde

    Tecuceni! Atentie la pagina de facebook „ASOCIATIA TECUCEANA”! Este pagina de facebook ce are in vedere denigrarea contracandidatilor la functia de primar si de manipulare a opiniei publice tecucene. Acesta a fost creata (ca printre multe altele) de infatuatul Tuchel Daniel. Curajul de a se intalni cu electoratul tecucean fata in fata nu-l mai are, decat in prezenta politiei locale precum De La Vega din filmul Zoro. Drept dovada, acesta se ascunde si ataca din orice pozitie virtuala. Este un las si el stie asta! In scurt timp se vor dezvalui toate mizeriile acestui personaj cu caracter infect si se va aduce la cunostinta opiniei publice, cu documente, toate furturile si ilegalitatile savarsite de acesta in cei patru ani si nu numai! Va fi dezbracat si demascat public pentru toate mizeriile acestuia de furt din banii publici, santaj, amenintari, dare si luare de mita! Asadar, dragi tecuceni fiti vigilenti!

  3. Oare pe cățelușa aceea din stânga o cheamă Aida sau Alina?
    Astept alte opinii!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!