shopify
analytics tool

Au salvat un nemernic de la moarte

Pompieri-salveaza-un-sinucigas-pe-Romtelecom-Tecuci

În cursul zilei de ieri de ieri 18. sept.2014 ora 15:26,  Jănel Bontea din Tecuci, a recidivat la mai putin de o luna de precedenta isprava si s-a urcat pe clădirea Romtelecom din centrul oraşului. Doleanţa acestuia a fost strigată în gura mare: “Primare, măi primare… vino să discutăm!”. Numai ca, pe fondul betiei si al teribilismului acesta s-a coborat in afara cladirii si a ramas suspendat timp de cateva minute. (Despre evenimentul din august detalii AICI)

Norocul lui a fost ca doi pompieri din echipajul prezent la fata locului, conform procedurilor, au ajuns la Bontea in mai putin de 2 minute. Acesta a for ridicat pe acoperis si salvat. Tecucenii prezenti s-au situat in doua tabere: unii care au cerut galagios ca pompierii sa se grabeasca si sa salveze o viata de om iar celalta aclamand „da-ti bai drumul sa scapam de o javra”!

Noi felicitam profesionalismul celor doi pompieri pentru ca au salvat viata unui cetatea turmentat si sinucigas!

Pe-Romtelecom-Tecuci

5 Comments on "Au salvat un nemernic de la moarte"

  1. Dilimane ia ti plozii de la Kaufland si dute la Rusii dement notoriu.

  2. Retardatii astia de bontea trebuie starpiti de pe fata pamantului, niste ordinari! Statul mai cheltuie si bani pentru a salva viata unor prosti. Alcoolici din tata, mama si tot neamul lor de psihopati!!! Locul lor e la cimitir dar mai in spate ca poate se arunca si de acolo de pe biserica!!! Ha. ha

  3. Domnule administrator cine scrie dom-le articolele alea din Tecuceanul? Uite si dumneata titlul acesta de articol :,, „Când vioarele tăcură poezia lui răsună…” nu ti se pare scris de agramat? Ce -i asta ne ,,sforțăm,, să terminam propozitiile in ăăăăă ca sa iasă rima? Dar titlul nu are nici sens. nici metaforă, nici epitet nici nimic domnule. Și dacă formăm noi o rimă cu Huăăăăăăăăă.

    • Tot din Tecuceanu, pag.5; ,,avizul celor mai in masura specialisti ai timpului”, ,,Teccuciului”,
      ,, numele sau nefiind onorat pe masura efortului sau”, ,, serviciile medicale tecucene sunt oferite de pe data de catre noul spital comunal”, etc. Un ziar marca A.P., protagonista ciclului recunoaste ziaristul.

  4. mai fratilor , clanul Bontea va spune ceva, astia sunt niste nenorocoti, terorizau Tecuciul in anii 90 cred ca au si crime la activ…vai de mama noastra

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!