shopify
analytics tool

Articole si accesorii electrice in valoare de peste 22.700 lei – bani publici

lampa-gradina-publica

Primăria Tecuci atribuie în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice o cumpărare directă  unei firme ilfovene. Obiectul atribuirii este achiziţia de articole şi accesorii electrice.

Astfel, conform Notificarii de atribuire la cumpararea directa numarul 101095 din data de 06.05.2014 suntem înştiinţaţi ca s-a cheltuit suma de 22.777,63 lei, echivalentul a circa 5.000 de euro ( 227 mil lei vechi) pentru aceasta achizi’ie definită doar de contractul încheiat între părţi fără a fi informaţi noi muritorii de rând.
Firmă care a “câştigat” este S.C. DECO CONCEPT LIGHTING S.R.L. din Afumaţi, judeţul Ilfov, firmă ce a avut numele anterior 3R DEVELOPMENT SRL, având asociat unic pe catăţeanul turc BINBUGA MUZAFFER.

Să fie noii stâlpi şi becurile achiziţionate în Parcul Central? Dacă da, adaugăm la lista cheltuielilor de bani publici cu această destinaţie. Dacă nu, atunci despre ce este vorba?

Sursa: tecuceni.ro

4 Comments on "Articole si accesorii electrice in valoare de peste 22.700 lei – bani publici"

  1. cititor tecuci | 13 mai 2014 at 22:30 | Răspunde

    sunt oare echipamentele electrice ramase in magazia de la tepu de pe vreme actualului primar, echipamente cumparate de la romii din iasi, romi cu care primarele nostru s a intalnit prin cimitirul din tecuci pentru oarece deconturi?
    sau este vb despre altceva?

  2. Dumneavoastra vreti sa credem ca pin buget sunt trecute sumele cheltuite cu spectacolele, achizitiile si inchirierile de iepurasi, tombole si alte asemenea porcarii? Eu ma indoiesc, dar daca este asa veti avea mari probleme la controlul Curtii de Conturi, si ma tem sa nu fiti pusi sa platiti in solidar cu primarul.

  3. Tudor Spiridon Consilier local | 13 mai 2014 at 18:27 | Răspunde

    Banii cheltuiti pe aceste achizitii sunt alocati pe baza Bugetului de venituri si cheltuieli al UAT Tecuci pe 2014 care a fost votat pe 10.02.2014 .La respectivul vot consilierii PDL si PP-DD s-au abtinut sau au fost impotriva.In ceea ce priveste intrebarlle pe care le-am adresat primarului ar trebui sa stiti cate am pus si , cel mai important , daca mi s-a raspuns pentru ca am inteles ca sunteti un participant asidu al sedintelor de consiliu local.

  4. Am observat un comentariu al dl. consilier Spiridon Tudor, si as dori sa il intreb daca aceste cheltuieli prin atribuire directa sunt aprobate de Consiliul Local, daca onor consilieri au habar de ele, sau sunt pusi in fata faptului implinit de catre primar? La sedintele de consiliu nu l-am vazut pe macar o data pe stimabilul consilier sa intrebe cum sunt cheltuiti bani contribuabilului tecucean.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!