shopify
analytics tool

Brazilian Jiu-Jitsu

Tudor Mihaita

Clubul Sportiv Vipguard Tecuci organizeaza sâmbătă, 8 martie, în Tecuci-Sala Polivalenta a CSS Tecuci (la strand), cea de-a treia etapa a competitiei de Brazilian Jiu Jitsu – Belt League. Evenimentul începe la ora 9,00 si se desfasoara pe categorii de greutate si varsta pentru diviziile de copii,juniori,adulti si seniori.

Organizatorii competitiei sunt Clubul Sportiv Vipguard și Clubul Sportiv Absoluto. Sunt 195 de sportivi înscriși în competiție, respectiv 17 cluburi participante din București, Brăila, Brașov, Sfântu Gheorghe, Galați, Constanța, Cluj-Napoca, Bârlad, Vaslui, Iași si Râmnicu Vâlcea. Jiu Jitsu Brazilian este o arta martiala de contact, fiind o sinteza a artelor martiale cu componenta de grappling- judo, ju-Jutsu, lupte, grappling, sambo.

In competitiile sportive de profil, scopul luptatorului de B.J.J este de a face ca partenerul sa renunte la lupta prin procedeele tehnice specifice. Este o arta martiala foarte eficienta, ce face parte din pregatirea luptatorilor profesionisti din galele de M.M.A (Mixed Martial Arts).

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile. Va asteptam!

belt league martie 2014

Fii tu primul care comentează on "Brazilian Jiu-Jitsu"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!