shopify
analytics tool

Bucurie în ograda primarului: îi creşte leafa

Baga-bani

De la 1 iulie 2014, aproape toţi primarii din judeţul Galaţi vor avea salarii mai mari ca urmare a creşterii propuse de viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi votate de Camera Deputaţilor. Convins că face un act de dreptate în ceea ce priveşte aleşii locali, Dragnea a avut grijă să majoreze simţitor indemnizaţiile primarilor de comune şi de oraşe. Iată cum se aplică în judeţul nostru majorarea lui Dragnea.
Din start, trebuie să ştiţi că salariul preşedintelui Consiliului Judeţului, Nicolae Bacalbaşa, va rămâne neschimbat – 6.615 de lei, brut. Nici primarul Marius Stan nu va lua mai mulţi bani decât până acum – 6.238 de lei şi asta pentru că se află la conducerea unui municipiu reşedinţă de judeţ cu peste 150.000 de locuitori. Pentru primarul Tecuciului, Daniel Ţuchel, creşterea este modică – de la 4.796 de lei la 5.142 de lei brut. Primarii oraşelor Târgu Bujor şi Bereşti vor lua, în ziua de leafă, 4.656 de lei brut, în loc de 4.144 de lei.

Comună mai mică, leafă mai mare

Primarii comunelor cu peste 7.000 de locuitori precum Matca, Lieşti, Iveşti, Pechea şi Brăhăşeşti vor beneficia de o creştere substanţială a salariului, de la 2.923 de lei la 4.218 de lei brut. La comunele care au între 3.000 şi 7.000 de locuitori, precum Braniştea, Independenţa, Vânători, Smârdan, Şendreni, Tudor Vladimirescu, Piscu, Frumuşiţa, Drăguşeni sau Fârţăneşti, creşterea salarială a primarilor este de la 2.777 de lei la 4.020 de lei brut. Mult mai importantă este majorarea 2.633 de lei la 3.822 de lei brut pentru primarii comunelor cu mai puţin de 3.000 de locuitori cum ar fi Costache Negri, Ţepu, Smulţi, Vârlezi sau Vlădeşti.

Remuneraţie de „vice”

Vicepreşedinţii Consiliului Judeţului, Cornel Hamza şi Tania Bogdan, rămân cu aceleaşi indemnizaţii de până acum 5.944 de lei, brut. Nici viceprimarii Galaţiului, Florin Popa şi Radu Cosca nu vor avea surprize plăcute, rămân tot cu 5.478 de lei brut. În schimb, Dănuţ Radovei, viceprimarului Tecuciului, va primi un mic bonus, de la 4.091 de lei la 4.218 lei brut. Viceprimarii din Bujoru şi Bereşti vor avea salarii cu aproape 300 de lei mai mari 3.732 de lei. La comune, în funcţie de numărul de locuitori, viceprimarii trec de la o remuneraţie de nici 2.500 de lei la peste 3.300 de lei.

Sursa: viata-libera.ro

8 Comments on "Bucurie în ograda primarului: îi creşte leafa"

 1. cetateanul pagubit | 5 martie 2014 at 20:12 | Răspunde

  Credeti ca RANGE ROVER-UL premarului merge cu apa? E binevenita cresterea salariului, este ca o indemnizatie pentru injuraturile incasate de la cetateni sau poate cat consumatia la un restaurant “impietrit” impreuna cu compania.
  “FACEM TREABA”

 2. Astazi m-am intalnit cu un grup de membri ai psd-ului,unu-l dintre ei membru marcant ,din discutiile purtate cu ei am dedus ca in randul psd-ului sunt foatrte multi nemultumiti . Unu-l dintre ei chiar injura pe senatorul papusa ca iar pi dat si o suma consistenta sa-i angajeze fica la spital,altul ca-l asteapta pe Nica la Tecuci pentru ai cere public demisia din functia de presedinte al organizatiei psd Tecuci din motivul ca si-a batut joc de organizatie si ca ar fi vandut partidul lui Tuchel pe o suma frumusica. Altul spunea ca nu va sustine psd-ul la alegeri din motivul ca psdistii sunt umuiliti de catre liberari cu acordul senatorului Butunoi care nu poate sa ia pozitie in fata lui Tuchel ca sa vandut si ca nu-i mai accepta pavelele de proasta calitate si la super pret.Altul suparat ca toata organizatia a muncit pentru psd doar pentru finul lui Butunoi si anume Plescan Gelu zis pitricele.Altul suparat pe Radovei care e considerat de catre psd-isti ce-l mai mare prost din istoria psd-ului, multi il regreta pe Tudor Luciano, acesta ar fi fost mazilit la ordinul lui Tuchel ca nu cumva sa fie numit vice primar. Asa ca dl senator Butunoi care e pe post de mumie in USL ar fi mai bine sa fuga la PNL , oricum va fi mazilit de catre NICA care daca va pierde la Tecuci la alegerile europarlamentare in acea zi Butunoi isi va pierde toate functiile din psd. Despre ce opozitie vorbiti ? Foarte multi din oras vorbesc ca Plescan Gelu este omul lui Tuchel, gresit este omul lui BUTUNOI , este finul lui sa si-l asume. Deci la Tecuci psd-ul este distrus din interior cu ajutorul lui Butunoi si al dobitocului de Radovei. Unul dintre ei mi-a spus ca Butunoi ar fi vandut toate posturile ce reveneau psd-ului in urma protocolului USL si ca Radovei ar fi platit postul de viceprimar lui Butunoiu (s-a vehiculat suma de 7.000 de euro?) Acum cateva zile am auzit tot de la ei ca un om de afaceri i-ar fi dat 40.000 ron lui Butunoi sa-i angajeze fata la spital in locul lu Barbalata? Si acesta sa dus la primarie si la injurat rau pe Radovei si le Butunoi sa-i iinapoieze banii ….Cam atat a putut senatorul pavea sa faca pentru tecucenii care l-au votat si sustinut in toate campaniile ..Domnule senator dativa demisia de onoare , ai fost si militar, cred ca ti-a ramas un pic de caracter sau ti-ai pregatit terenul sa fugi dupa colegul tau Chirvasuta, sau poate te ia Tuchel de manuta si te baga in pnl. Sa va fie rusine domnule senator si eu te-am votat dar acum regret ca ti-am dat votul ,pentru mine si familia mea esti senatorul MAMALIiGA ,sa-ti fie rusine , VANZATORULE, ai vamdut membri psd-ului ca pe pavele dar ai grija ca ai ramas cu bordurile pe stoc in partid cred ca zilele-ti sunt numarate in psd. Rusine esti un timp pierdut pentru toti tecucenii …..

  • Mamaaa! Ce lista de mitocani, hotomani ne dezvaluie acesta scurta povestioara pesedista! Oare atat poate tecuciul?

 3. In această seară era mare agitaţie la sediul PSD, strigatele se auzeau din strada, probabil s-a hotarât să se meargă impreună , până la viitoarele alegeri, pentru a nu pierde ciolanul.

 4. Trandafir de Tecuci | 27 februarie 2014 at 14:13 | Răspunde

  Si daca PNL trece la opozitie la Tecuci cum va fi?Si Tecuceanul cand se inchide?Si cand dispare Marea Bariera de Pavele?Si cand se acopera gaurile?Si cand…de fapt,mai sigur:cand pleaca Tuchel?

  • PSD Tecuci îi pregăteşte o surpriză de proporţii lui Ţuchel….în câteva săptămâni veţi afla 🙂

   • Singura surpriză neplăcută pentru el, ar fi să-i fie suspendată păpușa… Cum care? …Senatorul pavelelor…!!!

   • Mai sa fie! Ce surpriza i se pregateste?
    Am ghicit! Un grup de viteji tecuceni, imbracati in costume speciale, inarmati cu tarnacoape, ii vor demola MAREATA CTITORIE, adica cararea!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*