shopify
analytics tool

Anestezistul Bacalbașa oferă servicii electorale complete

Bacalbasa_funerare

Bacalbasa_funerare  Dacă vrei să fii în tendințe, ultima fiță în materie de servicii mortuare sînt tablourile funerare cu doctorul anestezist Nicolae Bacalbașa. Servicii complete, nu vrăjeală stricată. Ele pot fi văzute chiar lîngă Spitalul Județean, acolo unde Bacalbașa și-a turnat din greu colegii și a demonstrat că un doctor poate să-și iubească mai mult cîinii decît pacienții.
Strategii care-i gîndesc campania electorală turnătorului Bacalbașa sînt cretin de exhaustivi, bag de seamă. În sensul că nu le scapă nimic. Mai exact, nici dacă mori sau ai un astfel de necaz, nu reușești să scapi de zîmbetul știrb al pesedistului Bacalbașa. ”Cinstit și modest”, după cum se laudă singur c-ar fi, în afișele electorale, Bacalbașa nu ne dă pace nici dacă murim. El are grijă să ne asigure că ne oferă servicii funerare complete, ce pasca mă-sii. Cum s-ar spune, Bacalbașa trebuie votat din orice poziție și din orice lume, fie ea și cea de apoi.
Dacă unele poze valorează mai mult decît o mie de cuvinte, un astfel de afiș mortal cu siguranță că valorează cît toate promisiunile electorale la un loc. Cam cît de dobitoci trebuie să fie susținătorii turnătorului Bacalbașa de i-au lipit mutra în vitrina cu servicii funerare? Răspunsul e destul de simplu: păi cam la fel ca șeful lor care i-a angajat și i-a trimis pe teren să-i lipească mutra bulbucată pe oriunde nimeresc.

Textul acesta a fost scris, gindit si conceput ca un pamflet. In consecinta va rugam sa-l consumati ca atare!

De Răzvan Postolache
sursa: antidotul.ro

Fii tu primul care comentează on "Anestezistul Bacalbașa oferă servicii electorale complete"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!