shopify
analytics tool

Angela Bitlan merge mai departe, in emisiunea ”M-a făcut mama artist”

Angela-Batlan_protecuci.ro

Angela-Batlan_protecuci.ro  Angela Bitlan merge mai departe, in emisiunea ”M-a făcut mama artist” Eleva in clasa a IX‑a la Colegiul National „Calistrat Hogas”, Angela Bitlan este una  dintre cele mai titrate interprete de muzica usoara din Tecuci. A inceput sa cante de la varsta de 7 ani, participand la numeroase festivaluri si concursuri de muzica usoara, unde a obtinut aproape 60 de premii. Angela se afla împreună cu mama ei la Bucuresti, din 15 martie de cand au inceput filmarile la  emisiunea ‚’’M-a facut mama artist’’, difuzata de postul Prima TV.
La inceput au fost 11 concurenti. Dupa emisiunea de  joi 3 mai 2012, au mai ramas doar 6. Printre ei si Angela noastra care s-a comportat excelent, aflandu-se la sfarsitul acestei emisiuni  pe locul 3. Speram sa ajunga in marea finala si de ce nu sa castige marele premiu. Acesta va consta intr-o bursa in SUA, la un  colegiu de muzica.

Update
Votați-o pe Angela Bitlan !
Angela s-a calificat alaturi de alti 4 concurenti in marea finala, care va avea loc joi, 24 mai 2012. Pentru a castiga are nevoie de cat mai multe voturi. Daca doriti sa o ajutati, trimiteti un  SMS  la numarul  1444 cu textul VOT ANGELA.

O gasesti si pe facebook:  http://www.facebook.com/angela.bitlan

Sursa: tecucicoltderai.blogspot.com

Fii tu primul care comentează on "Angela Bitlan merge mai departe, in emisiunea ”M-a făcut mama artist”"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!