shopify
analytics tool

Avalanşă de controle în rândul transportatorilor

Piraterie auto

Piraterie auto  La data de 25 iulie, agenţii Poliţiei Rutiere din cadrul Biroului Rutier Tecuci, împreună cu reprezentanţii RAR Galaţi, au organizat o acţiune în scopul verificării în trafic a stării tehnice a autovehiculelor, fiind vizate în mod special cele ce aparrţin operatorilor de transport public şi privat de persoane. Astfel, în numai şase ore au fost verificate şi controlate 14 autoturisme taxi şi 18 microbuze, cât şi un număr de 21 alte vehicule, aplicându-se în total 53 de sancţiuni cu amendă în valoare totală de 7.730 lei, dispunându-se totodată reţinerea a patru permise de conducere pentru defecţiuni grave şi 10 certificate de înmatriculare.
„Biroul Rutier Tecuci informează operatorii de transport, persoane fizice sau juridice, că o astfel de acţiune se va desfăşura şi pe data de 29 iulie, vizând în mod special autovehiculele care pot fi implicate în efectuarea de curse, ce îmbracă forma de „turism electoral”. Vor fi aplicate sancţiuni prevăzute de HG.nr.69/2012, iar acolo unde se constată săvârşirea de infracţiuni vor fi întocmite acte premergătoare în vederea tragerii la răspundere penală a celor vinovaţi. Poliţiştii rutieri vor acţiona în microfiltre sau echipaje mobile împreună cu reprezentanţii ISCTR, RAR, Garda Financiară şi vor înregistra video abaterile şi autovehiculele folosite la transport”, a menţionat cms. şef Ionel Cîlici, şeful Biroului Rutier Tecuci.

Sursa: monitoruldegalati.ro

1 Comment on "Avalanşă de controle în rândul transportatorilor"

  1. da , dar facuti si sa plateasca amenzile alea , cred ca s-ar face bani de cartier de locuinte daca s-ar recupera datoriile facute prin amenzi de tecuceni si plata impozitelor pe masini

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!