shopify
analytics tool

Asociaţia de Proprietari 9B a dejucat planurile USL-iste

Asociatia de locatari Tecuci

Adunarea Generală a Asociaţiei de Proprietari 9B (cu un total de 832 apartamente din care 236 nelocuite) a fost reconvocată miercuri seară tot la Club G în zona Industrială după ce săptămâna trecută nu a fost întrunit cvorumul de jumătate plus unu. Nicolae Hodorogea responsabilul Primăriei – Compartiment asociaţii de proprietari, a lipsit de această dată de la adunare iar consilierul local Mitică Hulea (PSD) n-a îndrăznit să se mai prezinte.

Adunarea-asociatia-9B_Tecuci_2013A participat în calitate de locatar consilierul local Petru Papuc (PNL) care a vorbit mai degrabă în numele Primăriei sau al actualei conduceri mai bine zis, lucru sesizabil pentru orice tecucean care a urmărit firul discuţiilor. “Trebuia să fie cineva din Primărie”, a afirmat consilierul Papuc. “Ce treabă are Primăria cu casa mea” a ţipat un locatar. Preşedintele asociaţiei Gabriela Crăciun a explicat:”Domnul Hodorogea a venit dar a spus că nu poate să rămână”.

Preşedintele asociaţiei i-a răspuns consilierului că există datorii faţă de bugetul de stat în cuantum de 54000 lei. “Am mers din uşă în uşă să recuperăm o parte din bani de la datornici. Am apelat şi la executare silită. Avem un domn de la Poliţie care a fost executat silit dar care şi a doua oară are acumulare de datorii. Sunt oameni cu afaceri care m-au dat afară…”. Petru Papuc a mai spus:”Aţi avut indicaţie să faceţi adunarea la Primărie, aici stăm în picioare”. “Oamenii vor aici, eu fac ce vor oamenii nu Primăria”, a explicat Gabriela Crăciun.

S-au înscris la cuvânt alte 7-8 persoane. Punctul fierbinte a fost reconfirmarea şi completarea comitetului executiv (s-a votat nominal): Gabriela Crăciun, Emil Cojocea, Ionel Iorga, Mariana Chirilă, Dumitru Mureş, Liviu Butunoi, Anton Huzum, dnul Grumăzescu, Cristian Popovici. Printre puţinii care au votat împotrivă s-au numărat consilierul Petru Papuc, Iulian Mircea – director Sc Zone Verzi Tec Srl, Daniela Maroş – director la nou înfiinţata Cimitirul Eternitatea Srl Tecuci, simpatizanţi USL, posibil şi 1-2 locatari neimplicaţi politic.


Agentia imobiliara EXTREM din Tecuci


Preşedintele asociaţiei a mărturisit în final:“Am refuzat un contract de la Primărie pentru un număr de trei telefoane mobile, un telefon fix, calculator cu un soft de contabilitate legat în serverul din Primărie, internet şi fax. Noi avem telefon fix. În sediul asociaţiei nu e curent. Am aşteptat să vă consult pe dumneavoastră”. Oamenii au strigat la unison că nu sunt de acord deşi consilierul Papuc şi Daniela Maroş au încercat să-i convingă pe locatari că nu vor trebui să scoată bani din buzunar. Nimic mai fals, ţinând cont de discuţiile purtate între primar, preşedinţii şi administratorii din Tecuci, săptămâna trecută când s-a dezbătut şi această problemă. “Dumneavoastră să vă plătiţii datoriile”, a fost apostrofată Daniela Maroş.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

3 Comments on "Asociaţia de Proprietari 9B a dejucat planurile USL-iste"

 1. cred ca dna. manole se lupta cu morile de vant.
  o sa se convinga mai devreme sau mai tarziu ca asa e, si o sa se resemneze.
  eu sunt mai mult ca sigura de faptul ca asta e doar inceputul.
  acesta e un razboi intre asoc.9b si primar si stim toti ca in urma unui razboi va fi un invingator si un invis (cine o fi oare invingatorul?).
  Sunt sigura ca dna. manole a castigat o lupta, nu si razboiul.

  sa nu uite dna. manole ca,,, cf. ART. 55, din legea asociatiilor de proprietari (lege dupa care functioneaza), “Consiliile locale, cu sprijinul aparatului propriu al consiliilor judetene, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, exercita controlul asupra activitatii financiar-contabile din cadrul asociatiilor de proprietari, din oficiu ori la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei de proprietari.”

  si doamna manole, mai avem si H.G. nr. 1588/ 2007 care la art. 58 alin 4 spune asa:
  (4) Atestatul de administrator de imobil se poate retrage de catre autoritatea administnatiei publice locale cane I-a eliberat, daca nu mai sunt indeplinite conditiiIe pentru exercitarea acestei activitati.

  deci grija mare dna. manole, nu va jucati cu focul, ca o sa luati foc.
  oare chiar vreti sa va pierdeti atestatul de administrator? nu o sa mai puteti practica nicaieri aceasta meserie. grija mare, doamna manole.
  Eu daca as fi in locul dvs. m-as muta in alta localitate.

  Succes, doamna manole.

 2. Popescu Mitica | 28 martie 2013 at 07:18 | Răspunde

  Bravo!O noua izbanda in lupta cu mafia uselista din Tecuci. Populatia s-a trezit. Uniti putem obtine victoria finala;demiterea primarului Tuchel.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!