shopify
analytics tool

Ajutor! Ce face Primăria cu banii de încălzire?

Incalzire cu gaze

 Familiile şi persoanele singure cu venituri reduse beneficiază după cum bine ştiţi pe tot parcursul sezonului rece (1 noiembrie 2013 – 31 martie 2014) de ajutoare de la Ministerul Muncii pentru acoperirea integrală/parţială a cheltuielilor făcute pentru încălzirea locuinţei. Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei se acordă pentru energie termică în sistem centralizat; gaze naturale; lemne, cărbuni, combustibili petrolieri; energie electrică prin intermediul primăriilor.

Iarna a fost blândă cu tecucenii astfel că sumele primite de aceştia pentru încălzirea locuinţelor cu gaze naturale n-au fost consumate 100%. În mod normal restul cuantumului de ajutor trebuia reportat pentru următoarea lună. Mai mulţi cititori ne-au sesizat faptul că Primăria ar fi emis o adresă către Distrigaz.

Primăria a cerut restituirea banilor neutilizaţi. Ce se întâmplă cu aceşti bani se întorc din nou la minister, ce plan există pentru ei? Asta se-ntreabă tecucenii.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

6 Comments on "Ajutor! Ce face Primăria cu banii de încălzire?"

 1. Stiati ca suntem epicentru? Asta ne mai lipsea!
  „Un cutremur crustal cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs in seara zilei de joi, 23 ianuarie, in regiunea Vrancea, avand epicentrul in zona limitrofa a judetelor Vrancea si Galati. Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc la ora locala 18h38min43sec, iar epicentrul a fost localizat la 11 km de localitatea TECUCI (45,77 grade latitudine Nordica, 27,45 grade longitudine Estica).  Seismul s-a produs la adancimea de 27 km si a avut magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter” ( ) http://www.cutremur.net/2014/01/cutremur-crustal-cu-magnitudinea-32-in.html

 2. Buna ziua Tecuci | 20 ianuarie 2014 at 13:28 | Răspunde

  Mai bine sa desfiinteze primaria cu totul. Ca si asa astia toaca banii tecucenilor de pomana.

 3. Vă rog semnaţi! | 19 ianuarie 2014 at 12:11 | Răspunde

  Vă rog să semnaţi petiţia online pentru desiinţarea trecerii de pietoni din faţa Primăriei Tecuci!

  http://www.petitieonline.com/signatures/desfiinarea_treceri_de_pietoni_din_faa_primriei_tecuci/

  • Presupun că această petiție va fi trimisă oficial, cu număr de înregistrare Consiliului Local și Primarului și că, în final vor da și un răspuns care să țină seama de doleanțele tecucenilor.

   • Da, noi o sa depunem acesta petitie. Dar NIMENI, NICIODATA no sa raspunda. Cum nu a raspuns de un an si jumatate la peste 50 de cereri depuse. Si nu numai noua nu ne-au raspuns ci multor tecuceni.Mai mult au cerut documente in original si au pierdut intreg dosarul. Acum acesta este plimbat cu nerusinare de personalul din primarie. Iata numarul de inregistrare al respectivului dosar: AICI

    • Vă sugerez să trimiteți petiția și la Prefectură și la presa centrală, poate așa ,,onorabilii” aleși vor da un răspuns, o explicație.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!