shopify
analytics tool

Angajaţii Spitalului Municipal din Tecuci şi-au primit astăzi banii!

Spitalul-Municipal-Anton-Cincu-din-Tecuci

Angajaţii Spitalului Municipal „Anton Cincu” din Tecuci îşi primesc, astăzi, banii aferenţi lunii octombrie, urmând ca pe 20 decembrie să îşi primească şi drepturile salariale lunii noiembrie, a declarat pentru PresaGalati.ro şeful DSP Galaţi, dr. Valentin Boldea.


„Într-adevăr, la această oră, oamenii ar trebui să aibă banii în conturi. Vorbim de salariile aferente lunii octombrie, urmând ca cele pentru noiembrie să le primească pe 20 decembrie. Am făcut un act adiţional cu CJAS şi avem asiguraţi şi banii aferenţi lunii decembrie. De asemenea, facem eforturi pentru a asigura medicamentele şi materialele medicale până la finele lunii ianuarie 2014”, a declarat pentru PresaGalati.ro şi directorul Spitalului Municipal „Anton Cincu”, Teodor Negru.

Potrivit declaraţiilor directorului spitalului, în prezent, datoria spitalului către firma Sanomed a fost lichidată, fiind achitată în două tranşe: 900.000 de lei, daţi luna trecută şi restul de 760.000 de lei, daţi în această lună. Banii au fost alocaţi prin Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, a mai spus directorul… citeste intreg articolul

Sursa:  presagalati.ro

2 Comments on "Angajaţii Spitalului Municipal din Tecuci şi-au primit astăzi banii!"

  1. Tuchel a incercat prin intermediul mult prea putin inspiratului (a se citi insipidului) Negru sa le dea lovitura decisiva gastii Teodoru,Sima…Din lupta asta politica (mafiota) salariatii au fost cei care au avut si au de suferit.Acum ca s-a pus batista pe tambal si au venit sarbatorile au uitat toti ca Negru abia leaga 2 vorbe, ca primarul ERA OBLIGAT in orice conditie sa asigure salariile la zi… despre demisii?La vara va fi cald …

  2. Bine. Si de la cine vor fi recuperate penalitatile de 10 miliarde care se platesc la Sanomed din cauza ca managerul a refuzat sa faca plati? Si astia vor fi trecuti la pierderi?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*