shopify
analytics tool

Ali Baba, Căpetenia şi cei 40 de consilieri, sau câţi or fi de toţi

Ali-baba-si-cei-40-de-hoti-la-Tecuci

Primarele Tecuciului, pe post de mare mahăr cu partid în buzunar şi, mai ales în spate, a transformat Primăria Tecuciului într-o adevărată Peşteră a Comorilor ! Şi, ca orice peşteră care se respectă, trebuia să aibă şi un sistem de “închidere” ultraperformant.

Adicătelea, trebuia închisă bine şi ziua şi noaptea, şi, mai ales pentru alde Aladinii tecuceni care umblă toată ziua cu lampa aprinsă, poate, poate l-or prinde pe Căpetenia Hoţomanilor pe picior greşit şi pentru Ali Babaii Tecuciului care tot încearcă să ciordească din cele secrete ale comorii.Zis şi făcut! Şi unde ce-şi comandă Primarele nişte uşi rotative de numa, numa, de se împiedicau babele care veneau să-şi plătească dările şi se dădeau copchii mai ceva ca-n scrâncioabe! O grămadă de bani costară uşile astea fără balama ca să nu se îngrămădească mujicii şi să intre cu grămada în Peştera Comorilor, unde într-un cotlon bine luminat, pe sofale pufoase, trona Căpetenia…

Şi, una peste alta, nu uşile astea ultraperformante, dotate cu un infailibil SESAM, DESCHIDE-TE! Contează atât de mult că, la o adică, ele chiar se închid şi nu mai pătrunde picior de tecucean în Peşteră dacă vrea muşchiul prusac al căpeteniei!În marea lui deşteptăciune, Căpetenia se gândi cum să facă el că, nu cumva vreunul din cei 40 de hoţi şi slujbaşii care năduşeau pentru administrarea Peşterii să nu scape vreun pârţ, la vreo strânsoare, ceva… şi să înceapă să depene din secretele cele mari ale hoardei lor. Adicătelea, despre grămezile de odoare scumpe, sau despre hârtiile prin care cineva, pe undeva, ar fi putut, cumva, să afle matrapazlâcurile care se desfăşurau prin odăile cele mari ale Peşterii Comorilor.

Biroul-documente-secrete-in-primaria-Tecuci

Şi, ce se gândi el, Căpetenia?! Se gândi să facă o nouă adâncitură în Peşteră unde să lucreze un Serviciu al Hârtiilor Secrete. Adică, tot ce se scrie în Peşteră, inclusiv hrisoavele venite de dinafară să fie secretizate! Contracte, din care ar putea să iasă la lumină şmenuri cu odoarele cele scumpe, hotărâri ale celor 40, sau câţi or fi ei de fapt… şi altele de care habar nu putem avea. Mai ceva ca-n Peştera Pentagonului, zău aşa!

Aşadar, Aladinii tecuceni, au rămas cu Lampă-n beznă şi umblă buimaci, ziua-n amiaza mare, căutând ADEVĂRUL precum ilustrul lor precursor din antichitate, ăla care dormea în butoi, ştiţi dumneavoastră…

Agentia imobiliara EXTREM din Tecuci

Şi acum, dincolo de orice fel de iz pamfletar, vă întreb şi eu pe dumneavoastră, dar mai ales pe ALI BABAII Tecuciului care tânjesc să afle ADEVĂRURILE din spatele biroului de Documente Secrete ale Primăriei Tecuci, cum, Doamne-Iartă-mă, într-o lume democratică, o Primărie poate înfiinţa un Birou de Documente Secrete? Ce are de ascuns Primarele?! Tecuciul l-a ales pe el şi pe cei 40, sau câţi oare or fi ei de toţi, pentru a le fi administrată averea şi proprietăţile, nicidecum pentru a le fi ascunse acţiunile acestui GRUP.

ALO, D.N.A.- ul când vă mai opriţi şi pe la noi?! Aşa, în drum spre Vaslui…
Sau, cu “ţintă fixă”…

4 Comments on "Ali Baba, Căpetenia şi cei 40 de consilieri, sau câţi or fi de toţi"

 1. Se spune ca in respectivul birou nu se secretizeaza documentele ci dimpotriva se distrug cele compromitatoare si se fabrica altele noi. Surse din primarie spun ca atunci cand a venit Curtea de Conturi si luindul-e note explicative celor scosi vinovati de primar si contabila sefa, au constatat ca la dosare erau alte documente fata de ceea ce stiau ei, unii fiind nevoiti sa aduca de acasa copii dupa acte care nu se mai gaseau la dosare.Ca sa nu mai spunem ca cei chemati sa de-a explicatii erau impiedicati de catre ,,clica” tuchelista, inspectorii Curtii de Conturi fiind nevoiti sa cheme in ajutor jandarmii. Amenintati fiind si cei care dezaproba actiunile tuchelistilor, spunânduli-se ca daca nu executa ordinile primarului sunt liberi sa plece din primarie, asa ca multi din ei au inceput sa se acopere cu hartii, referate, seizari la politie si la parchet.

 2. Domnilor de la PSD ni l-ati adus pe cap pe Tuchel.Si ne-ati lasat singuri cu cel mai slab si cel mai hot primar din istoria Tecuciului.
  Noi ne-am facut treaba.Am scris si am tot scris despre abuzuri ,despre furturi,despre angajari frauduloase,despre incredintari directe de lucrari,despre tot.
  Am fost injurati ,am fost batjocoriti in fel si chip in sindroame.Simplu fapt de a avea o idee a fost taxata de sclavii primarului cu epitete gen idiot,cretin…
  Cam gata domnilor de la PSD!Am indurat destul derapajele unui personaj cu zero calificare si zero caracter.
  Daca nu aveti blat cu primarul pentru la anul incepeti referendum pentru demiterea lui.E un demers de imagine care v-ar spala putin din eroarea facuta acum trei ani.Si sunt necesare doar 30 la suta din voturile celor cu drept de vot.
  Chiar daca nu trece acest referendum aveti macar o idee unde va situati.
  Daca nu demarati aceste proceduri inseamna ca sunteti intelesi cu vopsitul neamt iar tecucenii vor sti ce dezastru ii asteapta in urmatorii ani.
  Mingea e la voi.

  • Blat cu Tzuchal a avut senatorul melcilor, mister Butunoi…el a predat contra cost, acest partid. Dar oare mai traieste (politic vorbind) acest parlamentar ? La auzit cineva vorbind, protestand la abuzurile primarului ? O fi anesteziat de Tzuchal?

 3. Aflata in totala incapacitate de plata primaria Tecuci nu a efectuat vara aceasta nici un fel de lucrare pentru igienizarea scolilor si a gradinitelor care au devenit focare de infectie ,in fond,un atentat la sanatatea copiilor.Prin oficios edilul face apel disperat ca parintii sa dea bani sa mai carpeasca cate ceva.Acum daca am avea Sanepid corect acesta nu ar da drumul la scoli si gradinite si i-ar sanctiona pe cei vinovati.Oricum e bine ca parintii sa fie avizati – sanatatea copiilor este in pericol datorita lipsei de competenta a celor aflati in fruntea orasului.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!