shopify
analytics tool

Atenţie!! Şapte maşini sparte într-o singură noapte.

În noaptea de 6 spre 7 aprilie la adăpostul întunericului în jurul orei 4 alarmele mai multor maşini aflate în parcarea din Aleea Egalităţii au început să sune. Motivul avea să fie descoperit doar după câteva minute când proprietarii a 7 autoturisme au constatat că le-au fost sparte şi vandalizate. După sesizare echipa judiciarului Poliţiei municipale era prezentă pentru cercetări.

Rămâne o singură întrebare: patrulele Poliţiei locale plătite din banii comunităţii, luând în consideraţie că evenimentul s-a produs în centrul civic al oraşului, unde erau?

Un posibil răspuns ar putea fi cel sugerat de mai multe surse ale ProTecuci.ro că aceştia se aflau la odihnă după protecţia asigurată lui Daniel Ţuchel la întâlnirile electorale din Satu Nou. Alte surse spun că dormeau în păpuşoii lui Petrică Papuc.

Şi atunci unde mai este siguranţa cetăţeanului calmată de actuala administraţie.

 


Autoturism-vandalizat-la-Tecuci

Autoturism-vandalizat-la-Tecuci-2

Autoturism-vandalizat-la-Tecuci-4

Autoturism-vandalizat-la-Tecuci-5

Autoturism-vandalizat-la-Tecuci-6

Autoturism-vandalizat-la-Tecuci-7

Autoturism-vandalizat-la-Tecuci-8

2 Comments on "Atenţie!! Şapte maşini sparte într-o singură noapte."

  1. niste toparlani | 7 aprilie 2016 at 22:55 | Răspunde

    Este posibil ca vandalismul sa fi fost produs de Tuchel Gheorghe. El este specialist in spartul parbrizelor cu bata. Se razbuna pe faptul ca infractorul de fii-su nu mai iese primar la Tecuci.

  2. Hai sa va spun un episod ;Zavragii din piata ii vad sun la Locala ma intreaba Cine sunteti Raspund un cetatean,nu numele dv puteam sa spun un nume am refuzat,nu putem trimite echipa. Ma supar si plec catre sediu ajung ,o tanti destul de plinuta,Buletinul ,spun eu sunt cel ce am sunat,am venit sa ma cunoasteti,da ? da …Regulamentul o cere sa stim cine sunteti. Le expun situatia da prin statie o patrula la piata. Bun Gata mai vreti ceva atata.Supararea mea e ca de Suti nu se agata nimeni,da in Primarie sta cu pistolul la centura. pot spune doar atat Imi doresc inca o revolutie. Revolutionarii nu au legii ei le fac.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!