shopify
analytics tool

Bătrânul C-tin Meşca, infirm din Tecuci, victima abuzurilor autorităţilor locale. – video

Constantin-Mesca-persoana-cu-handicap-Tecuci

Constantin Meşca, un bătrân din Tecuci, rămas infirm în urma unui accident de ciruculaţie, este victima abuzurilor autorităţilor locale de câţiva ani. Rămas fără locuinţă, bărbatul doarme sub cerul liber, pe o saltea lângă calea ferată. Deşi a încercat de mai multe ori să obţină un ajutor de la primărie, omul a fost umilit de viceprimar sau pur şi simplu ignorat.

În plus, de situaţia lui dramatică a profitat şi avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă. Acesta a pretins că e avocatul bătrânului şi a cerut daune de 20.000 de euro, de la asiguratori, în urma accidentului.

Bătrânul în schimb, nu îl cunoaşte pe Taşcă şi nici nu a văzut vreun leu din acele daune.

Constantin Meşca are 70 de ani şi de câţiva ani doarme sub cerul liber, pe o saltea lângă calea ferată. Rămas fără picioare în urma unui accident de circulaţie, bătrânul nu are nici acoperiş deasupra capului. Bărbatul a cerut ajutor de mai multe ori de la primărie, însă s-a ales doar cu umilinţe din partea autorităţilor care ar fi trebuit să îl ajute.

Bătrânul a dormit o bună perioadă de timp şi într-un container, însă autorităţile locale l-au luat pe motivul că va fi donat sinistraţilor.

Taşcă s-a ales cu dosar penal pentru fals şi uz de fals. În plus, instanţa a anulat cererile de despăgubire, iar bătrânul umilit nu a văzut niciun ban.

Urmeaza detalii si video.

Sursa antena3.ro

10 Comments on "Bătrânul C-tin Meşca, infirm din Tecuci, victima abuzurilor autorităţilor locale. – video"

 1. Incredibil cum poate oficiosul Primariei (acel asa zis ziar) sa inventeze tot felul de scenarii si povesti . Oare nu exista o limita de bun simt?

 2. Rosculet Gerula | 3 iulie 2015 at 18:37 | Răspunde

  Primarul da un raspuns in aceasta seara, nu o mai lasa pe Alina Popa, in ultimul timp isi scrie singur replicile, in care sustine ca personal la ajutat pe bietul om cand la vazut la cersit in carucior, si fiind el un om bun si milostiv la chemat la primarie, si i-a dat ajutor si alte blau-blauri. Pai daca ia facut atat bine, de ce nu a spus aceste lucruri la tv. cand a fost intrebat si acerut sa primiasca solicitarea in scris? Nu primarul habar nu avea si a solicitat informatii de la politia locala, evidenta populatiei, asistenta sociala, etc. Ca un adevarat securist, la verificat pe bietul om la sange, asa cum de altfel face cu toate persoanele care nu fac parte din aturajul lui tepeano, liberalo-pedelist.

 3. Îmi vin multe rele la gură să îi spun acestui nenorocit de „primar” dar prefer să mă abțin, că e posibil să îmi fie blocat comentariul; aș vrea în schimb să îi transmit un singur lucru, o vorbă din popor: ” Cât e roata de pătrată tot se mai învârte-odata!”

 4. pai s-a gasit apartament pt d-na ramona . intrebarea este in ce scop este fol acel apartament? nu cumva este vreun „”cuibusor de nebunii al acesteia si al edilului……….

 5. Trandafir de Tecuci | 2 iulie 2015 at 08:26 | Răspunde

  De frica a 5 (cinci!!!) oameni primarul a inchis primaria!Apoi si-a chemat in mare graba acolitii pe sistemul „ce ne facem fetelor?!” si i-a dispus pe mai multe linii de aparare.Ultimele erau contabila jurista si arhitecta care au jurat cu pieptul dezgolit ca vor apara primarul lor drag cu pretul ultimelor parandaraturi.Spre seara au cerut mancare de la Pietricele.Pizza taraneasca cu cartofi taranesti. Dupa ce au mancat au adormit prin birouri si-au visat un Tecuci fara ei … „vai ce cosmar” auzi fara ei … astazi cand au intrat in primarie oamenii au gasit baricade si resturi de pizza.

 6. La fel și pentru ,,muierea cu ștampila”, cum este numită în primărie, marea juristă Iuliana…
  s-a găsit imediat un apartament la ANL.
  Miliarde pentru iepurași, kitsch-uri etno folclorice marca ,,angeli” sau ,,coronița Tepuli”, starlete gen Mădălina Pestriță, protocoluri plătite prin Casa de Cultură și multe, multe altele care au fost sau vor fi scoase la lumină de Curtea de Conturi, pentru toate acestea s-au găsit bani!!! S-au găsit bani, dar s-au găsit și marionete, manechine în Consiliul Local care să aprobe cererile megalomanului…
  Și s-a mai găsit ceva, sau mai exact cineva care să umilească un om necăjit: vicele ,,Bulici”, semidoctul îngrijitor de la zootehnia fostei Grădini zoologice… Ce trist, ce amar destin pentru orașul acesta să ajungă la mâna unor neisprăviți care se cred ,,edilii” orașului…un oraș în care domină culoarea gri, un oraș trist cu oameni din instituții publice care, ca în 1989, toamna, au ajuns să vorbească în șoaptă, cu frică, amenințați de o gașcă țuchelistă agresivă. Să prevestească oare aceste răbufniri ale tecucenilor, din ultimele zile, un tăvălug de toamnă, comparabil pe alocuri cu toamna lui 89 ? Doamne ajută!

  • Adevarat scrieti stimata Doamna Andreea. Roata se invarte, oare mai putem recupera ceva? Au invatat tecucenii pe cine sa voteze? Au coloana vertebrala actualii membrii PNL si consilerii locali pentru a impiedeca faradelegile acestui asa zis primar? Speranta moare ultima si EU CRED IN TECUCENII ADEVARATI!

 7. Sa nu uitam ca primarul in mod abuziv a anulat si ajutoarele acordate insotitorilor persoanelor cu handicap, pe motiv ca primaria nu are bani, dar pentru clica lui de tepeni are.

 8. da, un nenorocit de primar
  acum cateva luni i-a dat locuinta de servici NASULUI LUI-MANDRU TRANDAFIR si nesuferitei de nevasta-sa, MANDRU MARICICA (pe care i-a si angajat, pe unu la zone verzi, si pe cealalta la POlitie apoi la Apa )-o familie de tapeni prosti crescuti (scuzati pleonasmul).
  acum cativa ani ia- dat servici la Staicu aia, jurista acum secretara, apoi i-a dat si locuinta la ANL – tot tapeanca si asta.
  pe barbatu contabilei sefe NITA – bot de porc, l-a angajat si pe ala tot pe la o societate, ecoprest (la acestia 2 le da bani de motorina sa faca naveta, nu le-a dat locuinta deocamdata)
  toata primaria e plina de tarani de la tepu. nu mai are loc un proaspat absolvent de fcultate sa se angajeze la ei, ca se fac concursuri numai de forma, ca sant date posturile dinainte, la tapeni.
  ne-am luat o mare tzeapa cu acest personaj. nu a facut si nu va face nimc pentru orasul asta, doar pentru buzunarul propriu.
  nu are nici un proiect, nu a adus nici un ban european cum a facut finkelstaint – SA NU UITATI TECUCENI, TOT CE SE LUCREAZA ACUM IN TECUCI ESTE MERITUL LUI FINKELSTAIN:
  – REABILITARE ZONA INDUSTRIALA
  – PARCUL DENDROLOGIC
  – APA SI CANALIZARE BALCESCU SI SATU NOU
  – MUZEUL
  BANII PENTRU PROECTELE ACESTEA LE-A ADUS FINKELSTAIN, SA NU UITATI.
  ASTA DE ACUM NU A FACUT NIMIC, DOAR A FURAT.
  UN HOT ORDINAR, PE CARE IL VA LUA DNA.
  TUCHELE, AMR MAI PUTIN DE 1 AN.

 9. Rusinee! Pentru un batran nu au gasit un loc , dar pentru tepencele lui a gasit? In hcl din 19 iunie i s-a dat locuinta de servici lui dima ramona,sora contabilei sefe nita.pentru ea s-a gasit?rusinee!!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!