shopify
analytics tool

Alte 9 miliarde merg la dotarea societăţilor Primăriei

Zone-Verzi-Tec-srl Tecuci

După ce în luna iunie s-a aprobat în Consiliul Local (CL) Tecuci majorarea capitalului social la Sc Zone Verzi Tec cu 2.500.000 lei (25 de miliarde lei vechi), pentru realizarea achiziţiilor necesare unei bune funcţionări a celor 6 societăţi nou înfiinţate în martie de Primărie, unde Zone Verzi este acţionară împreună cu municipalitatea, vineri, în cadrul şedinţei de îndată a Consiliului Local a fost aprobată o nouă majorare de capital cu peste 9 miliarde lei vechi (950.000 lei).

Banii merg tot la dotarea societăţilor. ”Este necesară şi oportună achiziţionarea următoarelor utilaje: utilaj cu utilizare specială, care poate fi folosit atât în sezonul cald, pentru activităţi de măturare, decolmatare, stropire, cât şi în sezonul rece, pentru activităţi de deszăpezire, împrăştiere material antiderapant;

confecţionarea şi amplasarea unor construcţii provizorii în cele şase parcuri publice, pentru eficientizarea activităţii de întreţinere, administrare şi pază a acestora; utilaje autospeciale necesare activităţilor ce fac obiectul serviciului public de salubritate al localităţii;freze de zăpadă, necesare în sezonul rece pentru degajarea carosabilului şi a trotuarelor; emondoare, necesare pentru toaletarea arborilor şi arbuştilor; tractor cu remorcă şi încărcător frontal, util în activitatea de întreţinere a spaţiilor verzi”, prevede proiectul aprobat în CL.

[poll id=”5"]

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

4 Comments on "Alte 9 miliarde merg la dotarea societăţilor Primăriei"

  1. Cum vor justifica ei banii pe renovarile din cladirea de langa primarie???? Oare nu se sesizeaza DNA la cate magarii se fac? Dar ei sunt lasati in pace si mizeaza pe premiza pumnului in gura. Ne otravesc cu stiri care le convin numai lor. Nu se mai uita la saracii cetateni care poarta povara darilor la stat. Nu am crezut ca o sa traiesc sa vad una ca asta. Nu ai cu cine discuta si nimeni nu te asculta. Unde este transparenta??? Unde a disparut bunul simt??

  2. Treaba e ca oamenii destepti cedeaza primii. Deacum incolo se vor lasa cu dosare penale la cum se fura banii agonisiti de noi. Sa-i mai aleaga bunicul din groapa.

  3. Probabil ca nu mai mergea cu furatul ca pe vremurile bune?Sau au fost prinsi si decat dosare penale mia bine demisii si motive stupide!!!!Pana nu se curata tot ce era vechi nu merge treaba!!!

  4. alte demisii la Primaria Tecuci. Flechea si Arhip de la compartiment resurse umane si-au dat demisia. Oare care sa fie motivul demisiilor in lant d ela Primaria Tecuci? Pana acuma si alti functionari de la Primaria Tecuci si-au dat demisii Constantinescu Rodica, Roman Gabriela, Sabau Gabriela, Ciurea Stefan si multi altii.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!