shopify
analytics tool

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ pentru absolvenţi are loc luna aceasta

locuri-de-munca-bursa-tecuci

Luna aceasta are loc bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. La eveniment, organizat pe 20 octombrie de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi, sunt invitaţi să participe toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante disponibile.

La fel ca în anii precedenţi, bursa se desfăşoară la nivelul agenţiilor locale pentru ocuparea forţei de muncă, în Galaţi şi Tecuci, iar locurile de desfăşurare vor fi comunicate în timp util şi pe site-ul şi pagina de Facebook ale instituţiei gălăţene.

La ediţia de anul trecut au participat 89 de firme din Galaţi şi Tecuci, care au oferit 919 locuri de muncă. Standurile lor a fost vizitate de circa 1.000 de tineri aflaţi în căutarea unui job.
Pentru bursa de anul acesta, angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ sunt invitaţi să ia legătura cu AJOFM Galaţi la numărul de telefon 0236 41 22 62, sau la fax 0236 41 51 51.

De asemenea, pe site-ul www.galati.anofm.ro sunt postate invitaţia adresată angajatorilor şi formularul privind situaţia locurilor de muncă vacante. Formularul completat se poate transmite la nr. de fax 0236 41 51 51 sau pe adresa de email ajofm@gl.anofm.ro.

1 Comment on "BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ pentru absolvenţi are loc luna aceasta"

  1. 32% dintre tinerii absolventi de liceu si facultate din Tecuci nu au un loc de munca si stau acasa in timp ce Primarul municipiului Tecuci angajeaza pensionari de la armata si de la militie care au pensii incepand de la 4500 lei. Tecuceni platiti impozitele ca sa aiba venituri suplimentare pensionarii militari!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!