shopify
analytics tool

Alegeri locale 2012 – Daniel Ţuchel şi-a făcut campanie electorală în paralel la Ţepu dar şi la Tecuci

Tuchel-Narcisa-Helena-primar-Tepu

Cu puţin înainte de alegerile locale din 2012, Daniel Ţuchel avea afişate materiale publicitare de campanie atât la Tecuci cât şi la Ţepu unde candida, din partea aceleiaşi alianţe (USL) şi soţia sa Narcisa Ţuchel. Cu toate că a afirmat public, răspicat: „soţia mea este o femeie destul de discretă şi nu doresc să-mi implic familia în alegeri” realitatea din teren ne arata altceva. La vremea aceea Aida Zaharia avea întrebările la ea deoarece era implicată în campania electorală a PDL (partidul care a adus Tecuciul la sapă de lemn – Daniel Ţuchel). Articolul a fost postat în dată de 13. Mai.2012


banner_comuna_tepu_2012Bannere afisate in comuna Tepu in campania pentru alegerile locale din anul 2012


banner_tecuci_2012Bannere afisate in Municipiul Tecuci in campania pentru alegerile locale din anul 2012 ( 12.mai.2012)

banner2_tepu_2012Bannere afisate in comuna Tepu in campania pentru alegerile locale din anul 2012 ( 12.mai.2012).


VIDEO – Vezi declaraţia de la minutul 2:50

5 Comments on "Alegeri locale 2012 – Daniel Ţuchel şi-a făcut campanie electorală în paralel la Ţepu dar şi la Tecuci"

 1. fomisti.cand alergi dupa doi sosoi nu prinzi nimic.

 2. Am remarcat destul de multe diferente intre strada din Tepu si strada din Tecuci.

 3. Se apropie alegerile!

  E momentul celor care, neavând alte calităţi, bazându-se doar pe o supleţe morală şi capacitate de adaptabilitate de neinvidiat, ies la suprafaţă pentru a specula slăbiciunile şi naivităţile celor din jurul lor. Mărunţi şi meschini fac din politică un mijloc abil şi demagogic de realizare a intereselor personale. Lipsiţi de valoare şi de merite, caută prin orice mijloace să-i înlăture pe cei care le-ar putea dezvălui caracterul lor infect şi i-ar împiedica să-şi atingă scopurile. Se înconjură de oameni fără demnitate, lipsiţi de personalitate, care sunt dispuşi să facă tot felul de treburi mărunte, adesea înjositoare. Plini de complexe şi frustrări sunt suspicioşi şi neîncrezători, temători şi agresivi. Fără scrupule, lipsiţi de credinţă, idei şi principii sunt obsedaţi de un singur gând: acela de a profita de pe urma celor pe care ar trebui să-i reprezinte şi să le apere interesele. Sunt “generoşi”: vând speranţe şi oferă dezamăgiri. Intriganţi şi vicleni, ascund sub înfăţişarea binevoitoare răutate şi necinste. Ca urmare sunt vătămători şi periculoşi.
  În spaţiul public, un personaj nefast şi-a făcut o apariţie sfidătoare: îmbuibatul. S-a făcut repede remarcat prin lăcomie, aroganţă, atitudine provocatoare. Printr-un concurs favorabil de împrejurări – dar, cel mai adesea, prin mijloace neoneste – a ajuns să aibă o bună situaţie materială, politică sau socială. Se consideră puternic, deasupra tuturor. Nu-l impresionează sărăcia, suferinţa sau problemele altora. Este infatuat şi agresiv, privind cu dispreţ – nedisimulat – la toţi cei din jurul lui. Se crede infailibil.
  Este lipsit de principii morale, fiind preocupat doar de bani şi de putere. Nu are sentimente, credinţă sau cuvânt. Trăieşte printre oameni, dar nu se consideră asemenea lor. Şi nici nu este şi nu poate fi ceea ce ar trebui să fie: OM!
  Ganditi, anlizati si judecati.

  • Domnule/doamna Atitudine, vin alegerile, asa cum spui, nu concursul de literatura. Spune-ne numele personajului sau al celor cateva persoane concrete pe care le intruchipeaza. Sa nu indraznim nici sub umbele anonimatului?
   Ce Dumnezeu, sa luam totusi ATITUDINE, ca literatura e destula!

 4. Ce-i asta, n-a fost gluma, Tepu a devenit regat!
  Peste patru ani, cand d-l Gerhard va pleca la Bucuresti, vine la noi d-na Helena, sau copilul?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!