shopify
analytics tool

Alexe Lucian Dorel director adjunct al poliţiei locale Tecuci, demis abuziv a câştigat dar… a pierdut.

Un alt caz elocvent pentru practica deciziilor abuzive ale administraţiei locale, este situaţia domnului Alexe Lucian Dorel în dosarul 9121/121/2012, fost director adjunct al poliţiei locale Tecuci care a fost demis abuziv de Primarul municipiului Tecuci.

În dosarul menţionat, domnul Alexe contestă Dispoziţia Primarului iar instanţa de judecată şi de această dată a constatat că a fost emisă în mod abuziv şi obligă Poliţia locală să-l reintegreze pe vechea funcţie şi să îi plătească domnului Alexe toate drepturile băneşti corespunzătoare din urmă şi cheltuieli de judecată în cuantum de 2.500 lei.

Purtat prin instante ani de zile, a fost umilit şi în final obligat să demisioneze. Nu a fost numit, conform hotărârii judecătoreşti într-o funcţie similară ci a fost reîncadrat ca simplu poliţist în stradă, cu ţinuta ponosită şi monitorizat ca un infractor. Alexe Lucian Dorel nu a dorit să accepte acestă situaţie şi a renunţat dându-şi demisia. O altă „mare victorie” a primarului Daniel Ţuchel !

Ora estimată: 8:30
Complet: Complet 3 R- CAF
Tip soluţie: Dispune rejudecarea cauzei
Soluţia pe scurt: Decis Admite recursul. Modifica sentinţa civilă recurata şi, în rejudecare: Admite contestaţia. Dispune anularea deciziei nr. 107/15.10.2012 şi în consecinţă: Dispune reintegrarea contestatorului într-una din funcţiile de execuţie vacanţe, în cadrul autorităţii parate. Obliga parata să plătească contestatorului drepturile băneşti corespunzătoare funcţiei de execuţie în care va fi reintegrat de la data emiterii deciziei şi până la reintegrarea efectivă. Obliga parata să plătească contestatorului suma de 2500 lei cu titlu de cheltuieli de judecata la fondul cauzei. Irevocabilă. REVIZUIRE 927/44/2014
Document: Hotărâre 7002/2014 22.09.2014

Vom prezenta în continuare seria despăgubirilor plătite din banii publici pentru abuzurile săvârşite de politica care astăzi guvernează municipiul Tecuci.

4 Comments on "Alexe Lucian Dorel director adjunct al poliţiei locale Tecuci, demis abuziv a câştigat dar… a pierdut."

 1. Parvulescu George | 22 februarie 2015 at 11:11 | Răspunde

  Eu nu am fost de mult in Tecuci, dar am inteles ca DNA-ul a pus un banner , in care le cere locuitorilor sa denunte coruptia din primarie. Se spune ca mana din fotografie ar fi a primarului, dupa ce a fost prins in flagrant de d-na Kovesi. El sustine ca e un trucaj, insa subordonatii din primarie, stransi cu usa de autoritati- DNA, fisc, Curtea de conturi- zic contrariul. Stie cineva ceva concret?

 2. Suntem indemnati de un ditamai banner-ul sa starpim (!?-termen de la tara) coruptia primarului prohabt impreuna…sa fie oare autodenunt?

 3. pe langa acestea se mai adauga suma fabuloasa de 1 mld (un miliard lei vechi) despagubiri pe care i-a dat nonei popovici in urma concedierii si procesului pierdut de dl. tuchel.
  unde se duc banii nostri.

 4. …sa vorbim despre onoare…
  Ne-am obisnuit ca o data la patru ani linistea sa ne fie tulburata de promisiunile sforaitoare ale cate unui „performant”. Apoi se asterne linistea. Perfomantul … lucreaza. Incepe prin a-si satisface cercul de apropiati. Cu banci la purtator sau societati comerciale pe cale de infiintare. Apoi extinde cercul. Si apar acolitii – in general numiti pompos „manageri”, indivizi fara scoala sau care au falimentat firme sau care au trecut de la perdele la seringi… Apoi se largeste iar cercul. Si in el intra „performanti” mai mici dar necesari. Din ce in ce mai mici.
  Pana cand nu mai are unde largi cercul. Si asta se intampla o data la patru ani.
  „Performantul” e om politic. Nu e administrator. El are o viziune. Are de indeplinit o menire. Chiar daca asta inseamna sa stea fara sa faca nimic. Elvetienii isi gestioneaza viata prin referendumuri. Pentru orice.
  Noi asteptam patru ani ca sa realizam ca am ales fum. Si praf. Intre timp nu putem face nimic.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!