shopify
analytics tool

Anunţ IMPORTANT pentru cititori!

anuntAnumite evenimente legate de Primăria Tecuci nu vor fi redate de ziarul online protecuci.ro. Astăzi la ora 10 a avut loc inaugurarea spitalului de patrupede. La ora 10 când am sosit, deja manifestarea era la final. La puţin timp am fost anunţaţi telefonic despre un nou eveniment care urma să aibă loc în câteva minute. Când va exista mai puţin dispreţ, tratament înjositor şi mai mult profesionalism din partea primarului Daniel Ţuchel – care se consideră un fel de semizeu – şi a echipei sale vom proceda şi noi aşa cum se cuvine la consemnarea acestor evenimente. Am înţeles că ziarul primarului are întâietate şi noţiunea de fair-play e una la care edilul îţi râde în nas pentru că n-a auzit de ea decât la meciurile naţionalei de fotbal a României, totuşi avem aşteptări mari de la un conducător de urbe cu experienţă care are calităţi incontestabile de lider. Dacă anumite articole la adresa primarului nu sunt laudative nu înseamnă că îl preţuim mai puţin decât colegii săi de partid sau decât simpatizanţii săi. Îl respectăm pentru funcţia pe care o deţine dar am vrea să-l respectăm mai mult pentru felul în care se comportă cu cei din jurul său, nu ca un ins superior, ci ca un om din popor, ales de popor, ca să conducă spre mai bine destinul oraşului.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

4 Comments on "Anunţ IMPORTANT pentru cititori!"

  1. Bravo Protecuci, trebuie sa luati atitudine, altfel acest individ va face din Tecuci o comuna, este bine ca in interiorul USL exista disensiuni si in curand se va destrama. Este un corupt, a impartit orasul cu haita lui de (cenzurat) ca Andreuta

  2. Nu, nu se comporta ca un om superior, se comporta ca… un neam prost.Crede ca altul mai destept ca el nu mai e pe fata pamantului. Oricum am inteles ca banii cheltuiti cu firma din Iasi, care a fost angajata de primar, in mod ilegal-fara licitatie-, pentru a se ocupa de ziar, vor trebui returnati.Curtea de conturi nu glumeste. Bine primarul va deschide proces, vor trece vreo 2 ani, dar bani tot vor trebui returnati.

    • HA,HA,HA, curtea de conturi. Pai ce aia nu-s pusi tot politic? E ca si cum cereti doamnei noua directoare de biblioteca sa faca un control la liceul industrial. Ambii conducatori colegi de partid.

  3. http://www.youtube.com/watch?v=rGAU7Sr4Vx4

    Ganditi,analizati,judecati si va amuzati.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!