shopify
analytics tool

Au serbat poezia, la “Ovid Caledoniu”


Notice: Trying to get property of non-object in /home/pro98tec/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2889

Ziua-Poeziei-la-Ovid-Caledoniu_protecuci.ro  Liceul Tehnologic „Ovid Caledoniu” din Tecuci şi-a deschis porţile cu prilejul serbării Zilei Mondiale a Poeziei, unor invitaţi pentru care cartea, literatura, versurile ocupă un loc aparte în viaţa lor: prof. Ileana Tulică, Manuela Cepraga, Daniela Ignat (fostă elevă a liceului), Lizeta Rarinca – reprezentanţi ai Bibliotecii Municipale, Tănase Dănăilă – autor de carte şi poeta Eleonora Stamate care n-a venit singură ci “însoţită” de cel mai nou volum de poezii “De ce plâng fluturii în fa minor”. Ziua Mondială a Poeziei (21 martie) a fost serbată în avans, miercuri. “Obiectivul acestei zile este de a încuraja lectura, redactarea, studierea poeziei la nivel mondial …citeste intreg articolul  sursa: protecuci.ro

1 Comment on "Au serbat poezia, la “Ovid Caledoniu”"

  1. PARASCHIV MIRELA MAGDA | 23 martie 2013 at 14:32 | Răspunde

    Mă bucur că liceul nostru intră în atenţia opiniei publice tecucene prin intermediul unor astfel de manifestări.Este un mod ideal de a demonstra că la „OVID CALEDONIU” sunt dascăli de valoare,bine pregătiţi,sensibili şi capabili să formeze oameni de nădejde ai societăţii de mâine.
    E mare păcat că unii profesori din urbea noastră sugerează elevilor că „OVID CALEDONIU” este locul de refugiu pentru cei mai puţin sârguincioşi.Veniţi la noi la şcoală şi vă veţi convinge că realitatea e cu totul diferită de ceea ce spun gurile rele ale târgului.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!