shopify
analytics tool

Avocatul Bogdan Frâncu. După proces.

Avocatul Bogdan FrancuAvocatul Bogdan Francu

Tecuci. Oraş fără presă liberă, cu radio întrerupt ţucheleste. “Mulţumit, domnu’ avocat?” (am întrebat şi eu, aşa, en-passant, pe av. Bogdan Frâncu, aiurea, prin curtea Judecătoriei, printre justiţiabili, între 2 dosare, dialog scurt, fără chitanţa…)
“Eu sunt mulţumit atunci când şi clientul meu este mulţumit. Cred în drepturile şi interesele clienţilor aşa cum cred în ideea de Justiţie”.

Ultima “mulţumire” a lui Bogdan Frâncu a fost miercuri, 12.08.2015: reintegrarea Radio Tecuci în spaţiile închiriate conform contract de închiriere 563 din 25.06.2012 etc. Etc. Prin admiterea cererii pe cale de ordonanţă preşedinţiala – cazul a fost mediatizat şi de televiziuni naţionale şi asociat lungului şir de abuzuri ale administraţiei Ţuchel şi ale obedienţilor acesteia şi face obiectul dosarului civil nr.3237/324/2015.

Această reuşită profesională deşi ilustrează convingător competenţa avocatului Bogdan Frâncu nu este decât exemplul cel mai recent, colaboratorii şi apropiaţii tânărului avocat cunoscând şi recunoscând priceperea profesională acestuia şi în alte situaţii cum ar fi: obţinerea în instanţele bucureştene a judecării în libertate a lui Romeo Stavarache, primarul Bacăului, la mai multe acuzaţii de mită şi corupţie formulate de DNA dar şi revenirea acestuia la exerciţiul de primar în funcţie, procese câştigate versus Guvern, Ministerul Muncii etc., altele, în reconsiderarea cuantumului acordat ca ajutor mamelor la naşterile multiple, reintegrarea în mai multe speţe a funcţionarilor publice victime ale abuzurilor administrative ba chiar cu obţinerea de daune morale ceea ce constituie o situaţie rară în practică judecătorească (chiar şi la Tecuci)…

Agentia-imobiliara-EXTREM-Tecuci

Despre inconvenientele profesiei liberale de avocat (şi a avocaturii că parteneră a actului de Justiţie), în general, avocaţii sunt destul de reticenţi. Deşi am încercat să îl provoc la un dialog “contondent” despre practică prin care instanţele reduc onorariile avocaţilor, constant şi absurd, că procurorii şi judecătorii vin “de mână” la şedinţe şi pleacă împreună la pronunţare, ignorând şi sfidând raportul de egalitate dintre avocat şi procuror, că doar avocaţii aşteaptă pe la uşile instanţelor deschiderea şedinţelor publice etc., avocatul BOGDAN FRÂNCU a fost destul de… tangenţial:

“În avocatură înveţi toată viaţa, dai examene de fiecare dată când te înfăţişezi în instanţă, eşti stresat, obosit, cu viaţa personală laolaltă cu cea profesională dar ai şi avantajul că relaţionezi şi comunici cu oameni din toate categoriile sociale, că ai o profesie cu statul social înalt şi chiar şi avantaje materiale atunci când chiar vrei să fii avocat… Reprezint a 3-a generaţie de avocaţi în familia mea şi acest lucru mă onorează dar şi mă obliga. Pentru mine cel mai bine e să mă regăsesc în satisfacţiile şi mulţumirile clienţilor mei! Atunci ştiu că mi-am făcut treaba bine…”

Oamenii au nevoie de avocaţi. Avocatul ştie, respectă şi se dedica acestui lucru.

7 Comments on "Avocatul Bogdan Frâncu. După proces."

 1. Vati strans o gashca de carcotasi care din lipsa de ocupatie toata ziua barfiti primarul si va scrieti articole de oamgiere unii la altii.Nu pot decat sa va spun sictir iar eu ii voi face campanie lui TUCHEL ca trebuie sa ramana la PRIMARIA TECUCI

 2. Corecta din punct de vedere jurnalistic repostarea reportajelor mai vechi insotite de comentariile de atunci.Corecta pentru a intelege ca unii dintre noi au anticipat dezastrul din ultimii trei ani.Am recitit cu placere comentariile si cele pro si cele contra pentru ca ele conturau un profil ce s-a dovedit corect al actualului primar.Le-am recitit si pentru ca in acea perioada peisajul jurnalistic nu era invadat (si infestat in acelasi timp) de ura actuala a asa-zisilor bloggeri aparuti „din senin” , coincidenta sau nu ,dupa ce tecucenii au inteles pe cine au ales.A bloggerilor platiti sa scrie impotriva oricarui adversar fie el jurnalist (victime cu precadere) ,potential candidat sau simplu om de rand.Mai nou primarul combate si pe facebook.Intamplare sau nu stilul din facebook se aseamana pana la contopire cu cel din „sindrom” (aceleasi greseli elementare de gramatica, aceeasi topica,acelasi inceput de asa-zis articol …) ceea ce ma duce cu gandul ca ori primarele detine „sindromul” si scrie in el (dar asta inseamna ca-si plateste singur articolele din banii nostri) ori cineva are acces nelimitat la pagina personala de facebook a primarului.Asta a doua ar fi grava (nu ca prima e mai …usoara) pentru ca arata deranjul mare din capul primarului.Cine-i cunoaste si a doua fata ,de om care vorbeste la limita de jos a urbanului (n-am scris nimic despre „taran” si nici n-am folosit expresia „tepean imputit” folosita in special de pdl-isti la adresa lui , pentru a nu cobori la nivelul lui) stie despre ce scriu.
  Dublarea de personalitate se trateaza.Recunoasterea unei probleme inseamna pe jumatate rezolvarea ei.
  Totul e ca sa fie sincer cu el insusi.

  • Impecabil scris mai ales ca a si creeat o reactie imediata din partea primarului pe sindrom unde aflam ce stiam de fapt deja:
   -ca primarului ii plac banii pentru ca nu neaga afirmatia ca acele postari se platesc
   -ca are o grava problema de personalitate atat timp cat se dedubleaza prin siteuri ascunse si ca nu recunoaste acest lucru
   -ca are un limbaj abject cu precadere la adresa tecucenilor si a adversarilor reiesit ca evident din tonul articolului
   -ca la capitolul logica sta prost pentru ca n-a inteles nada intinsa cu greselile gramaticale si s-a aruncat …aici ar trebui sa scriu o expresie draga primarului dar nu scriu pentru ca el oricum o stie
   -ca momentul adevarului ticaie undeva si pentru el si atunci nici mama dna-ului nici jurista nici contabila nici mama curtii de conturi nici …nici…nu-i va mai fi alaturi si ca va ramane pierdut in sindrom cu toti nemtii lui vopsiti -apropos de nemti cat de bolnav sa fii sa-ti schimbi numele copiilor?!!

  • Da am vazut si eu abjectiile postate de primar. In plus am vazut postate si fotografii facute din biroul primarului, la persoane care stationau in fata gradinei publice, in timpul mitingului de protest, cu scopul vadit de a fi recunoscuti de trupele de soc tucheliste, Aceste fapte sunt de o gravitate exceptionala si solicit public parchetului sa se autosesizeze si sa ia masuri impotriva primarului,si a numitei Alina Popa, pentru actiunile de politie politica pe care le practica, cu scopul vadit de a intimida persoanele care nu sunt de acord cu modul in care actualul primar administreaza orasul.

 3. Cu o precizare – independent, deoarece gastile pesedisto, pedelisto, liberale sunt corupte si compromise pana in maduva oaselor si populatia nu mai are incredere in ele. Locul acestor bande este la puscarie, nu la conducerea orasului. Toti tecucenii isi pun speranta in DNA, care este chemat tot mai insistent in orasul nostru, si somat sa faca un popas mai lung si la noi, pentru a al curata de mafioti.

 4. Ei da , uite un om adevarat, care trebuie convins sa candideze la viitoarele alegeri pentru functia de primar al Tecuciului. Ca unul care am fost martor la sedinta PNL in care Tuchel a luat conducerea organizatiei locale, Bogdan Francu a fost printre putinii care s-au opus tepeanului, si cred ca este singurul capabil sa il invinga in alegerile din vara anului viitor.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!