shopify
analytics tool

Am fost incluşi în programul de protecţie al martorilor, deci oficial se recunoaşte că la nivelul judeţului Galaţi există Mafie

Reporter: Aţi folosit instrumentul justiţie pentru a demasca nişte corupţi de-ai Mafiei permiselor de la Tecuci şi v-aţi prins mâinile în „mecanism”, aţi devenit din colaborator acuzat. Nu aţi citit manualul de utilizare?

Gioni Roşeţ: Nu am folosit cum trebuie „intermediarul”, omul cu traficul de influenţă.Tocmai venisem din Italia, îmi schimbam job-ul, vroiam să devin şofer profesionist. Am început cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie, aici se dădea sala, urma traseul. Dar, în curtea inspectoratului am fost abordat de un anume domn, bine cunoscut în Tecuci, care m-a interpelat bine ţintit: „Felicitări, ai luat sala, urmează traseul, costă atât!” Nu mi-a venit să cred, ştiam că aşa se procedează, dar nu mi se întâmplase…

Rep.: Urma „traseul”şpăgii?
G.R.: Mi-a sugerat că dacă nu dau, ştiu rezultatul. Hm! Se orienta după om. Dacă erai mai negru la faţă, costa mai mult. Eu eram mai albicios, eram norocos, trebuia să dau doar 300 euro de categorie. Erau trei categorii, deci 900 de euro, bani pe care chiar nu-i aveam. M-am blocat, familia m-a lăsat să decid singur, am mers la un coleg de liceu şi de bancă, nu ştiam că lucrează într-un sistem mai special, ştiam că e poliţist. Eu nu eram în stare, m-a dus la un procuror. Nu la Tecuci, ci la Galaţi, la Paula Tănase, care şi-a dat tot interesul, care şi-a făcut datoria, a lăsat să se ducă banii, mi-a pus tehnică de ascultare, am început acţiunile care au durat patru luni, de la sfârşitul lui 2011, începutul lui 2012. A fost flagrant, a fost arestat Pintilie Ion, pentru trafic de influenţă.Nu ştiam dedesubturile, le-am aflat ulterior. Șpaga pe care o lua nu o băga în buzunar, o trimitea către terţi examinatori şi alţii mai sus…Nu am probe, dar din ce am, pot dovedi că s-au întâmplat lucruri mizerabile. Nici nu-mi imaginam cât de sus se poate ajunge cu această mică şpagă de 300 de euro! Au început imediat atacurile-în sediul Poliţiei Tecuci, pe stradă…

Rep.: S-o luăm metodic şi cronologic.
G.R.: S-au făcut mai multe etape de flagrant, banii au ajuns către terţi, trebuia demonstrat unde ajung, a fost arestat acest Pintilie. … citeste intreg articolul

Sursa: impact-est.ro

2 Comments on "Am fost incluşi în programul de protecţie al martorilor, deci oficial se recunoaşte că la nivelul judeţului Galaţi există Mafie"

 1. Stimate domn, nu ma mira ca ati fost obstructionati. Mafia e prezenta peste tot.
  Ma mira ca au venit in Tecuci un grup atat de consistent de personalitati de prima marime si organizatia locala PDL nu a anuntat corespunzator, ca tot tecuceanul sa afle.
  Teodor Stolojan si Monica Macovei voar avea respectul meu, indiferent carui partid vor apartine. Monica Macovei este unul dintre cei mai mari si mai temuti dusmani ai coruptiei si este straniu ca nu ati putut participa la o adunare a partidului din care face ea parte. Cred ca, printre reprezentantii judeteni, erau si cativa simpatizanti ai mafiei locale. Cine oare?
  Totusi, acesti lideri PDL nu au prea mare putere. Cazul d-stra ar putea fi doar inca un argument pentru razboiul electoral care se desfasoara acum. S-ar parea ca pedelistii locali i-au privat de acest argument puternic. Oare de ce? Din prostie, sau din ticalosie? Oricum, tratandu-va astfel, si-au dat, cum e o veche zicala, cu firma-n cap.
  In ce priveste lupta in care v-ati angajat, aveti tot respectul meu. Eu cred ca, daca lucrurile raman macar cum sunt si Romania nu va cadea prada dictaturii care se intrezareste, dreptatea va invinge. Incet, dar sigu

 2. ionel gioni roset | 10 mai 2014 at 19:06 | Răspunde

  Astazi in sala Popular din Tecuci a avut loc o adunare publica in care toti cetatenii orasului au putut intra si asculta discursurile politice ale unor reprezentanti de seama ai PDL mai putin eu si sotia mea…De ce oare??? Din randul “VIP-urilor”au venit: Theodor Stolojan, Vasile Blaga,Mircea Toader, Resmerita, etc. Dupa ce ne-am ocupat cate un loc in sala eu si sotia mea, am iesit putin afara pentru a astepta aceste “personalitati”, urmand apoi sa ne ocupam locurile pe care le aveam lasate ca fiind ocupate…
  Odata venite “VIP-urile” am ” indraznit ” sa-i abordam (binenteles intr-un mod civilizat) amintindu-le ca i-am mai intalnit si la Bucuresti atat pe domniile lor cat si pe alte personalitati precum domnii: Basescu, Ponta, Macovei, Maior, etc, tuturor cerandu-le un singur lucru si anume sa nu mai ascunda adevarul pe care il cunosc cu totii si anume: Mafia institutionala a judetului Galati care si-a intins tentaculele precum o caracatita pana la cel mai inalt nivel. Altfel spus, MAFIA a pus stapanire pe Romania. Le-am mai spus “distinsilor domni” ca le-am inmanat tuturor acel memoriu al doamnei procuror Tanase Paula. Aceasta a fost nevoita sa se adreseze DNA-ului pentru ca au fost prinsi pe tehnica ofiteri si magistrati, competenta fiind atribuita unei institutii superior ierarhice si pentru ca mai ales in timpul anchetei a fost abordata si i s-a “propus” de catre serviciile secrete venite special de la Bucuresti sa nu trimita dosarul la DNA deoarece vor face ei (DGIPI-ul) “ordine” pe linie interna… NU numai ca acest lucru nu era legal si nu se punea problema unei acceptari, dar imediat doamna procuror a mers la sediul DNA Central in audienta la adjunctul de atunci al institutiei Carmen Galca, insa in biroul acesteia nu se gasea doamna pr. adj. Carmen Galca ci acelasi personaj ce facea presiune asupra doamnei pr. Tanase Paula si in biroul acesteia din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Galati. Acesta se numeste Croitorescu Liviu, pe atunci adj. DGIPI, actual adj imputernicit DGA de catre prim ministrul Romaniei, Ponta. Aceste abuzuri au fost aduse la cunostinta consilierului primului ministru pe nume Ilie Botoș, care ulterior a devenit secretar de stat al MAI.
  Pentru a nu intra in detalii va pot spune ca de atunci pana acum totul s-a musamalizat si inclusiv acest DNA nu a dorit sa faca nimic chiar daca in dosar se gasesc fapte extraordinar de grave comise de nume sonore ale judetului Galati respectiv din orasul Tecuci. Dosarul i-a fost luat doamnei procuror si dus spre a fi cat mai bine ferit undeva in rastelurile Parchetului Tulcea. Eu si familia mea suntem in continuare expusi riscului, risc recunoscut chiar si de catre MAI atunci cand au propus includerea noastra in Programul de protectie a martorilor- DECI SE RECUNOASTE EXISTENTA MAFIEI IN JUDETUL GALATI! Aceste aspecte grave fac obiectul unei anchete de proportii la scara nationala de aceea le-am REamintit “domnilor” politicieni care ne promit ca va curge lapte si miere daca-i vom alege.
  Cireasa de pe tort o constitue evenimentul de azi in care, vrand sa intram din nou in sala, dupa ce le-am reamintit “VIP-urilor” cele sus mentionate, am fost opriti de anumite persoane, agresati fizic si verbal, obstructionandu-ne dreptul de a intra in sala unde tocmai intra toata lumea, motivandu-se ca noi nu avem acces pentru ca nu suntem “din lumea lor” (astfel ni s-a adresat unul dintre golirele ce ne agresau)… Este de neimaginat cum intr-o tara care se vrea a se numi democratica, sa fii selectat de catre nìste necunoscuti pentru a putea intra intr-o sala ce apartine Municipalitatii unde avea loc o adunare publica cu scop electoral fara a se percepe celor ce intrau in sala bilet sau vreo legitimatie de acces intrare…Sa nu mai vorbim ca datorita faptului ca am fost si agresat, am fost nevoit sa apelez din nou la ORGANELE Statului (Politia Tecuci prin 112), care mentionez ca au venit dupa circa jumatate de ora de la a doua solicitare a mea catre apelul de urgenta 112.
  Concluzia mea este ca toate culorile politice in aceste zile electorale nu fac altceva decat sa ne minta promitandu-ne TOTUL, iar noi multimea, oamenii simpli ai acestui stat nu avem cui sa ne mai adresam pentru ca undeva mai SUS toti acesti politicieni nu fac altceva decat sa asculte un singur ordin. Ceea ce vedem noi la televizor cu arestarile MARI ce se fac sunt rezultatul disputei lor politice si nu a dorintei noastre de a curata Romania de MAFIE. Noi nu ne putem rezolva problemele grave cu care ne confruntam din ce in ce mai des, decat printr-un refuz ferm la a mai accepta vechile obiceiuri de a da spaga, de a avea pile si relatii si luand ca exemplu tari europene precum Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia unde politicienii circula cu mijloace de transport in comun si nu sufera de aroganta precum ai nostrii. Numai atunci cand noi vom tria pe cei ce trebuie sa ne reprezinte, atunci cand clasa politica va vedea ca noi nu mai putem fi manipulati nici cu televizorul, nici cu alte mijloace ce ar promova minciuna, putem spune ca am pornit pe drumul cel bun. Ne trebuie pentru acest lucru multa credinta in Dumnezeu si multa multa dorinta de transformare totala a intregii clase politice !!!!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!