shopify
analytics tool

Ajutoare pentru sinistratii din Bacau, Suceava si Botosani

Ajutoare pentru sinistratii din MoldovaSute de galateni au raspuns apelului facut de Înaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop Casian, pentru ajutorarea sinistratilor din judetele Bacau si Suceava, grav afectati de inundatiile devastatoare din acest an. Astfel, s-au colectat la sediul protoieriei si la Parohia „Sf. Trei Ierarhi” din oras 9,5 t alimente, paste fainoase, conserve, precum si obiecte de uz casnic si articole de îmbracaminte (pilote, plapumi, haine noi, încaltaminte), valoarea totala a donatiei ridicându-se la suma de 11.909 lei.   De asemenea s-au strâns si fonduri în bani în valoate de 50.000 lei. Ajutoarele au fost trimise în localitatile Schineni si Siret, judetul Bacau, conform unui comunicat al Episcopiei „Dunarii de Jos”. De asemenea, credinciosii din Protoieria Tecuci au colectat si au trimis pentru sinistratii din judul Suceava: 20 t cereale, 655kg alimente, paturi si lenjerii, 2265kg îmbracaminte, 220 kg sapun, toate în valoare de 38.947 lei.  Ajutoarele în bani se ridica la suma de 58.051 lei. Un un nou convoi umanitar al acestei protoierii este planificat sa plece în data de 21 iulie în judetul Botosani.
La Protoieria Covurlui s-a colectat 10 t cereale, 1 t alimente neperisabile, articole de îmbracaminte, în valoare de 30.000 lei, precum si suma de 55.322 lei.
Ajutoarele au fost directionate catre cei afectati de inundatii din localitatile Schineni si Siret, judetul Bacau.
Si credinciosii din Protoieria Însuratei au trimis 900 kg cereale, 1211kg alimente, îmbracaminte pentru copii si adulti, iar valoarea estimativa a acestora este de 9.500 lei. S-a colectat, de asemenea, si suma de 30.609 lei.
Protoieria Faurei a oferit 1975 kg cereale, 1508 kg alimente, conserve, îmbracaminte, valoarea estimativa a tuturor produselor ridicându-se la 15.577 lei, iar suma colectata a fost de 37.985 lei.
Autor: Corina Misaila  – Adevarul Galati

Fii tu primul care comentează on "Ajutoare pentru sinistratii din Bacau, Suceava si Botosani"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!