shopify
analytics tool

Alte oportunităţi… medicale

elevi   Printr-o adresă înregistrată la Consiliul local, Şcoala Postliceală ” Carol Davila” Tecuci a solicitat aprobarea planului se şcolarizare pentru anul şcolar 2011- 2012. În baza memoriului de fundamentare a planului de şcolarizare s- a propus extinderea. Propunerea se fundamentează pe următoarele argumente: populaţia scolară din oraş şi zonele limitrofe este în creştere pentru anul şcolar următor; necesitatea asigurării efectivelor de elevi; un număr mare de absolvenţi din Tecuci şi împrejurimi sunt repartizaţi, în urma admiterii la unităţi de învăţământ din Galaţi sau alte judeţe, unde familiile nu îi pot susţine financiar, fiind nevoiţi în multe cazuri să abandoneze sistemul de învăţământ. Conform centralizatorului pentru anul şolar 2011- 2012 sunt propuneri pentru 3 clase de zi, a câte 30 elevi in clasă, în domeniul sănătate şi asistenţă pedagogică, precum şi 2 clase  (60 elevi) pentru asistent medical generalist.

3 Comments on "Alte oportunităţi… medicale"

  1. Bine le zici, draga Atena!

  2. Consilierul ştie foarte bine toate aceste lucruri, dar întinde capcane….şi care ar mai fi rolul lui, oare, pe acest site? Să arate „tutulor” (sic!) cât de „înfipt” este domnia sa în problemele tecucenilor. Consiliere, „virulenţa” manifestaţi-o în şedinţele de C.L., nu aici! Dar, apropo, nu se spunea că primarul nu acordă audienţe luna aceasta din motiv de „concediu odihnitor”? Sau şi-o fi luat laptop-ul pe plajă, ori pe creasta munţilor?
    Dacă doreşte şi domnul consilier, noi,cei ce plătim taxele alea şi impozitele, precum şi asigurările obligatorii pe locuinţe, îi propunem un târg : să pună la dispoziţia mass-mediei locale dosarul dumnealui (fiecare consilier primeşte câte un dosar complet la fiecare şedinţă) aşa, sub formă de împrumut, că doar secretarul C.L. are grijă cu 2-3 zile înainte să cheme fiecare consilier local pentru a-i înmâna dosarul cu pricina, deci ca să aibe timp măcar să-l răsfoiască (cine-i curios, cine nu aşteaptă „simulările” de sedinţe!) şi noi (comentatorii) promitem să nu-l mai interpelăm pe site, ba, mai mult, punem mână de la mână şi mergem la Tecucel, să igienizăm malurile reperului geografic dat de la Dumnezeu, care ne-a dat denumirea localităţii şi care (am mai spus lucrurile acestea, dar consilierul lipsea în acea perioadă!) trebuie păstrat curat ca o carte de vizită!

  3. D-na NP esti in eroare, citeste Hotararea CL si vei vedea ca se „vorbeste ” acolo si despre asistenti de farmacie sau daca nu a spus-o CONSILIERUL PAPUC , nu se pune?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!