shopify
analytics tool

Bestia din Tecuci şi-a omorât bunica

Panorama TecuciCoşmarul dura de ani buni. Fiind bolnavă, Georgeta Holmu, de 81 de ani, din Tecuci, nu se putea apăra de loviturile nepotului său.  La 24 de ani, Paul Marian Dănăilă trăia în casa bunicii, împreună cu mama sa. Adeseori, sâcâit de suferinţa bunicii, nepotul o bătea cu bestialitate pe bătrână, lăsând-o inertă.
Dublă suferinţă
Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, bunica avea dureri mari. A fost pentru ultima oară când crudul său nepot i-a aplicat femeii o corecţie, trupul chinuit al bătrânei nemaiputând îndura suferinţa.
„Poliţia din Tecuci a fost sesizată în legătură cu faptul că în seara de 22 decembrie, Georgeta Holmu a fost găsită moartă în locuinţa sa”.
„La necropsie, medicul legist a descoperit că moartea fusese violentă, survenind în urma loviturilor primite de victimă peste mâini şi picioare” a declarat Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.
Bătaie după bătaie
În câteva zile, ancheta desfăşurată sub supravegherea unui procuror desemnat de Parchetul Galaţi a scos la iveală faptul că ucigaşul era chiar Paul Marian Dănăilă, nepotul victimei.
Tânărul de 24 de ani locuia împreună cu mama sa – fiica bătrânei –, în casa bunicii. Iar povestea spune că nepotul nu putea suporta zgomotele făcute de octogenară, el bătându-şi adeseori bunica, fapt care o reducea pe bătrână la tăcere, ea pierzându-şi cunoştinţa.
În cursul zilei de duminică, bestia din Tecuci a primit mandat de arestare, el fiind reţinut pentru 29 de zile, pentru omor. De Sărbătoarea Naşterii Domnului, chinuita bunică şi-a luat adio de la această lume şi a rămas la îngeri.
Şi tot de Sărbători oamenii legii au muncit pentru a definitiva cercetările cu privire la ucigaşul care i-a luat viaţa octogenarei.

Autor:  Elena Parapiru – viata-libera.ro

4 Comments on "Bestia din Tecuci şi-a omorât bunica"

  1. asa zisul prieten ,,,ilie,,, ce priten care vroia s ai vinda casa bunici inpreuna cu DANAILA PAUL MARIAN
    acolo merira sa ste acest ILIE la puscarie sa vada cum e .nu cum era innaite cind minca pensia si ce mai vindea PAUL din proprietatile bunici

  2. eu unu nu il credeam in stare de asa ceva,,si nici nu imi vine sa cred ca a putut sa faca asta,eu stiam ca se mai certa cu masa nu cu bunica in fine,,dar vezi u ca daca se pune dracu in capu tau asta e frate,,imi pare rau de el era de treaba,,,

  3. asai dal la naiba de dement e vecin cu mine si o tortura pe saraca femeie.asa ii trebuie………se putea si mai bn de atat sa nu mai scape.animale de astea nau voie in libertate….

  4. doamneeee,ce oameni,in ce lume traim,salbaticie,jungla.offfff,ce lepre sunt pe acest pamant

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!