shopify
analytics tool

Atac murdar din partea unui fost aliat din campania electorală? – video

Daniel Gerhardt Tuchel

*Povestea primarului care şi-a pus nume de neamţ pentru a câştiga alegerile*

Cu doi ani înaintea alegerilor locale din 2012, primarul din Tecuci, Daniel Ţuchel, şi-a pus şi un al doilea prenume, Gerhardt, aşa încât să fie perceput drept un neamţ meticulos. Daniel Ţuchel (41 de ani) era primar în localitatea gălăţeană Ţepu, în anul 2010, atunci când a solicitat Serviciului de Evidenţă a Populaţiei adăugarea prenumelui Gerhardt. Solicitarea a fost publicată şi în Monitorul Oficial numărul 129, din 21 aprilie 2010: „Ţuchel Daniel, cu domiciliul în satul Ţepu, comuna Ţepu, judeţul Galaţi, născut la data de 27 septembrie 1972 în comuna Ţepu, judeţul Galaţi, fiul lui Ţuchel Gheorghe şi Ţuchel Aurica, solicită schimbarea prenumelui său din Daniel în acela de Gerhardt-Daniel, spre a se numi Ţuchel Gerhardt-Daniel“.

Strămoşi germani

Câteva luni mai târziu, primarul Daniel Ţuchel şi soţia acestuia, pe vremea aceea salariată a Primăriei din Ţepu, au trimis la Monitorul Oficial o nouă solicitare de schimbare a prenumelui, de data aceasta pentru cele două fiice. Prima solicitare se referă la Helen-Denisa, născută în martie 2000, pentru care părinţii cer să i se schimbe prenumele în Helene-Denisa ….

A câştigat detaşat

Lansat în cursa pentru Primăria Tecuciului din partea PNL-ului, Daniel-Gerhardt Ţuchel n-a avut nicio problemă să-l învingă pe Finkelstain: a câştigat la o diferenţă de 30 de procente şi a fost votat de peste 11.000 de tecuceni. După aproape un an de mandat, au apărut nemulţumirile….

Familie de primari

Locul de primar rămas vacant la Ţepu a fost ocupat de soţia lui Gerhardt Ţuchel, Narcisa Helena. În cazul ei nu a mai fost nevoie de schimbarea numelui, pentru că localnicii îl îndrăgeau pe fostul primar…  citeste intreg articolul

Sursa adevarul.ro

Articol similar:  Realitatea.net

3 Comments on "Atac murdar din partea unui fost aliat din campania electorală? – video"

  1. Problema nu e ca si-a schimbat numele, problema e ca pur si simplu intr-un an jumate a distrus orasul.Parintele Forda spunea anul trecut, enoriasilor sa il voteze pe Tuchel, ca va face ca orasul sa arate ca o floare.Acum Tecuciul arata ca dupa bombardament, dar parintelui Forda ii merge bine, este vazut zi de zi, in parcul central, dirijand lucrarile de remplasare a bustului domnitorului Alexandru Ioan Cuza. De ce? Simplu, primarul este nasul fiului parinteleui. Baiatul cica are o firma de constructii, care a primit drept cadou aceasta lucrare, bineinteles fara licitatie.

    • Parintele Forda trebuia sa-si faca enoriasii sa-l “voteze” pe Dumneu. Asta este singura lui menire pe pamant de cand a devenit popa. Mi-e pur si simplu greata. Sper doar ca va plati pentru asta in fata celui care se asteapta sa-si invete enoriasii cum sa-l iubeasca pe Dumnezeu, nu pe apatridul asta de Tuchel, care-si neaga tot arborele genealogic……si pentru ce?

  2. am ajuns de râsul lumii… oraşul e complect distrus… :(( Transnistria ăsta va fi noul nume

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*