shopify
analytics tool

Ballroom Andra – Clipe de magie

Sigla Ballroom AndraBallroom Andra pune la dispozitie o gama completa de servicii, de la servire pana la aranjamente pentru orice tip de eveniment.  Nunta perfecta incepe cu noi. Lasa grijile organizarii in seama noastra, toata lumea se va simti minunat iar nunta ta va fi exact asa cum ai visat. – Nunti, Cumetrii, Botezuri Petrecerea ta trebuie sa fie deneuitat. Ballroom Andra detine toate elementele necesare organizarii oricarei petreceri.  – Onomastici, Majorate, Petreceri de orice natura A-ti lua ramas bun de la cineva drag sau a te reintalni cu aceapersoana este un moment special. Lasa-ne sa iti oferim un cadru deosebit pentru intalnirile tale cu oameni dragi tie.
– Banchete, Baluri, Reuniuni Eticheta ta business este importanta pentru noi. Suntem dispusi sa lucram pentru tine la fel cum lucram pentru noi, astfel incat prezentarile tale business sa fie de succes
– Petreceri corporate, Conferinte, Evenimente business
Pentru tine organizam cele mai frumoase petreceri, cu mancaruri si bauturi rafinate, muzica de exceptie si invitati surpriza. Vino in fiecare an sa petreci alaturi de noi Revelionul si8 Martie.

Ballroom Andra
Andra Comexim SRL  J17/1589/93 RO4210811 BCR
Str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, corp. A (zona Industriala, langa Luk Oil)
Mun Tecuci /  Jud. Galati ,Romania
Info-rezervari  +4 0744-526.372   sau +4 0741-960.773 , +4 0744-5 ANDRA
email: office@ballroom-andra.ro   web:  www.ballroom-andra.ro

Fii tu primul care comentează on "Ballroom Andra – Clipe de magie"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!